Perhepaketti kiipeilyyn

Huipputarjous koko perheen yhteiseen tekemiseen! 

yogaROCKSilla koko loppuvuoden tarjouksena aikuisen kiipeily ilmaiseksi, kun lapsi tulee kertamaksulla kiipeilemään! Vau! 

Maksatte vain lapsen kertamaksun kiipeilyyn (8e +3e kenkävuokraus) ja aikuinen pääsee kiipeilemään ja saa kiipeilykengät lainaan ilmaiseksi (arvo 13e!)

Yhtä monta aikuista ilmaiseksi kuin lapsia tulee kiipeilemään. Tämä tarjous kannattaa hyödyntää esimerkiksi syyslomaviikolla yhteisenä koko perheen puuhana tai osta vaikka isänpäivälahjaksi! Aikaisempaa kokemusta kiipeilystä ei tarvitse olla, meiltä saa aina neuvoja lajin aloittamiseen. Tarjouksessa lapsiksi luetaan kaikki alle 18-vuotiaat. Ennakkovarausta kiipeilyyn ei tarvitse tehdä, voitte tulla milloin tahansa aukioloaikana. 

Lämpimästi tervetuloa Lahden kiipeilyn ykköskohteeseen jo vuodesta 2017, yogaROCKSiin!

Lue lisää ...

Kiipeilyn ja joogan avoimet ovet!

 

Lauantaina 2.9.2017 kiipeily avoimet ovet

Lauantaina 2.9. klo 09:30-17 vietetään boulderoinnin avoimien ovien päivää yogaROCKSilla. Ota kaverit mukaan ja tule kiipeilemään superhalvalla! 

Ohjelmassa muun muassa:

BOULDEROINTI
Vain 5e, sisältää kenkävuokran niin kauan kuin kenkiä riittää!

Tule kokemaan onnistumisen iloa sekä nauttimaan kannustavasta ilmapiiristä vain 5e hintaan. Kiipeä niin kauan kuin jaksat! Hinta sis.kengät (saavu ajoissa niin saat varmasti itsellesi sopivat kengät)
Kiipeily sopii kaikenikäisille ja aikaisempaa kokemusta ei tarvita.
Henkilökunta on paikalla jakamassa neuvoja koko päivän ajan. 

TARJOUS
Boulderointi intro paketti 40e/30e (norm.49/39e). Hinta sis. kk kiipeilyn, kenkävuokran sekä kiipeilytekniikan peruskurssin kiipeilyohjaajan kanssa.
Käy lunastamassa tämä eeppinen tarjous, jonka avulla on helppo aloittaa uusi hieno harrastus. Pääset kiipeilemään kk verran ilman omia varusteita. Lisäksi kokenut kiipeilyohjaaja antaa tekniikkakurssilla hyödyllisiä vinkkejä harjoitteluun.

KISAILUA
Kuka jaksaa roikkua pisimpään päärynäotteilla? Tule kokeilemaan josko sinulta löytyisi kylän vahvin puristusvoima käsistä. Voit voittaa mahtavia palkintoja: (arvo jopa 85e) 10xkiipeily, mankkapussia ja paljon muuta

ILMAINEN KEHONHUOLTO/VENYTTELY
Sertifioitu joogaohjaajamme Anna-Maija pitää kiipeilijöille suunnatun venyttelytuokion joogasalissa klo 15.

KIIPEILYVARUSTEKIRPPIS
Voit tuoda myyntiin omia kiipeilyvarusteita esim.kenkiä,mankkapusseja,pädejä.
HUOM! Älä tuo vanhoja varusteita, jotka voivat vaarantaa käyttäjän turvallisuutta. Esim. köysiä, valjaita.
Myynti omalla vastuulla. Emme ole vastuussa kadonneista tavaroista.

Kahvinkeitin käy kuumana koko päivän!

American Ninja Kids -lasten päivä sunnuntaina 3.9.2017

Ninja Kids -seikkailupäivänä yogaROCKS on varustettu hauskanpitoon! Lapset pääsevät testaamaan ninja taitojaan kiipeilyalueelle rakennetulla esteradalla ja lisäksi saa tietysti kiipeillä niin paljon kuin haluaa.

Sisäänpääsymaksu 5€/lapsi, maksu sisältää kiipeilykenkävuokrauksen niin kauan kuin kenkiä riittää!
Olemme avoinna 3.9.2017 klo 12-17.

Vanhemmat tervetulleita myös kiipeilemään normaalilla kertamaksulla 10e +3e kenkävuokraus!
Lapsilla oltava aikuinen huoltaja mukana valvomassa.

Tervetuloa!

Jooga avoimet ovet lauantaina 16.9.2017

Lämpimästi tervetuloa Jooga avoimet ovet -tapahtumaan lauantaina 16.9.2017 yogaROCKS Saksalaan!
yogaROCKS tarjoaa Lahden laajimman valikoiman erilaisia joogatunteja ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Tavoitteemme on tarjota joogaa kaikille ikään tai kuntotasoon katsomatta ja näin edistää niin henkistä kuin fyysistäkin tasapainoa.

Avoimien ovien päivänä voit tutustua monipuolisesti yogaROCKSin tuntitarjontaan ja ohjaajiin. Olet tervetullut kokeilemaan kahta valitsemaasi tuntia ja mikä parasta, tunnit ovat sinulle maksuttomia!
Jos tulet ensi kertaa yogaROCKSille, voit edelleen myöhemmin lunastaa uusien asiakkaiden tutustumistarjouksen, vaikka olet käynyt ilmaisella tunnilla. Tällöin tutustumistarjousta ei voi ostaa verkkokaupastamme, koska nimesi on jo järjestelmässä, mutta saat tarjouksen nettihinnalla yogaROCKSin kassalta :)

ILMOITTAUTUMINEN TUNNEILLE ALKAA 1.9. KLO 14

- Voit ilmoittautua kahdelle valitsemallesi tunnille
- Ilmoittautuminen tunneille: 
  * Nettisivuilla http://www.yogarocks.fi/jooga-fitness/studiotunnit/viikkokalenteri.html
  * yogaROCKS Oy mobiilisovelluksella
  * Sähköpostilla asiakaspalvelu@yogarocks.fi
  * Puhelimitse 0400308307.
- HUOM! Perhejoogaan ei netti / mobiilisovelluksella ilmoittautumista, vain sähköpostilla tai puhelimitse.
- Jos et pääsekään tulemaan varaamallesi tunnille, peruthan tunnin mahdollisimman pian, jotta paikka vapautuu toiselle halukkaalle.
- Drop in -mahdollisuus, jos paikkoja jää.

Tunnit täyttyvät varmasti nopeasti, joten varmista paikkasi ajoissa! :)

ERIKOISTARJOUKSET
Tarjoukset voimassa vain 16.9.2017

- Uusille asiakkaille: Intro to Yoga -paketti 65e. Paketti sisältää tutustumistarjouksen joogaan (1kk rajoittamattomat studiotunnit) ja Yoga for Beginners -workshopin! Arvo 84,90e. Ostettavissa vain yogaROCKSin kassalta.
- 10 x kortti studiotunneille 125e. Voimassa 4kk ensimmäisestä käyttökerrasta, max. 2 korttia/asiakas, tarjoushinta verkkokaupasta käyttämällä koodia ROCKS, normaalihinta 145e 1.9. alkaen.
- Kaikki joogatuotteet yogaROCKS shopissa -1% !

AIKATAULU & TUNTIKUVAUKSET

9:00-9:55 Barre Hot
Tämän poltteen haluat kokea yhä uudestaan! Harjoitus pidetään lämmitetyssä studiossa. Tunnilla sekoitetaan elementtejä joogasta, pilateksesta ja baletista, tuloksena kokonaisvaltainen, nopeasti tuloksia tuova tunti. Barre Hot on intensiivinen mutta helposti seurattava harjoitus, joka sytyttää pakaralihaksesi tuleen ja laittaa endorfiinin jylläämään!

10:00-11:00 Hot yoga 1
Tämä harjoitus yhdistää monipuolisesti hathajoogan asentoja haastavaksi sarjaksi, josta muodostuu mieltä rauhoittava, koko kehoon vaikuttava ja vahvistava harjoitus. Tunti haastaa keskittymään, kehittämään lihaksia ja opettaa tekemään tehokkaan joogaharjoituksen. Sali on lämmitetty 38 asteeseen. Lämpö auttaa syventämään venytyksiä turvallisesti ja hikoilu puhdistaa kehoa kuona-aineista.

10:30-11:30 Flow aloittelijoille
Aloittelijaystävällinen Vinyasa flow -harjoitus. Sulava liike ja rytminen hengitys yhdistyvät dynaamiseksi kehon ja mielen harjoitukseksi. Aloittelijan flow -tunneilla uudet oppilaat voivat oppia joogan perusteita ja hengitystekniikoita. Asentojen linjaukset selostetaan tarkasti.

11:35-12:35 Aerial Yoga basics
Tunne keveys, pituus ja lento! Aerial Yoga Basics tutustuttaa sinut joogaliinaan ja sen mahdollistamiin liikkeisiin. Liinan avulla selkärankaa voidaan venyttää lempeästi ja purkaa selkärankaan jatkuvasti kohdistuvaa painetta – pääset nauttimaan Aerial Yogan terapeuttisista vaikutuksista.

13:00-14:00 Perhejooga
Tämä tunti on lapsiystävällinen koko perheen harjoitus. Pääsette viettämään lasten kanssa laatuaikaa ja kokeilemaan yhdessä joogaa. Tunnilla kurkistetaan myös Aerial joogan saloihin!

15:00-16:15 Yin Yoga
Tunti on tyyliltään staattista, hiljaista, rauhallista ja syvää. Liikkeet tapahtuvat enimmäkseen lattialla, asentoa ylläpidetään 2-10 minuuttia. Lihakset ovat rentoina, jolloin venytysten vaikutus yltää syvälle kudoksiin, lihaskalvoihin, nivelsiteisiin, sidekudoksiin ja jopa niveliin.

17:00-18:30 Members only -workshop
Upea mahdollisuus yogaROCKSin joogajäsenille päästä Letan Yin & Yang -workshoppiin syventämään harjoitusta. Tämä on vain jäsenillemme ja myös maksuton.

 

Lue lisää ...

Uskomaton arvonta!

✨✨ YOGAROCKS ARVONTA (FACEBOOKISSA) ✨✨
Syksyllä avautuvan uuden studion kunniaksi yogaROCKS laittaa käyntiin aivan uskomattoman arvonnan! Palkinnon arvo on yli 1700€!
Osallistumalla voit voittaa 12 kuukauden GOLD-jäsenyyden yogaROCKSille! GOLD-jäsenyydellä käyt tunneilla molemmissa studioissamme niin paljon kuin haluat koko vuoden ajan! Tämän lisäksi nautit myös kaikista jäseneduistamme.
Osallistu arvontaan kommentoimalla kisakuvan alle facebook sivullamme, miten sinä hyötyisit joogajäsenyydestä ja tykkää yogaROCKSin facebook sivusta.
Jakamalla julkaisun autat meitä levittämään sanaa ja annat kavereillekin mahdollisuuden osallistua kilpailuun. Kiitos!?
Osallistumisaikaa on 10.9.2017 asti ja palkinto arvotaan osallistuneiden kesken 12.9.2017.
Julkistamme voittajan FaceBook sivullamme. Lisäksi voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonta on yogaROCKSin järjestämä.
 
small promote
Lue lisää ...

Joogaa Lahden keskustassa!

20217070 10156469926674358 1035543787 nNyt se on virallista - yogaROCKS avaa uuden upean joogastudion Lahden keskustan syleilyyn! Ovet avautuvat uudessa toimipisteessämme lokakuussa 2017, osoitteessa Aleksanterinkatu 1! Luomme vain joogaan erikoistuneen keitaan keskelle kaupunkia. 

Uudessa studiossamme tulee olemaan oma, ainutlaatuinen luonteensa ja tunnelmansa. Pohjalla on kuitenkin yogaROCKSin alkuperäinen idea — Tarjota parasta ohjausta ja kattavin valikoima tunteja tukeaksemme sinua olemaan paras versio itsestäsi! 

Tuntikalenteri tulee olemaan molemmissa studioissamme täynnä mitä ihanampia tunteja viikon jokaisena päivänä. Saksalankadun studio jatkaa yhtä kuohuvana ja energisenä kotipesänämme kuten tähänkin asti. Toiveestanne kalenterista löytyy jatkossa kuitenkin enemmän kahvakuulaa ja edistyneempiä joogatunteja. Aleksanterinkadulla tuntikalenteri täyttyy ihanista tutuista tunneista sekä upeista uutuuksista! Syksyn uutuuksia ovat hathajooga, astangajooga, ChiKung ja yin extra. Tulethan kokeilemaan!  

Miltä kuulostaisi rajoittamaton pääsy molempiin yogaROCKSin studioihin? Käytössäsi olisi kummankin studion täydet tuntikalenterit ja uskomaton valinnanvapaus mielesi mukaan…

Tarjoamme nyt muutamille nopeimmille mahdollisuuden liittyä GOLD-jäseneksi uskomattomaan etuhintaan. GOLD-jäsenyys ei enää koskaan tule olemaan yhtä edullinen kuin nyt ja näitä paikkoja on jäljellä enää 20kpl! 

Nykyiset jäsenet: Liity GOLD-jäseneksi vain 30e/kk nykyiseen kuukausihintaan lisättynä! Sama edullinen hinta jatkuu nykyisen jäsenyytesi loppuun asti tai halutessasi voit liittyä myös GOLD-jäseneksi kokonaiseksi vuodeksi edullisella hinnalla.

Etkö ole vielä jäsen? Liity nyt yogaROCKSin GOLD-jäseneksi ja maksat koko jäsenyyden ajan todella edullista kuukausihintaa rajoittamattomasta pääsystä tunneille molemmissa toimipisteissä — vain 115e/kk! Uuden studion avajaisiin asti kuukausihinta on vain 85e/kk (norm. 109e/kk). GOLD-jäsenyyden hinta ei siis koskaan enää tule olemaan näin edullinen, joten toimi nyt! Tarjoushintaiset jäsenyydet myydään nopeasti loppuun… 

Liittyäksesi GOLG-jäseneksi ota yhteyttä mahdollisimman pian sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nähdään pian joogassa <3

 

Lue lisää ...

Kesä! Tarjoukset ja poikkeukset aukioloajoissa!

KESÄ ON VIRALLISESTI ALKANUT!
Ja me juhlistamme sitä hyvillä tarjouksilla!
 
Climbers!
Tästä oiva kortti sadepäivien varalle, jolla pidät yllä kiipeilykuntoasi. 10x kortti kiipeilyyn, voimassa 4kk ensimmäisestä käyttökerrasta. Älä unohda treenata kesällä myös sisällä ? 
Kortin hinta: 60€
Opisk/eläk/työtön: 50€
Alennuskoodi: NORAIN
Voimassa: 22.5-31.8.2017
 
Yogis!
Teille on myös kesätarjous! Tarjouksena 1kk rajoittamattomat studiotunnit hintaan 120€ (88€ opisk. eläk. työt.) Normaalihinta 150€!
Alennuskoodi: KESÄ
Voimassa: 24.5.-31.7.
Kortti tulee aktivoida viimeistään heinäkuun loppuun mennessä, kortti aktivoituu ensimmäisestä käyttökerrasta. 1 kortti / asiakas.
 
AUKIOLOAJAT KESÄLLÄ:
 
29.5.-22.6.
Ma-Pe 13 - 20
La-Su 10 - 17
 
23.-26.6. YogaROCKS viettää Juhannusta, olemme suljettuna. Kiipeilyn vuosijäsenet tervetuloa, Keytagillä kiipeily on avoinna normaalisti!
 
27.6.-15.8.
Ma-Pe 13 - 20
La 10 - 17
Su suljettu
HUOM! Teemme remonttia heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa, jolloin kiipeily ja asiakaspalvelu on suljettuna 16.-30.7. Joogatunnit pyörivät normaalisti ja kiipeilyn vuosijäsenet tervetulleita treenaamaan.
 
Lue lisää ...

Puistojooga!

 

Aurinko, vihreys, sininen taivas, kesän äänet!

YogaROCKSin puistojooga alkaa jälleen 6.6.2017!

Puistojooga järjestetään Fellmannin puistossa aina tiistaisin 22. elokuuta saakka. Jooga alkaa klo 18 ja kesto on noin 75 min. Maksu periaatteella maksa-mitä-haluat! Puistojooga on lempeää kaikille sopivaa joogaa, ensikertalaisista enemmän jooganneisiin. Tunnin ohjaajana toimii kokeneet joogaohjaajamme. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tule vain paikalle, jos aurinko paistaa!
Ota puistojoogaan mukaasi joogamatto tai muu alusta, vaikka pyyhe tai viltti. Varaa mukaasi maksu käteisenä, mieluiten tasarahana.
Jos sää on sateinen tai maa kovin märkä, tunti perutaan. Peruutuksesta ilmoitamme Facebook sivuillamme sekä Yogarocksin nettisivuilla tuntikalenterissa.

Kaikki ovat tervetulleita! Kutsu ystäväsikin mukaan nauttimaan kesän lämmöstä ja ihanasta joogasta!

 

2

 

 

Lue lisää ...

Happy New Year 2017!

Jooga muuttaa elämääsi. Katso mitä asiakkaamme ovat sanoneet!

ALOITA TÄNÄÄN. Hyödy erikoistarjouksistamme ja huomaa joogan hyvät vaikutukset ensitunnista alkaen!
Meillä on Lahden kattavin valikoima vaihtoehtoja - intensiivistä hot yogaa, energisoivaa vinyasa flowta, monipuolista aerialyogaa joogaliinoissa ja rentouttavaa yin-joogaa.

Seuraavat vaihtoehdot tarjoavat rajoittamattomat joogaharjoitukset kaikkine hyötyineen:

- 39,90/1kk - tutustumistarjous joogaan (norm. 150€). Vain uusille asiakkaille, tarjous ei sido mihinkään. Saatavilla verkkokaupastamme.

- 1kk rajoittamattomat studiotunnit 99€ (norm. 150€). Voimassa 15.1.2017 saakka. Ei sido mihinkään.

- 3kk rajoittamattomat studiotunnit 265€ (norm. 450€). Voimassa 15.1.2017 saakka. Ei sido mihinkään.

Klikkaa tästä, vieraile verkkokaupassamme ja aloita jo tänään! https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws

Haluaisitko kokeilla joogaa yhdessä kaverisi kanssa?
Kaikki studiotuntimme ovat 2 yhden hinnalla 29.12.16-15.1.2017! Maksa kertamaksu 17€ ja kaksi henkilöä voi osallistua tunnille. Varataksesi paikan ota yhteyttä puh. 0400308307 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kurkkaa viikkokalenterimme: http://www.yogarocks.fi/jooga-fitness/…/viikkokalenteri.html

p.s. Kyllä! Voit käyttää liikunta- ja kulttuuriseteleitäsi (smartum ja e-passi/sporttipassi) lunastaaksesi nämä tarjoukset yogaROCKSin vastaanotosta.

client1

client 2client 3client 4client 5client 6

Lue lisää ...

Moonboard updated!

Moonboard päivitetty! Puhtaat otteet täräytetty uuteen järjestykseen ja jatkossa reittien selailu tapahtuu näppärästi puhelimella. Moonboard -app löytyy ilmaiseksi sovelluskaupoista, lataa ja kokeile.

http://www.moonboard.com Jos moonboard ei ole vielä tuttu, ylläolevasta linkistä voi perehtyä ja lukea lisää.

Vahvoja treenejä!!?

moonboard2

Lue lisää ...

7 Days with Bianca Fearon

Take your practice to new heights with this unique opportunity to study with Bianca Fearon in Finland, January 23-29 2017!

Bianca is a masterful teacher who teaches both 200 and 500 hour trainings for the famed Yoga Works organization. Since a very young age, she has been exposed to many 'Yoga Traditions' -- she learned how to move with ease from early exposure to 'Alexander Technique,' how to tap into subtle energy through Kundalini Yoga, how to be dynamically strong through Ashtanga and Vinyasa, how to see energy lines from in-depth Iyenger study, and how to be still and 'be the witness' through Meditation and Yin Yoga. She has studied extensively with many senior teachers including Maty Ezraty, Anni Carpenter, Sarah Powers, and Paul and Suzee Grilley to name a few. She teaches with both anatomical precision AND a functional approach, a combination not that easy to find in the yoga world. And although she can float into handstands (and is extremely skillful at breaking down advanced poses into their parts in order to direct students how to get there one day), she remains grounded in the philosophy of yoga.

She earned absolutely rave reviews from all who attended her workshops last year at yogaROCKS, and we are thrilled to be hosting her again! All levels of practitioners are welcome (and are guaranteed to learn something :-)). Teachers will find so much rich material to take away and share with their students.

During the week intensive, expect strong, fun, sweaty, nurturing and centering practices. You will work deeply in clinics to explore your own physiology, learning to see your practice from a Functional View, as Bianca address Structural Variations and their Functional implications. Using biomechanics along with an understanding of functional range of motion, the group will look
at the relationship of skeleton and myofascial tissue, learning how to tailor poses to individual bodies and needs creating a sustainable wise effort on the mat.

For a more detailed breakdown of daily themes, read on below.

7 DAY INTENSIVE PACKAGE 550€
includes:
+ 7 days intensive study (Monday 23.1 - Suday 29.1, 10:00-15:30)
+ 5 evening classes, (Tues. 24.1, Wed. 25.1, Thurs. 26.1, Friday 27.1, Saturday 28.1 from 18:00-19:20)
+ yin & restorative masterclass (Sunday 29.1, 18:00-20:00)
100e non refundable deposit to save space.
Pay deposit or entire 7 DAY package now:
https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=114319&stype=43

2 DAY INTENSIVE 175€
Saturday 28.1, 10:00-15:30 + 18-19:20
Sunday 29.1, 10:00 -15.30 + 18-20:00 (Yin Masterclass)
reservation is confirmed with payment.
Pay 2 day package now:
https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=114319&stype=43


YIN / RESTORATIVE MASTER CLASS, 40€ / 35€*
Sunday 29.1.2017, 18:00-20:00
*discount for students/studio members
Reservations will be accepted at asiakaspalvelu@yogarocks.fi, through yogaROCKS facebook messenger, at yogaROCKS front desk or by telephone +358 400308307 as of January 1, as space allows.

SINGLE CLASS (as space allows) 25€ / 20€*
Monday - Friday 10:00-11:15
Tuesday - Saturday 18-19:20
*discounted price students / studio members
Reservations will be accepted at asiakaspalvelu@yogarocks.fi, through yogaROCKS facebook messenger, at yogaROCKS front desk, or by telephone +358 400308307 as of January 1, as space allows.

 

small bia

INTENSIVE DETAILS:

DAY 1: JANUARY 23rd, 2017 WISE FOUNDATIONS IN STANDING POSES (Why The Feet?)

We lay the Groundwork for Flight - We study:

· Platforms
· Alignment of the standing poses
· Anatomical Focus within form

This workshop will set the tone for all the workshops to follow. We will discuss and discover planes of movement. Using classical Standing Poses for strength and flexibility to imprint for Flight.

Expect classical standing poses dissected with use of props, modifications and functional variations.

DAY 2: JANUARY 24th, 2017-- TRANSITION SLOW (Why The Knees?)

We will learn the difference between Movement Vs Action – What is Vinyasa?

Expect
· Wise Biomechanical Approaches to Vinyasa
· Knowledge of how to turn the smaller muscle groups

This strong all levels vinyasa workshop will build on foundational vinyasa standing poses and transitions, expect to move slow and build heat and stamina, focus and strength as we progress into increasingly complex and a creative peak pose. This is a dynamic alignment practice giving reverse to the entrance and exits of each pose. Come ready to feel your muscles shake!

DAY 3: JANUARY 25th, 2017 Range of Motion in Forward Bends (The Hips)

Within this session we will focus on opening the hips through the standing poses and forward bends, we progressively delve deeper into fascial resistances whilst honoring the body’s deepest range within its natural range.

Expect:
· Standing Forward bends
· Balancing poses
· deep seated forward bends
· hip openers and twists.

DAY 4: JANUARY 26th, 2017 -- THE MIDDLE ROAD (The Trunk: spinal Extension Vs Spinal Flexion)

We will look at poses where spinal extension is explored.

Expect
· Standing poses emphasizes backbends
· Backbend Exploration and the component parts in shoulder flexion and extension
· The Role of the Hip Flexors
· The importance of Dolphin prep

DAY 5: JANUARY 27th, (The SCLAVICLE, Humerus and Wrists)
Functional Shoulder Girdle" A workshop on anatomy and biomechanics of the shoulder. In this workshop will discuss how the shoulder works in relation to asana and what dynamic stabilizing around joint entails. Students will learn how consistently approach the inversion Blue Prints, Plank and Chaturanga with wise awareness.

Expect:
· shoulder stabilization exploration with blocks
· Classical Inversions, Sirsana A and B explored
· How to stabilize in Handstand - Platforms

DAY 6: JANUARY 28th, PLUMB LINE WITHIN ARM BALANCES

An intense practice where we will move into breaking down staple Arm Balances and learning how to fly, Demystify advance poses in this strong all levels workshop

Expect:
· Deep floor abdominal exercises,
· Advance variables in Plank, Side Plank & Chaturanga
· Navasana breakthroughs
We will be cracking the codes exploring deep hip openings within standing poses moving deeper into Deconstructing Classical Arm-balancing like.. Lolasana, Kakasana, Bakasana, Parsva Bakasana Eka Pada Galavasana, Eka Pada Koundinyasana II, Visvamitrasana, Eka Hasta Bhujasana into Astavakrasana


DAY 7: JANUARY 29th INVERSION MECHANICS

Expect focused work on standing poses leading to Flight, wall exploration with handstand variables with straps/blocks whilst lifting up, piking up and pressing safely into Handstand. Beginner to Advanced variations will be explored of all Inversions and Arm Balances covered. We will progress from wall to PARTNER WORK Assisting students in handstand in the center of the room trusting the many stages within flight.


YIN MASTERCLASS: Designed to release tension - Props will be used passively giving all participants and opportunity to unwind and digest the weekend intense.


Evening Sessions REFINE & Align Vinyasa: Make it your class! imprinting new neuromuscular pathways.

small bia2

Lue lisää ...