Lasten synttärit

Liikunnan riemua kiipeilyn ja joogan parissa
fas fa-chevron-down

Kiipeilysynttärit

Tule viettämään ikimuistoiset syntymäpäivät kiipeilyn merkeissä yogaROCKSille! Jokainen synttärivieras pääsee kokeilemaan taitojaan kiipeilyseinällä erilaisten tehtävien ja leikkimielisten kisailujen merkeissä. Kiipeilyn jälkeen juhlapöydän antimet varmasti maittavat!

Sisältö / Ehdot
Tunti ohjattua kiipeilytoimintaa.
Puoli tuntia vapaata kiipeilyaikaa ja/tai synttäritarjottavien syömistä. Tiloissamme on teille oma nurkkaus, johon voi tuoda mukana omat synttäritarjoilut.
Lajissa tarvittavat kiipeilykengät kuuluvat hintaan.

Synttärien maksimi osallistujamäärä 12 lasta.
Osallistujien tulee olla vähintään 6-vuotiaita.

Ohjatun toiminnan jälkeinen kiipeily on mukana olevien huoltajien vastuulla, ohjaaja ei ole tällöin valvomassa toimintaa.

Hinta: 165€
Vastuuvapautus

Kaikilta kiipeilysynttäreille osallistuvilta vaaditaan huoltajan allekirjoittama vastuuvapauslomake, joka on normaali käytäntö kaikilla kiipeilyhalleilla. Varattuasi juhlat saat sähköpostiisi varausvahvistuksen yhteydessä lomakkeen, jonka voit tulostaa vieraille etukäteen allekirjoitettavaksi. Lomakkeita löytyy myös asiakaspalvelustamme saapuessanne.

Varaukset ja lisätiedot

Aerialjooga-synttärit (ilmajooga)

Aerialjooga-synttärit ovat takuuvarmasti erilainen ja hauska tapa viettää merkkipäivää. Lapset rakastavat joogaliinoissa roikkumista!

Sisältö / Ehdot
Tunti ohjattua aerial-joogaa / leikkejä / pariharjoittelua. Tunti vedetään lasten ehdoilla ja mukautuen ryhmän kiinnostuksen kohteisiin. Mitään aikaisempaa kokemusta mistään joogasta tai akrobatiasta ei tarvita.

Synttäreille voi tuoda myös omia tarjottavia, joita voi syödä ohjatun toiminnan jälkeen tiloissamme. Tähän on aikaa noin 30 min.

Suosittelemme aerial-synttäreitä 10 ikävuodesta eteenpäin. Maksimi osallistujamäärä 12 lasta.
Voimme järjestää juhlat myös 7-9 vuotiaille, mutta tällöin ryhmäkoko saa olla maksimissan 6 lasta.

Ohjatun toiminnan jälkeinen aerial-liinojen käyttö on mukana olevien huoltajien vastuulla, ohjaaja ei ole tällöin valvomassa toimintaa.

Hinta: 175€
Vastuuvapautus

Kaikilta osallistuvilta vaaditaan huoltajan allekirjoittama vastuuvapauslomake, joka on normaali käytäntö monissa urheilu- ja leikkikeskuksissa. Varattuasi juhlat saat sähköpostiisi varausvahvistuksen yhteydessä lomakkeen, jonka voit tulostaa vieraille etukäteen allekirjoitettavaksi. Lomakkeita löytyy myös asiakaspalvelustamme saapuessanne.

Varaukset ja lisätiedot
Image