Lasten kiipeilyryhmät

KIIPEILYKOULU & TALENT

Tarjoamme lajista innostuneille junnuille mahdollisuuden säännölliseen harjoitteluun muutaman eri ryhmän avulla! Ryhmien erot ovat siinä, miten harjoittelua painotetaan. Kiipeilykoulussa harjoittelu tapahtuu enemmän pelien ja leikkien kautta, Talent sisältää enemmän tavoitteellisempaa kiipeilytreeniä. Junnuryhmiemme kautta onkin kulkenut useampi tyyppi kiipeilemään kansalliselle ja jopa kansainväliselle tasolle!

Kiipeilyä kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan itsenäisesti huoltajan kanssa ennen ryhmiin sitoutumista.

Kiipeilykoulu - Tule mukaan seikkailuun!

Lasten kiipeilykoulussa tutustutaan kiipeilyn perusteisiin pelien, leikkien ja haasteiden kautta. Tärkeässä osassa on rento yhdessä tekeminen, jossa kaikki saavat olla ja oppia juuri omalla tasollaan. Mitään aikaisempaa kokemusta kiipeilystä ei tarvitse olla, mutta kiinnostus lajiin olisi hyvä olla!

Kiipeilyn kautta lapsi oppii tärkeitä kehonhallintaan liittyviä taitoja ja tunnistamaan hyvin omat fyysiset ja psyykkiset rajansa. Lajissa keskeisessä osassa on itsensä ylittäminen ja itseluottamuksen löytyminen. Ryhmässä toimiminen antaa mahdollisuuden myös sosiaalisten taitojen oppimiseen ja kehittämiseen.

Kiipeilykoulu on suunnattu 7 - 14 -vuotiaille lapsille.

Ryhmät
LAUANTAI
1. RYHMÄ klo 10:00-11:00
2. RYHMÄ klo 11:15-12:15
Ohjaaja: Juho Kokkonen
Hinta 210€ (sis. 12x treenit syys-joulukuussa), sisaralennuksella 180€. Aloitus 2.9.

MAANANTAI
3. RYHMÄ klo 17:00-18:00
Ohjaaja: Ruusu Jääskeläinen
Hinta 230€ (sis. 13x treenit syys-joulukuussa), sisaralennuksella 200€. Aloitus 28.8.
Maksut - peruutukset - ehdot

Maksu suoritetaan ensimmäisellä kerralla tai laskulla. Kiipeilykouluun sitoudutaan mukaan koko kaudeksi. Väliinjääneitä harjoituskertoja ei korvata rahallisesti, mutta poissaolot voi korvata vapailla kiipeilykerroilla yogaROCKSin aukioloaikoina, vanhemman valvonnassa. Korvausmahdollisuus voimassa vain käynnissä olevan kauden ajan.

Mikäli kiipeilykouluja joudutaan perumaa yogaROCKSista riippumattomista syistä, maksua ei palauteta, vaan menetetyt kerrat kompensoidaan maksuttomilla kiipeilykerroilla.

Ilmoita lapsen nimi ja ikä sekä huoltajan nimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä tieto, jos haluat maksaa laskulla.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Talent-ryhmä - Treeni-intoisemmille junnuille!

Talent-ryhmä kokoontuu sunnuntaisin tavoitteellisemman treenin parissa. Ryhmä sopii kaikille nuorille, jotka haluavat aktiivisesti kehittyä kiipeilijöinä. Vasta-alkajille suosittelemme lajiin tutustumista ainakin yhden kiipeilykoulukauden ajan.

Ryhmät
SUNNUNTAI
klo 11:00-12:00
Ohjaajat: Antti Inkinen & Eero Virtanen
Hinta 285€ (sis. 13x treenit syys-joulukuussa), sisaralennuksella 240€. Aloitus 3.9.

Viikkotreenien lisäksi talenteille kuuluu yksi oma ilmainen treenikerta per viikko. Lahtiliigaan talentit saavat osallistua alennettuun 5€ hintaan.
Maksut - peruutukset - ehdot

Maksu suoritetaan ensimmäisellä kerralla tai laskulla. Talenttiin sitoudutaan mukaan koko kaudeksi. Väliinjääneitä harjoituskertoja ei korvata rahallisesti, mutta poissaolot voi korvata vapailla kiipeilykerroilla yogaROCKSin aukioloaikoina. Korvausmahdollisuus voimassa vain käynnissä olevan kauden ajan.

Mikäli talent-ryhmiä joudutaan perumaa yogaROCKSista riippumattomista syistä, maksua ei palauteta, vaan menetetyt kerrat kompensoidaan maksuttomilla kiipeilykerroilla.

Ilmoita lapsen nimi ja ikä sekä huoltajan nimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä tieto, jos haluat maksaa laskulla.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot
Image