Polttarit


fas fa-chevron-down

Vie polttarit astetta korkeammalle!

Järjestämme hauskaa polttaritoimintaa yogaROCKSilla kiipeilyn ja joogan merkeissä! Lisäksi Lahden suurmäellä on mahdollista järjestää suomen korkein köysilaskeutuminen tai legendaarinen polttarispesiaali!
Varaukset ja lisätiedot
Ohjattu kiipeily
Tunti ohjattua kiipeilyä, lisäksi mahdollisuus  omatoimiseen kiipeilyyn ohjauksen jälkeen. Tunti voidaan vetää toiveidenne mukaan rennommin lajikokeiluna tai vaikka leikkimielisenä kisana!

Boulderointi on hauska koko kroppaa ja mieltä haastava laji, jossa jokainen pääsee varmasti loistamaan omalla tasollaan. Kannustaminen ja reittien yhdessä pähkäily kuuluu olennaisesti mukaan lajin luonteenseen, kiipeily onkin parasta porukalla. Reittejä löytyy meiltä kaiken tasoisille, aivan aloittelijoille sekä edistyneille kiipeilijöille.
Yksityinen joogatunti
Juuri teidän ryhmällenne suunniteltu polttarijooga. Räätälöimme tunnin toiveidenne mukaan, valittavana on esimerkiksi hot joogaa, yin joogaa, aerialjoogaa, skumppajoogaa jne!

Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvitse olla, ohjaaja pystyy vetämään tunnin myös huomioonottaen erilaiset liikuntarajoitteet.

Joogatunti voidaan järjestää valintanne mukaan Saksalankadun studiolla tai Lahden keskustassa osoitteessa Aleksanterinkatu 1. (Huom. Aerialjooga vain Saksalassa!) Kesto 60 / 75 minuuttia.
Polttarispesiaali
Hyshys! Tämä paketti sopii hyvin esim synttäreille tai polttareille. Sellaisiin tilanteisiin, joissa haluat nostattaa rakkaan ihmisen pelkokerrointa turvallisella mutta superhauskalla tavalla 🙂 Tähän pakettiin kuuluu mukaan mm. Lahden suurmäki, mäkihyppypuku ja pieni käytännön pila. Tuotteen luonteesta johtuen emme pysty tässä kertomaan aivan kaikkea, soita tai laita viestiä niin jutellaan lisää!
Image