Tutustu tiimiin

Rentoa henkeä luomassa kiipeilyalueella 
Antti Inkinen
Antti Inkinen

Antti Inkinen

Kiipeily alkanut 1994 Havukallion Havuhormissa. Tämän jälkeen jää-, kallio-, ja vuorikiipeily kuulunut harrastuksiin vahvasti muun liikunnan ohella.

Vuorilta kokemuksia: 1kpl yli 8000m. Puolen kymmentä yli 6000m. Useita yli 5000m. Nuorempana mm Chamonix ja Lyngen tulivat tutuiksi ( 3000m ).

Reittitehtailua mm. Hollolan Havukallio ( Dr Dedoverde & My HotYoga / Kaikkonen ), Kerinkallion reitit ja nippu bouldereita Hollolan ja Lahden alueella.

Muuta: Kouluttautuminen kansainväliseen IRATA järjestelmään ( level 3 ) 2013 ->. Koulutettuna Arboristina vuodesta 2018 lähtien. Turvallisuus-, ja toimintovastaavana / kouluttajana mm: Huippujengi Suomi, The Ultimate expedition USA, Ultimate Escape Suomi, Erikoisjoukot Suomi, Posse. Stunttina mm: Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka.
Tavoitteena omavaraistalous.

Andrej Sampo

Aloitin kiipeilyn Yogarocksilla 2013. Ulkoboulderointi sekä kalliokiipeily on siitä lähtien ollut lähellä sydäntä. Hienojen bouldereiden ja köysireittien perässä tuleekin kierreltyä ympäri Suomea ja Eurooppaa. Vaikein kiivetty boulder 7c+.

Olen työskennellyt päätoimisena reitintekijänä vuodesta 2017. Toimin myös kiipeilyohjaajana Suurmäellä ja kalliokiipeilykursseilla. Suosikki settaustyylini: Core-intensiiviset muuvit, joissa kehonasennon pitää olla oikein. Suosikkikiipeilytyyli: Kompressioreitit sloupeilla. Pidän myös kisatyylisten reittien tekemisestä.

Muuta: Restonomin koulutus, tavoitteena kiivetä 8b:n boulder.

Fun facts: Kaksi yhden käden leukaa 2:lla sormella sekä ristiriipunta.
Andrej Sampo
Andrej SampoKiipeilykoordinaattori / Reitintekijä
Juho Kokkonen
Juho KokkonenKiipeilyohjaaja, puuseppä

Juho Kokkonen

Löysin kiipeilyn 2013 luonto-ohjaajakoulutuksen lajikokeilun kautta. Laji koukutti lähes välittömästi ja roksin löydettyäni boulderointi ja treenaaminen kiinnosti enemmän ja enemmän. Tilaisuuden auettua päädyin ohjaamaan roksille lasten kiipeilykoulua ja sitä kautta aika monipuolisesti muihinkin töihin.

Ohjaan roksilla lapsi- sekä aikuisryhmiä. Minut saattaa löytää myös kunnostamasta / rakentamasta treenivälineistöä ja seiniä. Kassalla ollessani otan sydämen asiaksi soittaa vain todella hyvää musiikkia!

Liikunta, erityisesti voimaharjoittelu on myös vapaa-ajalla läsnä aika vahvasti. Muutoin liikuskelen luonnossa ja puuhastelen kaikkea luovaa, aina on jokin projekti päällä.

Efe Virto

Kiipeily ja yogaROCKS tupsahtivat elämään yllättäen vuonna 2020, ystävien kautta. Laji ja sali veivät jo liikkumaan tottuneen sydämen ja ovat sittemmin antaneet elämään yllättävääkin arvoa.

Pääasiassa minut löytää vastaanottotiskiltä, välillä myös hoitamasta muita töitä ympäri kiinteistöä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kiipeilyn ja muun liikunnan sekä musiikin parissa.
Efe Virto
Efe VirtoKassa / Asiakaspalvelu
Image