Boulderointi Intro Tarjous

Kuukausi kiipeilyä ja kenkien vuokraus + ilmainen Bouldering Basics workshop, jossa voit tavata muita kiipeiljöitä ja kehittää liikkumistasi, jotta kiipeily olisi tehokkaampaa ja vahvempaa! Tämä on todella hyvä tarjous, voit säästää jopa 428€! Tutustumispaketti ei velvoita mihinkään hankintoihin.

Bouldering Basics workshop järjestetään kuukausittain, yleensä lauantai-iltapäivisin. Workshopeissa on harjoituksia, joissa rakennetaan erilaisia kiipeilyssä tarvittavia taitoja kuten tasapainoa, jalkojen ja käsien yhteistyötä, spottausta, turvallista putoamista ja kiipeilyetikettiä sekä tutustutaan erilaisiin käsiotevariaatioihin kuten jugit, crimpit jne. Katso täältä, million seuraava Bouldering Basics workshop on. Tutustumisesi aikana kiipeilyohjaajamme soittaa ja kyselee kuulumisia ja sopii kanssasi workshoppiin osallistumisesta.

PLUS! Ne kiipeilyn intropaketin ostaneet, jotka hankkivat jäsenyyden kahden viikon kuluessa intron loppumisesta, saavat erityisedun. Suositun 4 kuukauden jäsenyyden ostajille viimeisestä kuukaudesta -50% tai 12 kuukauden jäsenyyden ostaneille viimeinen kuukausi veloituksetta! Intropaketti on voimassa kaikille kiipeilijöille, mutta vain kerran – tämä on mahtava tapa aloittaa hauska ja koukuttava harrastus!

Osta Intro Tarjous nyt!

* Opiskelijat! Voitte ostaa tarjouksen nettikaupastamme, mikäli olette esittäneet opiskelijakorttinne meillä 4kk sisällä. Muussa tapauksessa ostakaa tuote palvelutiskiltämme esittäkää opiskelijakorttinne.