Lasten syntymäpäivät

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan! Tule viettämään ikimuistoiset syntymäpäivät kiipeilyn, pelien ja leikkien parissa yogaROCKSille! Aloitamme synttärit leikeillä ja peleillä, jonka jälkeen jokainen synttärivieras pääsee kokeilemaan taitojaan kiipeilyseinällä erilaisten tehtävien ja leikkimielisten kisailujen merkeissä. Kiipeilyn jälkeen juhlapöydän antimet varmasti maittavat! 

Suosituille kiipeilysynttäreille voi osallistua maksimissaan 12 lasta. Kiipeilykengät kuuluvat hintaan. Osallistujien tulee olla vähintään 6-vuotiaita. Ohjelmaan kuuluu tunti ohjattua kiipeilyä/lämmittelyleikkejä ja puoli tuntia vapaata kiipeilyä ja/tai synttärieväiden syömistä. Tiloissamme on nurkkaus, johon voi tuoda mukanaan synttäritarjoilut (herkkupuolta ei ole voi tilata meiltä). Mikäli haluat räätälöidä peruspaketistamme omanlaisenne, on sekin mahdollista, kysy asiakaspalvelustamme.


VARAAMINEN NETTIKAUPASTA: Kiipeilysynttärit voit varata käyttämällä nettiajanvarausta! Syntymäpäivien ajanvarauskalenterista näet vapaana olevat ajat ja voit varata itsellesi sopivan juhlapäivän. Järjestämme syntymäpäiviä keskiviikkoisin ja lauantaisin (tarvittaessa kysy vaihtoehtoisia päivä suoraan asiakaspalvelustamme). Luo itsellesi tili tai käytä jo olemassa olevaa YogaROCKS -tiliäsi ja seuraa ohjeita. Netistä ostaessasi maksat syntymäpäivät samalla, kun teet varauksen. Lähetämme varmistussähköpostin muutaman päivän kuluessa. Teethän varauksen verkon kautta vähintään 14 päivää ennen suunniteltua juhlapäivää.


VARAAMINEN SUORAAN ASIAKASPALVELUSTA: Voit myös varata syntymäpäivät puhelimitse tai sähköpostilla, tällöin voit maksaa samana päivänä, kuin juhlat ovat. Järjestämme syntymäpäiviä keskiviikkoisin ja lauantaisin (tarvittaessa kysy vaihtoehtoisia päivä suoraan asiakaspalvelustamme).


VASTUUVAPAUSLOMAKE: Kaikilta kiipeilysynttäreille osallistuvilta vaaditaan huoltajan allekirjoittama vastuuvapauslomake. Varattuasi juhlat saat sähköpostiin yhdistetyn syntymäpäiväkutsun ja vastuuvapauslomakkeen, jonka voit täyttää ja tulostaa vieraille tai lähettää edelleen vieraille etukäteen allekirjoitettavaksi. Vastuuvapauslomake on normaali käytäntö kaikilla kiipeilyhalleilla. Lomakkeita löytyy myös asiakaspalvelustamme.

Järjestämämme kiipeilysynttärit ovat erittäin suosittuja, joten varaa juhlasi ajoissa!

160€/peruspaketti.  Ota yhteyttä!

 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.