Lasten kiipeilykoulut

Tule mukaan seikkailuun! Kiipeilykouluissa pelataan, leikitään, tehdään akrobaattisia harjoitteita ja tietenkin kiivetään. Monipuolisella liikunnalla pyritään edistämään lapsen motorista kehittymistä, ja lisäksi lapset oppivat sosiaalisia taitoja ryhmässä toimiessaan. Kiipeilykoulun myötä lapset pääsevät tutustumaan kiipeilyn saloihin ja iloihin, ja tärkeää on tietenkin yhdessä tekeminen ja toisten kiipeilijöiden kannustaminen!

KIIPEILYKOULU:

Muodostamme pienet ryhmät, jotka harjoittelevat lauantai-aamuisin. Ikäsuositus kiipeilykouluun on 7-12v.
Pyrimme siihen, että vähintään yksi ryhmistä on alkeisryhmä, jonne ovat tervetulleita myös kaikki ensikertalaiset.
Lisäksi järjestämme jatkoryhmiä kokeneemmille. Lapsien sijoittuminen eri ryhmiin päätetään ryhmien tullessa täyteen.

Kiipeilykoulumme on todella suosittu, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Uudet ryhmät aloitamme syyskuussa, tammikuussa sekä huhtikuussa. Syksyn 2017 aikatalusta ilomoitamme lähempänä.

Ilmoittautuminen onnistuu puhelimella 0400 308 307, tiskillä tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


MAKSAMINEN:
Kevään jaksot maksavat 145€/jakso, sisaralennuksella 110€/jakso.

Maksu tulee suorittaa viimeistään ensimmäisen tai toisen harjoituskerran yhteydessä.Kiipeilykouluun osallistuminen ja siitä maksaminen ei siis ole kertaluontoista, vaan mukaan sitoudutaan koko kaudeksi! Maksun voi suorittaa käteisellä, pankkikortilla tai urheiluseteleillä suoraan yogaROCKSin kassalle.

Väliinjääneitä harjoituskertoja ei korvata rahallisesti, mutta lapsilla on oikeus korvata kaikki poissaolot vapailla kiipeilykerroilla yogaROCKSIN aukioloaikoin. Muistattehan, että lapsella pitää olla tällöin aikuinen mukanaan, ja korvausmahdollisuus on voimassa vain kyseisen treenikauden aikana!

 

TALENT GROUP:

Syksyllä 2017 aloitamme jälleen Talent-ryhmän treenit. Aikataulusta ilmoitamme lähempänä.
 

Huomioittehan myös, että TALENT:iin sitoudutaan koko kauden (syksy/kevät) ajaksi, eikä se ole kertaluontoista. Väliin jääneistä harjoituskertoja ei korvata rahallisesti, mutta lapset voivat tulla korvaamaan kiipeilykerrat vapaalla kiipeilyllä aukioloaikojemme puitteissa.

Hinta: 185€ / koko jakso
Maksu tulee suorittaa ensimmäisen harjoituskerran yhteydessä.