Kiipeilyryhmät lapsille

Tule mukaan seikkailuun! Kiipeilykouluissa pelataan, leikitään, tehdään akrobaattisia harjoitteita ja tietenkin kiivetään. Monipuolisella liikunnalla pyritään edistämään lapsen motorista kehittymistä, ja lisäksi lapset oppivat sosiaalisia taitoja ryhmässä toimiessaan. Kiipeilykoulun myötä lapset pääsevät tutustumaan kiipeilyn saloihin ja iloihin, ja tärkeää on tietenkin yhdessä tekeminen ja toisten kiipeilijöiden kannustaminen!

KIIPEILYKOULU

Muodostamme pienet ryhmät, jotka harjoittelevat lauantai-aamupäivisin. Ikäsuositus kiipeilykouluun on 7-12v.
Pyrimme siihen, että jaetaan ryhmiin taitotason ja iän mukaan.
Lisäksi järjestämme jatkoryhmiä kokeneemmille. Lapsien sijoittuminen eri ryhmiin päätetään ryhmien tullessa täyteen.

Kiipeilykoulumme on todella suosittu, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Syksyn 2017 aikatalu:

Kiipeilykoulut alkavat 16.9.2017 ja jatkuvat 16.12. saakka. Syksyllä on 11 x treenit. Kiipeilykoulua ei ole 21.10., 28.10. & 2.12. 

Treenit ovat lauantaisin 1. ryhmällä klo 10-11 ja 2. ryhmällä klo 11.15-12.15

Ilmoittautuminen onnistuu netissä: Varaa tästä tai puhelimitse 0400308307, sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai paikanpäällä yogaROCKSilla.


MAKSAMINEN:
Hinta: 195€ koko jakso, sisaralennuksella 170€.

Maksu tulee suorittaa viimeistään ensimmäisen tai toisen harjoituskerran yhteydessä.Kiipeilykouluun osallistuminen ja siitä maksaminen ei siis ole kertaluontoista, vaan mukaan sitoudutaan koko kaudeksi! Maksun voi suorittaa käteisellä, pankkikortilla tai urheiluseteleillä suoraan yogaROCKSin kassalle. Väliinjääneitä harjoituskertoja ei korvata rahallisesti, mutta lapsilla on oikeus korvata kaikki poissaolot vapailla kiipeilykerroilla yogaROCKSIN aukioloaikoin. Muistattehan, että lapsella pitää olla tällöin aikuinen mukanaan, ja korvausmahdollisuus on voimassa vain kyseisen treenikauden aikana!

TALENT GROUP

TALENT-kiipeilyryhmä on tarkoitettu jo enemmän kiivenneille lapsille. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.
 
Aikataulu syksyllä 2017:
Talent alkaa 24.9. ja jatkuu 16.12 saakka. Syksyllä on 11x treenit, talent-treenejä ei ole 29.10. ja 12.11.
 

Huomioittehan, että myös TALENT:iin sitoudutaan koko kauden (syksy/kevät) ajaksi, eikä se ole kertaluontoista. Väliin jääneistä harjoituskertoja ei korvata rahallisesti, mutta lapset voivat tulla korvaamaan kiipeilykerrat vapaalla kiipeilyllä aukioloaikojemme puitteissa.

MAKSAMINEN

Hinta: 155€ koko syksy, sisaralennuksella 135€.
Maksu tulee suorittaa ensimmäisen harjoituskerran yhteydessä.