Polttarit

Järjestämme polttariryhmille ohjattua kiipeilyä sisäseinillämme.

Alkulämmittelyn jälkeen otetaan tuntumaa erilaisiin kiipeilyreitteihin. Reittejä löytyy kaikentasoisille, aloittelijoista edistyneemmille. Kannustaminen kuuluu lajin luonteeseen! Lopuksi löydetään ryhmän kovin kiipeilijä leikkimielisessä kiipeilykisassa.

annina

aerial yoga 7

Voimme järjestää yksityisen joogatunnin polttariporukallenne. Tunnit pidetään joko hot yoga- tai aerialstudiossamme. Räätälöimme tunnin toiveidenne mukaan, valittavana on esimerkiksi hot yogaa, yiniä tai aerialjoogaa. Kysy lisää asiakaspalvelustamme, niin suunnitellaan teille sopiva tunti!

Kiipeily- ja joogapolttareita varattaessa otathan yhteyttä yogaROCKSin asiakaspalveluun
numerosta 0400 308 307 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

POLTTARI/SYNTTÄRISPECIAL – SUURI HUIJAUS!
Laskeutuminen Lahden urheilukeskuksen isosta hyppyrimäestä. Sankari saa mäkihyppyvarusteet ja harjoittelemme ponnistuksen, kaatumisen ja muut. Miten k
äy hypyn? Tehtävä sisältää mäkihyppääjien mentaaliharjoituksen, käynnin näköalatornissa ja lopuksi köysilaskeutumisen hyppyrimäen huipulta. Kesto n. 1 tunti, mahdollista kaikkina vuodenaikoina.

Mahdollisuus myös pelkkään hyppyrimäestä laskeutumiseen ilman oheistehtäviä.

Ota yhteyttä, järjestetään ohjelma juuri teidän porukallenne sopivaksi!

Puh. 040 539 5824 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

huippuillallinen1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lask it pun kyp tyttö