Yritykset, urheiluseurat ja muut ryhmät

Suunnittelemme ryhmänne toiveiden ja tarpeiden mukaisen tapahtuman. Voimme järjestää yksityisen joogatunnin, kiipeilyohjauksen tai vaikka molemmat. 

 

Kiipeily

Voimme tarjota juuri teidän ryhmällenne suunnitellun kiipeilyohjauksen. Pienen alkulämmittelyn jälkeen voidaan ottaa tuntumaa kiipeilyseinään, opetella kiipeilytekniikoita tai toteuttaa leikkimielinen kiipeilykisa. Tiloistamme löytyy reittejä kaikentasoisille kiipeilijöille aloittelijoista edistyneisiin, aikaisempaa kiipielykokemusta ei tarvitse olla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tulkaa pitämään porukalla hauskaa!

Jooga

Järjestämme yksityisiä joogatunteja monenlaisille ryhmille. Tunnit pidetään joko hot yoga- tai aerialstudiossamme. Räätälöimme tunnin toiveidenne mukaan, valittavana on esimerkiksi hot yogaa, flow joogaa, rentouttavaa yin joogaa tai aerialjoogaa. Harjoituksen kesto voi olla 60-90 minuuttia. Aerialjoogaan voi osallistua kerrallaan korkeintaan 17 henkilöä, lattialla tapahtuviin harjoituksiin 30 henkilöä. Tunnit voivat olla toiveen mukaan joko suomeksi tai englanniksi. Yksityistunteja voi ostaa myös paketteina, jolloin hinnat alenevat.  Kysy lisää asiakaspalvelustamme, niin suunnitellaan teille sopiva tunti!

Yksityistunnit yrityksenne tiloissa, konferenssissa tai tapahtumassa?

Haluatteko vähentää stressiä, kasvattaa energiatasoa tai luovuutta tulevassa yritystapahtumassa? Me tuomme joogan luoksenne. Kaikki 15 minuutin venyttelytauosta aina kokonaiseen joogatuntiin on mahdollista. Jos tilat ovat rajalliset, voimme pitää joogatunnin esimerkiksi kokoushuoneessanne. Näin ei tarvita erillistä tyhjää huonetta, vaan lempeä joogaharjoitus tehdään kokouspöydän äärellä.

 

Soita meille ja ota askel kohti yrityksesi hyvinvointia!

Puh. 0400 308 307 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.