Yrityksille

Suunnittelemme ryhmänne toiveiden ja tarpeiden mukaisen tapahtuman. Voimme järjestää yksityisen joogatunnin, kiipeilyohjauksen tai vaikka molemmat. 

KIIPEILY

Haluamme tarjota juuri ryhmällenne suunnitellun kiipeilyohjauksen. Pienen alkulämmittelyn jälkeen voidaan ottaa tuntumaa kiipeilyseinään, opetella kiipeilytekniikoita tai toteuttaa leikkimielinen kiipeilykisa. Tiloistamme löytyy reittejä kaikentasoisille kiipeilijöille aloittelijoista edistyneisiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

JOOGA

Yksityistunnit yogaROCKS:ssa

Voimme järjestää yksityisen joogatunnin ryhmällenne. Tunnit pidetään joko hot yoga- tai aerialstudiossamme. Räätälöimme tunnin toiveidenne mukaan, valittavana on esimerkiksi hot yogaa, rentouttavaa yiniä tai aerialjoogaa. Harjoituksen kesto voi olla 60-90 minuuttia. Aerialjoogaan voi osallistua kerrallaan korkeintaan 17 henkilöä, lattialla tapahtuviin harjoituksiin 25 henkilöä. Tunnit voivat olla toiveen mukaan joko suomeksi tai englanniksi. Yksityistunteja voi ostaa myös paketteina, jolloin hinnat alenevat.  Kysy lisää asiakaspalvelustamme, niin suunnitellaan teille sopiva tunti!

Yksityistunnit yrityksessä, konferenssissa tai tapahtumassa

Haluatteko vähentää stressiä, kasvattaa energiatasoa tai luovuutta seuraavassa konferenssissanne? Me tuomme joogan luoksesi. Kaikki 15 minuutin venyttelytauosta aina kokonaiseen joogatuntiin on mahdollista. Jos tilat ovat rajalliset, voimme tulla pitämään kokoushuoneessanne joogatunnin, jossa ei tarvita erillistä tyhjää huonetta, vaan lempeä joogaharjoitus tehdään kokouspöydän äärellä.

 

Soita meille ja ota askel kohti yrityksesi hyvinvointia! Puh. 0400 308 307 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.