About

 • YogaROCKS on Lahden boulderoinnin ja joogan ykköskohde jo vuodesta 2010! 
 • Paikka sai alkunsa hollolalaisen kiipeilijän Antti Inkisen sekä hänen Seattlesta kotoisin olevan kumppaninsa ja intohimoisen joogin Leta LaVignen toimesta. Yhdessä he ovat vuosien mittaan luoneet ainutlaatuisen ja ystävällisen yhteisön, joka inspiroi kiipeilijöitä ja joogeja löytämään oman potentiaalinsa sekä "to take life higher"
 • Miksi kiipeily ja jooga? Sen lisäksi, että me olemme hulluina kiipeilyyn ja joogaan, monet kiipeilijät ja muut urheilijat, joogaavat saavuttaakseen suorituskykynsä huipun. Kiipeily ja jooga ovat molemmat lajeja, jotka vaativat täydellistä keskittymistä sekä läsnäolon taitoa. Sanotaankin, että joogaajat ja kiipeilijät jakavat samanlaisen ajatusmaailman. Haasta itsesi, ylitä itsesi, vie elämä uudelle tasolle! 

 

Haasteita kaikentasoisille kiipeilijöille ja puitteet oheistreeniin


 • Kiipeilijöille meiltä löytyy noin 300m2 boulderointiseinää, josta löytyy haasteita kaiken tasoisille kiikkujille. Reittejä rakennetaan kaikentasoisia kiipeilijöitä aloitellen ja niitä myös uusitaan säännöllisesti.
 • Kiipeilijöiden käytössä on myös lämmittelyalue, kahvakuulia, otelauta, moonboard led-valoilla, hengailunurkkaus sekä pieni myymälä.
 • Järjestämme monipuolisesti tapahtumia boulderoinnin parissa -- YogaRocksin omat boulder-kilpailut, kallio- ja jääkiipeilykursseja sekä yksityisohjauksia ja -tilaisuuksia yrityksille sekä muille ryhmille.
 • Myös super suosittu lapsten kiipeilykoulumme pyörii aina syys- ja kevätkauden lauantaisin! Jo tavoitteellisemmin kiipeilyä treenaaville lapsille/nuorille meillä on Talent kiipeilyryhmä, jonka treenit ovat sunnuntaisin. 
 • Haluamme edistää tietoisuutta boulderoinnista ja tarjota kaiken ikäisille ja tasoisille ihmisille tilaisuuden kokea kiipeilyn mahdollisuudet helposti lähestyttävässä, mutta inspiroivassa ympäristössä. Meille on helppo tulla! Katso täältä vinkit ensikertalaiselle. 

about kuvia 3about kuvia 1about kuvia 2

Monipuolisia studiotunteja kahdessa uniikissa toimipisteessä


 • Joogeille tarjoamme kahdessa toimipisteessämme laajan valikoiman erilaisia joogatunteja, tapahtumia ja workshoppeja. Saksalan toimipisteessä (Saksalankatu 26, Lahti) meillä on kaksi joogastudiota (Hot studio & Air studio) ja Aleksi 1:ssä (Aleksanterinkatu 1) yksi upea aivan uusi joogastudio!
 • Normaalien studiotuntien lisäksi järjestämme yksityisiä joogatunteja erilaisille ryhmille, lasten joogakursseja, jooga workshoppeja ym.
 • YogaRocks on lisäksi Yoga Alliancen hyväksymä joogaopettajakoulu
 • Studiomme on Lahden alueen joogan edelläkävijä - tutustutimme alueemme ensimmäisenä mm. Hot Yogalle, Yin Yogalle sekä Vinyasa Flowlle.
 • Toimintamme avulla pyrimme innostamaan jo muodostunutta joogayhteisöä, ja moni paikallinen onkin löytänyt kautamme joogaharjoittelun ilon sekä kouluttautunut joogaopettajaksi Letan johdolla.
 • Molemmista toimipisteistä löydät lisäksi jooga shopin, jossa myymme mm. joogatarvikkeita ja vaatteita. 

about jooga kuvia 2about jooga kuvia 4about jooga kuvia 1


Lämpimästi tervetuloa niin kiipeilemään kuin joogaamaan! 


 

Ota yhteyttä:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 400308307

Leta LaVigne (jooga) Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Antti Inkinen (kiipeily) Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

YogaRocks Saksala: Saksalankatu 26, 15100 Lahti

YogaRocks Aleksi 1: Aleksanterinkatu 1, 15110 Lahti

y-tunnus (company registration) 2312558-6