About

YogaROCKS on Lahden boulderoinnin ja joogan ykköskohde vuodesta 2010. leta and antti

Paikka sai alkunsa hollolalaisen kiipeilijän Antti Inkisen sekä hänen Seattlesta kotoisin olevan kumppaninsa ja intohimoisen joogin Leta LaVignen toimesta. Yhdessä he ovat vuosien mittaan luoneet ainutlaatuisen ja ystävällisen yhteisön, joka inspiroi kiipeilijöitä ja joogeja löytämään oman potentiaalinsa sekä "to take life higher".

Kiipeilijöille meiltä löytyy noin 300m2 boulderointiseinää, josta löytyy haasteita kaiken tasoisille kiikkujille. Käytössä on myös lämmittelyalue, eri painoisia kahvakuulia, otelauta, moonboard, hengailunurkkaus sekä myymälä. Järjestämme tapahtumia boulderoinnin parissa, kallio- ja jääkiipeilykursseja sekä yksityisohjauksia ja -tilaisuuksia yrityksille ja muille ryhmille. Myös super suosittu lapsille suunnattu kiipeilykoulumme pyörii aina syys- ja kevätkauden lauantaisin!

Haluamme edistää tietoisuutta boulderoinnista ja tarjota kaiken ikäisille ja tasoisille ihmisille tilaisuuden kokea kiipeilyn mahdollisuudet helposti lähestyttävässä, mutta inspiroivassa ympäristössä.

Joogeille tarjoamme laajan valikoiman erilaisia joogatunteja, tapahtumia ja workshoppeja Hot Yoga studiossamme sekä uudessa, kauniissa Aerial Yoga studiossamme. Järjestämme yksityisiä joogatunteja kaikenlaisille ryhmille, lasten joogatunteja, ...... sekä Yoga Alliancen hyväksymän joogaopettajakoulutuksen. Studiomme on Lahden alueen joogan edelläkävijä - tutustutimme alueemme ensimmäisenä Hot Yogalle, Yin Yogalle sekä Vinyasa Flowlle. Toimintamme avulla pyrimme innostamaan jo muodostunutta joogayhteisöä, ja moni paikallinen onkin löytänyt kautamme joogaharjoittelun ilon sekä kouluttautunut joogaopettajaksi Letan johdolla. 

Filosofiamme on, että kaikki voivat hyötyä joogasta! Haluamme kannustaa ja antaa opetuksellamme voimaa läpi jokaisen harjoituksen.

Miksi kiipeily ja jooga? Sen lisäksi, että olemme hulluina kiipeilyyn ja joogaan, monet kiipeilijät, sekä muut urheilijat, joogaavat saavuttaakseen suorituskykynsä huipun. Kiipeily ja jooga ovat molemmat lajeja, jotka vaativat täydellistä keskittymistä sekä läsnäolon taitoa. Sanotaankin, että joogaajat ja kiipeilijät jakavat samanlaisen ajatusmaailman. Haasta itsesi, ylitä itsesi, vie elämä uudelle tasolle!

Lämpimästi tervetuloa!

smallAirstudio


Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 400308307

Leta LaVigne(jooga) Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Antti Inkinen (kiipeily) Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

y-tunnus (company registration) 2312558-6