ZOOM-verkkotunnit

Tänä aikana kun olemme joutuneet sulkemaan fyysisen ovemme, tahdomme tarjota teille online-joogatunteja. 

Voit osallistua suorana lähetettyyn tuntiin kun tunti on käynnissä, tai käyttää nauhoitettuja tunteja silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Kaikki lähetetyt tunnit nauhoitetaan joten käytössäsi on laaja valikoima jooga- ja muita tunteja joita käyttää. 

Tähän palveluun on kaksi mahdollisuutta liittyä:

Basic-versio (37€) jolla saat pääsyn kaikkiin normaaleihin verkkotunteihin kuukaudeksi tai premium vaihtoehto (85€) jolla saat samat tunnit kuukaudeksi, sekä pidempiä workshoppeja joita lähetämme viikoittain. Tunteja on päivittäin kahdesta kolmeen tuntia (esim. hatha, flow, yin & yang, yin, kehonhuolto, barre ja jooga + HIIT). 

 

Super Fan (premium option)

Tutustu ja osta tästä

Online Basic  

Tutustu ja osta tästä

 

Tämän jälkeen lataat vain ilmaisen ZOOM-sovelluksen haluamaasi laitteeseen ja luot ilmaisen tilin. Lähetämme sinulle seuraavan vuorokauden aikana sähköpostitse linkit seuraavien päivien tunneille ja jo tallennetuille tunneille.

 

Tiedämme että netti on pullollaan edullisempia ja jopa ilmaisia vaihtoehtoja verkkotunneille joogan ja barren parissa. Toivomme kuitenkin, että yhteisömme valitsee pienen, paikallisen yrityksen tukemisen tänä epävarmana aikana <3. Olemme erittäin kiitollisia saamastamme tuesta.

 

Alustava aikataulut verkkotunneille

 

verkkotunnit 29.3 4.4. 2

verkkotunnit 29.3 4.4. 5

verkkotunnit 29.3 4.4. 6

Lue lisää ...

Koronatilanne/päivitys

UPDATE 16.3.2020

Hei,

olemme tehneet erittäin vaikean päätöksen sulkea melkein kaikki palvelumme väliaikaisesti, auttaaksemme osaltamme hidastamaan koronaviruksen leviämistä.

JOOGA:

Joogatunnit perutaan molemmissa studioissa Tiistaista 17.3 eteenpäin. Olemme siirtäneet useita joogatunteja online- tunneiksi (see tentative schedule below). Rakkaat joogajäsenet, toivomme että jatkatte kanssamme online-tunneille. Jäsenyydellä teillä on pääsy kaikille verkkotunneille joita teemme ZOOM-sovelluksen kautta.Voit seurata tunteja suorana kotoa käsin, tai katsoatallennettua tuntia kun sinulle sopii. Tulet saamaan sähköpostilla tuntien aikataulut ja ohjeet kuinka liittyä tunneille. Teidän tuki ja jäsenyyden jatko on meille ja henkilökunnallemme erittäin tärkeää. Tämä saattaa olla ratkaiseva tekijä jotta pienenä yrityksenä selviämme tästä vaikeasta vaiheesta. Ymmärrämme kuitenkin, että kaikki painivat samansuuntaisten paineiden kanssa. Jos haluat laittaa joogajäsenyytesi tauolle lähetä siitä ilmoitus sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja tauotamme jäsenyytesi siksi aikaa kun voimme taas jatkaa normaaleja studiotuntejamme. Emme tee tätä tauotusta automaattisesti, toivomme, että jatkatte kanssamme verkkotunneilla. Otathan siis yhteyttä jos haluat tauolle.

10-kerran korteille ja tutustumistarjouksille laitamme lisäaikaa kun avaamme taas studiot. Jos et ole tällä hetkellä jäsen, mutta olet kiinnostunut verkkotunneistamme --- check here: verkkotunnit

KIIPEILY:

Kiipeily suljettu toistaiseksi.

LASTEN KIIPEILYKOULU, LASTEN JOOGA, TALENT-RYHMÄT:

Lasten toiminnat ovat keskeytetty 14.3 alkaen. Lasten toiminnat ovat suunniteltu jatkumaan viikolla 14, mutta tarkkailemme tilannetta ja sen kehittymistä ja teemme sen mukaan päätöksiä onnistuuko tämä vai ei. Olemme lasten vanhempiin sähköpostitse yhteydessä näihin toimintoihin liittyen.

Olemme syvästi kiitollisia ymmärryksestänne ja tuestanne tässä epävarmassa ajassa <3. Selviämme tästä varmasti yhdessä. Voit olla tilanteesta tarvittaessa yhteydessä Anttiin tai Letaan myös suoraan jos joku asia askarruttaa

(Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen./Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

 

12.3.2020  Rakkaat yogaROCKS yhteisön jäsenet,

yhteisömme terveys ja turvallisuus on ykkösprioriteettimme ja toivomme teidän yhteistyötä pitääksemme itsemme ja muut terveinä.

Kuten varmasti tekin, me seuraamme tarkasti koronaviruksen aiheuttamaa tilannetta ja seuraamme kaikkia Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen antamia linjauksia.

Miten me reagoimme tilanteeseen?
Lisäämme desinfiointia ja puhtaanapitoa useampaan kertaan päivässä pinnoilla, lattioilla, ovenkahvoissa, ipadissa, korttikoneessa, kylpyhuonekalusteissa ja muissa usein koskettavissa olevissa pinnoissa.

Pyydämme, että pesette kätenne huolellisesti kiipeilyn ja joogatuntien ennen ja jälkeen, sekä käytätte käsidesiä pesun jälkeen. Käsidesiä löydätte mm. deskiltä ja kiipeilyalueelta.
Olemme ohjeistaneet myös ohjaajiamme toimimaan näin, sekä välttämään esimerkiksi asentojen avustamista käsin joogatunneilla.

Vaikka olemme lisänneet puhdistusta ja desinfiointia, esimerkiksi kiipeilyotteita tai aerialjoogaliinoja on vain mahdoton puhdistaa jokaisen käytön jälkeen. Suosittelemme, että tuotte oman pyyhkeen mm. yin-tunneille peittämään esimerkiksi bolstereita, muilla tunneilla ohjaajia on ohjeistettu pyrkimään opettamaan ilman välineitä (blokkeja, hihnoja yms.). Toki suosittelemme mahdollisuuksien mukaan käyttämään välineitä kuten joogamattoa, joogapyyhettä, hihnoja, bolsteria, vilttiä ja pyyhettä.

Vähennämme tuntien osallistujamääriä 20 henkilöön, joitain tunteja voidaan joutua perumaan. Pyydämmekin varaamaan tunnit varsinkin nyt etukäteen. Luovumme myöhäisen peruuttamisen maksusta, eli jos tunnet itsesi sairaaksi voit peruuttaa tunnin ja jäädä pois ilman sanktiota. Tarkastathan tuntien tilan aikataulusta ennen kuin lähdet tunnille mahdollisten peruuntumisten varalta. Käytä tähän Yogarocks-sovellusta tai nettisivuja.

Lasten toiminnat on keskeytetty viikkoon  14 asti.

Tulemme tarjoamaan online joogatunteja jäsenillemme ZOOM-pilvipalvelun kautta, nämä sisältyvät jäsenyyksiin. Jos sinulla on voimassa oleva jäsenyys, tulet saamaan ohjeet ja ohjeistukset näihin sähköpostilla tänään. Tällä palvelulla voit osallistua kotoa käsin joko livenä lähetettäviin tunteihin tai oman aikataulusi mukaan nauhoitettuihin tunteihin, näin voit nauttia joogasta myös omasta kodista käsin. Jos kaikki menee hyvin tämän palvelun kanssa, pyrimme tarjoamaan tätä myös muille kuin jäsenille (kertamaksu, 10x-kortti jne.). 

Jos sinulla on nuhaa, yskää tai olet muuten kipeä, pyydämme, jää kotiin paranemaan. Jos sinulla esimerkiksi allergiaan liittyvää yskää, pyydämme, että yskit nenäliinaan ja heität liinan roskiin tämän jälkeen. Jos huomaamme jollakin flunssaan liittyviä oireita, tulemme ystävällisesti pyytämään kyseistä henkilöä siirtymään kotiin ja palaamaan vasta kun oireet ovat loppuneet.

Ystävällisesti ja kiittäen
YogaROCKSin väki

Lue lisää ...

YogaROCKS 10.v!!!

Yogarocks 10-vuotis synttäritarjoukset!

 

Jooga:

10 x kortti 97€ (norm.145€) max 3kpl/asiakas

Verkkokauppaan tästä  tarjouskoodi: birthday

Gold vuosijäsenyys kertamaksulla 999€ (norm. 1299€)

Verkkokauppaan tästä  tarjouskoodi: birthdaygold

 

Kiipeily:

10x kiipeily 70€ 

Verkkokauppaan tästä  tarjouskoodi: climb10v

10x kiipeily sisältää kenkävuokran 90€ 

Verkkokauppaan tästä   tarjouskoodi: climbing10v

Kiipeilyn vuosijäsenyys kertamaksulla 500€ (norm. 550€)

Verkkokauppaan tästä tarjouskoodi: climbing1v

 

Tarjoukset voimassa 31.1.2020 asti.

 

Arvonnoissa mahdollisuus voittaa vuoden joogat tai vuoden kiipeilyt!

 

Olemme kiitollisia juuri sinusta ja tästä yhteisöstä. YogaROCKSin synttäreiden kunniaksi järjestämme arvonnan, jossa haluamme kuulla juuri SINUN oman yogarocks-tarinasi.

 

Joogajäsenemme ja joogit kenelle on jo kertynyt kokemusta Yogarocksista, kerro videon tai kuvan + kuvatekstin muodossa muutoksista, joita olet huomannut elämässäsi joogaamisen myötä. Millaista elämäsi oli ennen Yogarocksia ja millainen se on nyt? Mistä asioista, joita Yogarocks on sinulle tarjonnut, olet erityisen iloinen ja kiitollinen? Millaisilla sanoilla suosittelisit Yogarocksia ystävillesi ja läheisillesi?

 

Jos et ole vielä ehtinyt joogaamaan kanssamme tai kokemusta ei ole kertynyt vielä paljoa, kerro meille mikä sai sinut kiinnostumaan Yogarocksista? Minkälaisiin asioihin toivoisit löytäväsi muutosta joogan myötä?

 

Tee siis video tai kirjoita oma Yogarocks tarinasi. Jaa se Instagramissa ja tägää @yogarocks TAI Facebookissa tägää @yogarockslahti (tai molemmissa), niin löydämme tarinasi. Tarina tulisi julkaista 26.12-31.01 välisenä aikana. Arvomme osallistujien kesken yhden vuoden jooga gold jäsenyyden (arvo 1299€) ja kolme yhden kuukauden gold jäsenyyttä (arvo 190€/kpl). Jakaessasi tarinan hyväksyt, että Yogarocks oy saa käyttää ja jakaa julkaisuasi omassa markkinoinnissaan. Voittaja arvotaan 5.2.

 

Voita vuoden kiipeilyt!!!

 

Ota video jossa näytät ja annat kuulua SINUN sendi-ilmeesi ja -äänesi (powersound!!!) ,jaa se instagramtarinoissa tägillä @yogarocks. Videon jakaneiden kesken arvomme yhden (1) vuoden kiipeilyjäsenyyden (arvo 550€)!!!

 

Voittaja arvotaan 1. Helmikuuta. Jakaessasi hyväksyt, että Yogarocks oy saa käyttää ja jakaa julkaisuasi omassa markkinoinnissaan."

 

 

Lue lisää ...

Joulukuun juhlapyhien aukioloajat

6.12 Itsenäisyyspäivä

13-17

20.12 Henkilökunnan pikkujoulut

13-18

23.12 jouluaaton aatto

13-19

24-26.12 Joulutauko

suljettu

31.12 Uudenvuoden aatto

13-17

1.1.2020 Uudenvuoden päivä

suljettu

6.1.2020 Loppiainen

15-21

 Aukioloajat koskevat asiakaspalvelua ja kiipeilyä. Tarkista joogatunnit kalenterista ja vuosijäsenet kiipeilevät avainkortilla.

Lue lisää ...

Syyskuun Mega Membership-kampanja

NOW is the time to join, renew, or upgrade to gold membership! 

Ainutkertaisia syystarjouksia niin uusille jäsenille, kuin vanhoille tutuillekin:

Vuosijäsenyys 89€/kk

- joogaa niin paljon kuin haluat yhdessä studioistamme, Saksalankatu tai Aleksi 1. -Tämä on ehdottomasti paras vaihtoehto sinulle, joka tykkää joogata useammin kuin kerran viikossa. Liittymislahjana yogaRocks toppi/t-paita (arvo 33€)!
Go GOLD
Oletko jo yogaRocksin jäsen? Korota jäsenyytesi GOLD-jäsenyyteen ja saat rajattomat käyntikerrat molempiin studioihin (Saksala ja Aleksi 1), joko +25€/kk nykyiseen kuukausihintaasi tai 115€/kk, kumpi tahansa on sinun kannalta edullisempi! 12kk GOLD-jäsenyydestä lahjaksi yogaRocks toppi/t-paita (arvo 33€)!
Perhejäsenyys-
Onko sinulla voimassa oleva kuukausi- tai vuosijäsenyys ja perheestäsi löytyy innokas joogaaja? Tuo perheenjäsenesi yogaRocksin jäseneksi 50%:n hinnalla sinun jäsenyytesi hinnasta. Molempien jäsenyyksien tulee olla vähintään vuosijäsenyyksiä.
Auta meitä löytämään uusia jäseniä ja ansaitse palkkio-
Kaikki nykyiset jäsenemme saavat tämän kuun aikana viisi kaveripassia annettavaksi eteenpäin. Jos mukana tuomasi ystävä hankkii itselleen vuosijäsenyyden ennen 31.Lokakuuta, saat jokaisesta ystävästä 5€:n alennuksen omasta kuukausihinnastasi seuraavan 12kk:n ajan (tai niin pitkään, kun nykyinen jäsenyytesi on voimassa). Voit noutaa kaveripassisi kummasta tahansa studioistamme.

Let us know at the desk when you’re ready - we’ll be with you every step of the way in creating that yoga habit ❤️ Current members- pick up your friend passes any time to start sharing the yoga love!!! 

small jooga

Lue lisää ...

Kesän Aukioloajat

JOOGA: please check the daily schedule on the web or free mobile app.

KIIPEILY/ASKIAKASPALVELU:

*Climbing members - these hours are not for you - climb as usual with your key card!

Ma 1.7 - Su 14.7 kiinni (Summer break)

15.7- 4.8

ma-pe 13:00 - 20:00

la 9:30 - 17:00

su kiinni

5.8 return to normal hours 7 days a week

 

Lue lisää ...

Vappu 2019

Kiipeily ja asiakaspalvelu vapun aikaan avoinna seuraavasti:

Vappuaatto tiistai 30.4. klo 13-17

Vapun päivä keskiviikko 1.5. suljettu

 

Hauskaa vappua kaikille! 

 

Lue lisää ...

Boulderkilpailut

Yogarocksilla on aktiivinen kisakulttuuri. Talon oma boulder-sarja, Lahtiliiga, järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2016. Lahtiliiga on tapahtuma, joka kerää Lahden aktiivisimmat kiipeilijät saman katon alle kerran kuukaudessa! Lahtiliiga järjestetään jo kolmatta vuotta perättäin ja se onkin kasvattanut suosiotaan koko ajan. Lahtiliiga-formaatin mukaan voit osallistua joko vain yhteen tai vaikka kaikkiin yhdeksään osakilpailuun vuoden aikana. Kisoihin on tullut vierailijoita muun muassa Turusta sekä Helsingistä ja myös aikuisten sm-tason kiipeilijöitä. Keskimäärin yhteen osakilpailuun osallistuu 25-40 ihmistä. Kerran vuodessa järjestetään lisäksi Yogarocks Open boulderkisat, jolloin koko halli on varattu kisareiteille.

Miten kisat järjestetään?

Vanhojen reittien purku ja otteiden pesu suoritetaan yleensä yhden tai kahden päivän aikana, riippuen kisojen suuruudesta. Aikataulu suunnitellaan siten, että reittien teolle jäisi tarvittava määrä aikaa ja reitit olisivat valmiina kisoja edeltävänä iltana. Pyrimme tuomaan joka kisoihin uusia kiipeilyotteita. Yleensä purettavat seinät valitaan sen mukaan, missä on vanhimmat reitit. Tosin uudesta hänkistä ja ”laivan keulasta” on muodostunut ns. kisaseinä. Myös seinäprofiilit otetaan huomioon, jotta kisoissa olisi mahdollisimman monenlaista profiilia. Reittejä tehdään tiimissä. Reiteistä tulee erityylisiä, kun niissä näkyy muutaman eri tekijän kädenjälki. Seinältä on hyvä löytyä kahvoja, krimppejä, pintsejä ja slouppeja. Bokseilla saadaan lisää rikottua seinien muotoja. Seiniltä löytyy myös mielenkiintoisia ja vaikealukuisia “maailmancup”-reittejä. Reittejä rakennetaan Lahtiliigaan noin 20 kpl ja Openeihin 40 kpl. Kisoja varten ei tarvitse olla kokenutkaan kiipeilijä, sillä reittejä löytyy kaiken tasoisille ja kaiken ikäisille. Enemmän kiivenneille tehdään myös riittävän haastavia reittejä.

Kuka kisan voittaa ja miten pisteet lasketaan?

Eniten pisteitä kerännyt voittaa. Osakilpailut kerryttävät pisteitä kokonaiskilpailuun. Kisojen parhaat palkitaan kiipeilyaiheisilla tuotteilla. Vuoden päätöskisassa palkitaan sarjojen (miehet, naiset, juniorit) kolme parasta. Yogarocks käyttää tulosten hallinnassa omaa sovellusta, joka tukee myös tulosten palautusta puhelimella. Sovellus ylläpitää myös sarjataulukkoa ja reittien toppaus-statistiikkaa, jotka ovat kisojen jälkeen nähtävissä ilmoitustaululla. 

Lisätietoja kisoista löydät täältä. Tervetuloa kisaamaan!

 

climb pics   climb pics 1   climb pics 2

 

Lue lisää ...