Viisi syytä ottaa osaa 40 päivän haasteeseen

1.Ehkä haluat keventää fyysistä tai emotionaalista painolastia, jota kannat tiedostaen tai tietämättä mukanasi. Haluatko tuntea itsesi kevyemmäksi, mutta samalla vahvaksi. Pääse eroon stressistä ja ota tuleva pimeä talvi ilolla vastaan. Vahvista mielen ja kehon yhteyttä haastamalla itsesi 40 päiväksi joogaan.

2.Miksei nyt?

Ehkä jooga on jotain mitä olet suunnitellut kokeilevasi jo pitkään. Milloin viimeksi pidit huolta itsestäsi ja kysyit mitä sinulle kuuluu? Kiireinen arki saattaa joskus viedä mukanaan, mutta läheisesi varmasti kiittävät sinua, koska tunnet olosi onnellisemmaksi, terveemmäksi, rauhallisemmaksi ja kaikki nämä asiat vaikuttavat positiivisesti suhteisiisi. Jooga opettaa sinut elämään hetkessä ja olemaan läsnä rakkaidesi kanssa silloin, kun on sen aika.

3.Ehkä haluat tietää mihin mielenvoimasi ja kanttisi riittääkään?

Joogahaasteen suorittaminen on itsessään jo todella antoisaa ja auttaa sinua tuomaan arkeen hieman lisää säännöllisyyttä ja kurinalaisuutta, samalla omaa kehoa ja mieltä lempeästi kuunnellen. Mukaasi tarttuu positiivisutta ja itseluottamusta, joka vie tavoitteesi elämässä aivan uudelle tasolle. Haasteemme on ehdottomasti henkilökohtainen, ja sillä ei ole mitään tekemistä numeroiden kanssa. Tarkoitus on omistautua itselleen 40 päivän ajaksi, tarkoitti se sitten joogaa jokaisena päivänä tai vaikka 25 päivänä. Kaikki suoritukset ovat yhtä tärkeitä ja upeita!

4. Haluatko syventää harjoitustasi lämpimän ja vastaanottavan joogayhteisön ja ammattitaitoisten opettajien avulla?

Haasteen aikana pääset kokeilemaan erilaisia tunteja oman mielesi mukaan, ehkä jopa löydät uuden tavan harjoitella joogaa. Tunnet nopeasti muutokset kehityksessäsi, alueen kokeneimpien joogaohjaajien opastuksella. Koko yhteisömme perustuu ystävällisyyteen ja kanssaihmistä tukevaan ajattelutapaan. Jooga yhdistää ihmiset taustasta, maailmankatsomuksesta, iästä, koosta tai sukupuolesta välittämättä.

5. Koska sinä pystyt siihen!

Jos pystyt hengittämään, pystyt joogaamaan. Olit sitten sohvaperuna tai ammattiurheilija niin tulet hyötymään joogasta ja sen vaikutuksista. Huomaat muutokset elämässäsi ensimmäisestä harjoituksesta lähtien. Haasteen jälkeen tarkoitus ei ole olla "hyvä joogassa", koska vaikka harjoittelemmekin fyysisellä kehollamme, harjoitamme myös mieltämme ja ajattelutapaamme. Jooga ei ole vain hienoja asentoja ja asanoiden hallitsemista. Joogan sisin on asenteessa, tunteessa ja sydämessä. Missä siis ikinä oletkin,tee juuri se mitä itse pystyt ja jaksat, hengitä ja ole tässä.

40 päivän haasteemme 26.10 -4.12.2016. Tee se!

Voit lukea lisää haasteesta osoitteesta:
http://www.yogarocks.fi/jooga-fitne…/…/40-paivan-haaste.html

Haasteen hinta on 150€/40 päivää.
Haaste on ilmainen jäsenillemme.

Rekisteröidy osoitteessa: https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws

(or at yogaROCKS :-))

1919414 160760934357 2521565 n