Kiipeilyn ja joogan avoimet ovet!

 

Lauantaina 2.9.2017 kiipeily avoimet ovet

Lauantaina 2.9. klo 09:30-17 vietetään boulderoinnin avoimien ovien päivää yogaROCKSilla. Ota kaverit mukaan ja tule kiipeilemään superhalvalla! 

Ohjelmassa muun muassa:

BOULDEROINTI
Vain 5e, sisältää kenkävuokran niin kauan kuin kenkiä riittää!

Tule kokemaan onnistumisen iloa sekä nauttimaan kannustavasta ilmapiiristä vain 5e hintaan. Kiipeä niin kauan kuin jaksat! Hinta sis.kengät (saavu ajoissa niin saat varmasti itsellesi sopivat kengät)
Kiipeily sopii kaikenikäisille ja aikaisempaa kokemusta ei tarvita.
Henkilökunta on paikalla jakamassa neuvoja koko päivän ajan. 

TARJOUS
Boulderointi intro paketti 40e/30e (norm.49/39e). Hinta sis. kk kiipeilyn, kenkävuokran sekä kiipeilytekniikan peruskurssin kiipeilyohjaajan kanssa.
Käy lunastamassa tämä eeppinen tarjous, jonka avulla on helppo aloittaa uusi hieno harrastus. Pääset kiipeilemään kk verran ilman omia varusteita. Lisäksi kokenut kiipeilyohjaaja antaa tekniikkakurssilla hyödyllisiä vinkkejä harjoitteluun.

KISAILUA
Kuka jaksaa roikkua pisimpään päärynäotteilla? Tule kokeilemaan josko sinulta löytyisi kylän vahvin puristusvoima käsistä. Voit voittaa mahtavia palkintoja: (arvo jopa 85e) 10xkiipeily, mankkapussia ja paljon muuta

ILMAINEN KEHONHUOLTO/VENYTTELY
Sertifioitu joogaohjaajamme Anna-Maija pitää kiipeilijöille suunnatun venyttelytuokion joogasalissa klo 15.

KIIPEILYVARUSTEKIRPPIS
Voit tuoda myyntiin omia kiipeilyvarusteita esim.kenkiä,mankkapusseja,pädejä.
HUOM! Älä tuo vanhoja varusteita, jotka voivat vaarantaa käyttäjän turvallisuutta. Esim. köysiä, valjaita.
Myynti omalla vastuulla. Emme ole vastuussa kadonneista tavaroista.

Kahvinkeitin käy kuumana koko päivän!

American Ninja Kids -lasten päivä sunnuntaina 3.9.2017

Ninja Kids -seikkailupäivänä yogaROCKS on varustettu hauskanpitoon! Lapset pääsevät testaamaan ninja taitojaan kiipeilyalueelle rakennetulla esteradalla ja lisäksi saa tietysti kiipeillä niin paljon kuin haluaa.

Sisäänpääsymaksu 5€/lapsi, maksu sisältää kiipeilykenkävuokrauksen niin kauan kuin kenkiä riittää!
Olemme avoinna 3.9.2017 klo 12-17.

Vanhemmat tervetulleita myös kiipeilemään normaalilla kertamaksulla 10e +3e kenkävuokraus!
Lapsilla oltava aikuinen huoltaja mukana valvomassa.

Tervetuloa!

Jooga avoimet ovet lauantaina 16.9.2017

Lämpimästi tervetuloa Jooga avoimet ovet -tapahtumaan lauantaina 16.9.2017 yogaROCKS Saksalaan!
yogaROCKS tarjoaa Lahden laajimman valikoiman erilaisia joogatunteja ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Tavoitteemme on tarjota joogaa kaikille ikään tai kuntotasoon katsomatta ja näin edistää niin henkistä kuin fyysistäkin tasapainoa.

Avoimien ovien päivänä voit tutustua monipuolisesti yogaROCKSin tuntitarjontaan ja ohjaajiin. Olet tervetullut kokeilemaan kahta valitsemaasi tuntia ja mikä parasta, tunnit ovat sinulle maksuttomia!
Jos tulet ensi kertaa yogaROCKSille, voit edelleen myöhemmin lunastaa uusien asiakkaiden tutustumistarjouksen, vaikka olet käynyt ilmaisella tunnilla. Tällöin tutustumistarjousta ei voi ostaa verkkokaupastamme, koska nimesi on jo järjestelmässä, mutta saat tarjouksen nettihinnalla yogaROCKSin kassalta :)

ILMOITTAUTUMINEN TUNNEILLE ALKAA 1.9. KLO 14

- Voit ilmoittautua kahdelle valitsemallesi tunnille
- Ilmoittautuminen tunneille: 
  * Nettisivuilla http://www.yogarocks.fi/jooga-fitness/studiotunnit/viikkokalenteri.html
  * yogaROCKS Oy mobiilisovelluksella
  * Sähköpostilla asiakaspalvelu@yogarocks.fi
  * Puhelimitse 0400308307.
- HUOM! Perhejoogaan ei netti / mobiilisovelluksella ilmoittautumista, vain sähköpostilla tai puhelimitse.
- Jos et pääsekään tulemaan varaamallesi tunnille, peruthan tunnin mahdollisimman pian, jotta paikka vapautuu toiselle halukkaalle.
- Drop in -mahdollisuus, jos paikkoja jää.

Tunnit täyttyvät varmasti nopeasti, joten varmista paikkasi ajoissa! :)

ERIKOISTARJOUKSET
Tarjoukset voimassa vain 16.9.2017

- Uusille asiakkaille: Intro to Yoga -paketti 65e. Paketti sisältää tutustumistarjouksen joogaan (1kk rajoittamattomat studiotunnit) ja Yoga for Beginners -workshopin! Arvo 84,90e. Ostettavissa vain yogaROCKSin kassalta.
- 10 x kortti studiotunneille 125e. Voimassa 4kk ensimmäisestä käyttökerrasta, max. 2 korttia/asiakas, tarjoushinta verkkokaupasta käyttämällä koodia ROCKS, normaalihinta 145e 1.9. alkaen.
- Kaikki joogatuotteet yogaROCKS shopissa -1% !

AIKATAULU & TUNTIKUVAUKSET

9:00-9:55 Barre Hot
Tämän poltteen haluat kokea yhä uudestaan! Harjoitus pidetään lämmitetyssä studiossa. Tunnilla sekoitetaan elementtejä joogasta, pilateksesta ja baletista, tuloksena kokonaisvaltainen, nopeasti tuloksia tuova tunti. Barre Hot on intensiivinen mutta helposti seurattava harjoitus, joka sytyttää pakaralihaksesi tuleen ja laittaa endorfiinin jylläämään!

10:00-11:00 Hot yoga 1
Tämä harjoitus yhdistää monipuolisesti hathajoogan asentoja haastavaksi sarjaksi, josta muodostuu mieltä rauhoittava, koko kehoon vaikuttava ja vahvistava harjoitus. Tunti haastaa keskittymään, kehittämään lihaksia ja opettaa tekemään tehokkaan joogaharjoituksen. Sali on lämmitetty 38 asteeseen. Lämpö auttaa syventämään venytyksiä turvallisesti ja hikoilu puhdistaa kehoa kuona-aineista.

10:30-11:30 Flow aloittelijoille
Aloittelijaystävällinen Vinyasa flow -harjoitus. Sulava liike ja rytminen hengitys yhdistyvät dynaamiseksi kehon ja mielen harjoitukseksi. Aloittelijan flow -tunneilla uudet oppilaat voivat oppia joogan perusteita ja hengitystekniikoita. Asentojen linjaukset selostetaan tarkasti.

11:35-12:35 Aerial Yoga basics
Tunne keveys, pituus ja lento! Aerial Yoga Basics tutustuttaa sinut joogaliinaan ja sen mahdollistamiin liikkeisiin. Liinan avulla selkärankaa voidaan venyttää lempeästi ja purkaa selkärankaan jatkuvasti kohdistuvaa painetta – pääset nauttimaan Aerial Yogan terapeuttisista vaikutuksista.

13:00-14:00 Perhejooga
Tämä tunti on lapsiystävällinen koko perheen harjoitus. Pääsette viettämään lasten kanssa laatuaikaa ja kokeilemaan yhdessä joogaa. Tunnilla kurkistetaan myös Aerial joogan saloihin!

15:00-16:15 Yin Yoga
Tunti on tyyliltään staattista, hiljaista, rauhallista ja syvää. Liikkeet tapahtuvat enimmäkseen lattialla, asentoa ylläpidetään 2-10 minuuttia. Lihakset ovat rentoina, jolloin venytysten vaikutus yltää syvälle kudoksiin, lihaskalvoihin, nivelsiteisiin, sidekudoksiin ja jopa niveliin.

17:00-18:30 Members only -workshop
Upea mahdollisuus yogaROCKSin joogajäsenille päästä Letan Yin & Yang -workshoppiin syventämään harjoitusta. Tämä on vain jäsenillemme ja myös maksuton.

 

Viimeksi muutettu%PM, %29 %601 %2017 %16:%elo
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Uskomaton arvonta! Perhepaketti kiipeilyyn »