Logo
Tulosta tämä sivu

Viikko 12 kiipeilyn aukiolo

Viikolla 12 YogaRocksissa on kahdet isot boulderkisat: Sotilasurheiluliiton kilpailut perjantaina 23.3. ja YogaRocks Open lauantaina 24.3. 

HUOM! Kisojen ja niihin valmistautumisen vuoksi boulderointi on suljettuna tiistaista 20.3. lauantaihin 24.3. saakka. YogaRocksin vuosijäsenten käytössä on koko viikon normaalisti treeninurkkaus ja moon board!

Lauantaina YogaRocks Open kisoihin ovat tervetulleita kaikentasoiset kiipeilijät. Reittejä löytyy helpoista vaikeisiin ja fiilis on perinteisesti ollut aina tosi hyvä. Musiikista kisoissa vastaa DJ Holopaisen Ville! Kisojen jälkeen jäädään viettämään mukavaa iltaa hyvän ruoan ja seuran merkeissä, nyyttärimeiningillä :) Lisätietoja Openeista löydät YogaRocksin Facebook sivuilta tapahtumasta. Käy klikkaamassa että osallistut, niin saat tiedon tapahtumaan liittyvistä päivityksistä.  

Sunnuntaina 25.3. boulderointi on taas normaalisti avoinna, mutta seinillä on pääasiassa vain kisareittejä noin 35 kpl, joten kiivettävää ei ole aivan yhtä monipuolisesti ja paljon kuin normaalisti. Tervetuloa kuitenkin kiipeilemään! 

 

OPEN FB header 1

 

Viimeksi muutettusunnuntai, 18 maaliskuu 2018 14:41
© YogaRocks Oy Saksalankatu 26, Lahti