Koronatilanne/päivitys

UPDATE 16.3.2020

Hei,

olemme tehneet erittäin vaikean päätöksen sulkea melkein kaikki palvelumme väliaikaisesti, auttaaksemme osaltamme hidastamaan koronaviruksen leviämistä.

JOOGA:

Joogatunnit perutaan molemmissa studioissa Tiistaista 17.3 eteenpäin. Olemme siirtäneet useita joogatunteja online- tunneiksi (see tentative schedule below). Rakkaat joogajäsenet, toivomme että jatkatte kanssamme online-tunneille. Jäsenyydellä teillä on pääsy kaikille verkkotunneille joita teemme ZOOM-sovelluksen kautta.Voit seurata tunteja suorana kotoa käsin, tai katsoatallennettua tuntia kun sinulle sopii. Tulet saamaan sähköpostilla tuntien aikataulut ja ohjeet kuinka liittyä tunneille. Teidän tuki ja jäsenyyden jatko on meille ja henkilökunnallemme erittäin tärkeää. Tämä saattaa olla ratkaiseva tekijä jotta pienenä yrityksenä selviämme tästä vaikeasta vaiheesta. Ymmärrämme kuitenkin, että kaikki painivat samansuuntaisten paineiden kanssa. Jos haluat laittaa joogajäsenyytesi tauolle lähetä siitä ilmoitus sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja tauotamme jäsenyytesi siksi aikaa kun voimme taas jatkaa normaaleja studiotuntejamme. Emme tee tätä tauotusta automaattisesti, toivomme, että jatkatte kanssamme verkkotunneilla. Otathan siis yhteyttä jos haluat tauolle.

10-kerran korteille ja tutustumistarjouksille laitamme lisäaikaa kun avaamme taas studiot. Jos et ole tällä hetkellä jäsen, mutta olet kiinnostunut verkkotunneistamme --- check here: verkkotunnit

KIIPEILY:

Kiipeily suljettu toistaiseksi.

LASTEN KIIPEILYKOULU, LASTEN JOOGA, TALENT-RYHMÄT:

Lasten toiminnat ovat keskeytetty 14.3 alkaen. Lasten toiminnat ovat suunniteltu jatkumaan viikolla 14, mutta tarkkailemme tilannetta ja sen kehittymistä ja teemme sen mukaan päätöksiä onnistuuko tämä vai ei. Olemme lasten vanhempiin sähköpostitse yhteydessä näihin toimintoihin liittyen.

Olemme syvästi kiitollisia ymmärryksestänne ja tuestanne tässä epävarmassa ajassa <3. Selviämme tästä varmasti yhdessä. Voit olla tilanteesta tarvittaessa yhteydessä Anttiin tai Letaan myös suoraan jos joku asia askarruttaa

(Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen./Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

 

12.3.2020  Rakkaat yogaROCKS yhteisön jäsenet,

yhteisömme terveys ja turvallisuus on ykkösprioriteettimme ja toivomme teidän yhteistyötä pitääksemme itsemme ja muut terveinä.

Kuten varmasti tekin, me seuraamme tarkasti koronaviruksen aiheuttamaa tilannetta ja seuraamme kaikkia Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen antamia linjauksia.

Miten me reagoimme tilanteeseen?
Lisäämme desinfiointia ja puhtaanapitoa useampaan kertaan päivässä pinnoilla, lattioilla, ovenkahvoissa, ipadissa, korttikoneessa, kylpyhuonekalusteissa ja muissa usein koskettavissa olevissa pinnoissa.

Pyydämme, että pesette kätenne huolellisesti kiipeilyn ja joogatuntien ennen ja jälkeen, sekä käytätte käsidesiä pesun jälkeen. Käsidesiä löydätte mm. deskiltä ja kiipeilyalueelta.
Olemme ohjeistaneet myös ohjaajiamme toimimaan näin, sekä välttämään esimerkiksi asentojen avustamista käsin joogatunneilla.

Vaikka olemme lisänneet puhdistusta ja desinfiointia, esimerkiksi kiipeilyotteita tai aerialjoogaliinoja on vain mahdoton puhdistaa jokaisen käytön jälkeen. Suosittelemme, että tuotte oman pyyhkeen mm. yin-tunneille peittämään esimerkiksi bolstereita, muilla tunneilla ohjaajia on ohjeistettu pyrkimään opettamaan ilman välineitä (blokkeja, hihnoja yms.). Toki suosittelemme mahdollisuuksien mukaan käyttämään välineitä kuten joogamattoa, joogapyyhettä, hihnoja, bolsteria, vilttiä ja pyyhettä.

Vähennämme tuntien osallistujamääriä 20 henkilöön, joitain tunteja voidaan joutua perumaan. Pyydämmekin varaamaan tunnit varsinkin nyt etukäteen. Luovumme myöhäisen peruuttamisen maksusta, eli jos tunnet itsesi sairaaksi voit peruuttaa tunnin ja jäädä pois ilman sanktiota. Tarkastathan tuntien tilan aikataulusta ennen kuin lähdet tunnille mahdollisten peruuntumisten varalta. Käytä tähän Yogarocks-sovellusta tai nettisivuja.

Lasten toiminnat on keskeytetty viikkoon  14 asti.

Tulemme tarjoamaan online joogatunteja jäsenillemme ZOOM-pilvipalvelun kautta, nämä sisältyvät jäsenyyksiin. Jos sinulla on voimassa oleva jäsenyys, tulet saamaan ohjeet ja ohjeistukset näihin sähköpostilla tänään. Tällä palvelulla voit osallistua kotoa käsin joko livenä lähetettäviin tunteihin tai oman aikataulusi mukaan nauhoitettuihin tunteihin, näin voit nauttia joogasta myös omasta kodista käsin. Jos kaikki menee hyvin tämän palvelun kanssa, pyrimme tarjoamaan tätä myös muille kuin jäsenille (kertamaksu, 10x-kortti jne.). 

Jos sinulla on nuhaa, yskää tai olet muuten kipeä, pyydämme, jää kotiin paranemaan. Jos sinulla esimerkiksi allergiaan liittyvää yskää, pyydämme, että yskit nenäliinaan ja heität liinan roskiin tämän jälkeen. Jos huomaamme jollakin flunssaan liittyviä oireita, tulemme ystävällisesti pyytämään kyseistä henkilöä siirtymään kotiin ja palaamaan vasta kun oireet ovat loppuneet.

Ystävällisesti ja kiittäen
YogaROCKSin väki

Viimeksi muutettu%PM, %24 %592 %2020 %15:%maalis
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « YogaROCKS 10.v!!! ZOOM-verkkotunnit »