ZOOM-verkkotunnit

upersuositut online-tunnit jatkuvat myös kesällä!

Voit osallistua suorana lähetettyyn tuntiin kun tunti on käynnissä, tai käyttää nauhoitettuja tunteja silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Saat siis käyttöösi yli seitsemänkymmentä jo nauhoitettua tuntia (jooga, barre, kehonhuolto jne.)!

Tähän palveluun on kaksi mahdollisuutta liittyä:

Basic-versio (47€) jolla saat pääsyn kaikkiin normaaleihin verkkotunteihin kuukaudeksi tai SUPERfan vaihtoehto (85€) jolla tuet isosti YogaROCKSin toimintaa ja selviytymistä tästä ajasta. Tunteja on päivittäin kahdesta kolmeen tuntia (esim. hatha, flow, yin & yang, yin, kehonhuolto, barre ja jooga + HIIT). 

 

Super Fan (premium option)

Tutustu ja osta tästä

Online Basic  

Tutustu ja osta tästä

 

Tämän jälkeen lataat vain ilmaisen ZOOM-sovelluksen haluamaasi laitteeseen ja luot ilmaisen tilin. Lähetämme sinulle seuraavan vuorokauden aikana sähköpostitse linkit seuraavien päivien tunneille ja jo tallennetuille tunneille.

 

Tiedämme että netti on pullollaan edullisempia ja jopa ilmaisia vaihtoehtoja verkkotunneille joogan ja barren parissa. Toivomme kuitenkin, että yhteisömme valitsee pienen, paikallisen yrityksen tukemisen tänä epävarmana aikana <3. Olemme erittäin kiitollisia saamastamme tuesta.

 

Alustava aikataulut verkkotunneille

verkkotunnit_29.3-4.4._7.png

3

 

 

1

2

Viimeksi muutettumaanantai, 06 heinäkuu 2020 12:48