ZOOM-verkkotunnit

Tänä aikana kun olemme joutuneet sulkemaan fyysisen ovemme, tahdomme tarjota teille online-joogatunteja. 

Voit osallistua suorana lähetettyyn tuntiin kun tunti on käynnissä, tai käyttää nauhoitettuja tunteja silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Kaikki lähetetyt tunnit nauhoitetaan joten käytössäsi on laaja valikoima jooga- ja muita tunteja joita käyttää. 

Tähän palveluun on kaksi mahdollisuutta liittyä:

Basic-versio (37€) jolla saat pääsyn kaikkiin normaaleihin verkkotunteihin kuukaudeksi tai premium vaihtoehto (85€) jolla saat samat tunnit kuukaudeksi, sekä pidempiä workshoppeja joita lähetämme viikoittain. Tunteja on päivittäin kahdesta kolmeen tuntia (esim. hatha, flow, yin & yang, yin, kehonhuolto, barre ja jooga + HIIT). 

 

Super Fan (premium option)

Tutustu ja osta tästä

Online Basic  

Tutustu ja osta tästä

 

Tämän jälkeen lataat vain ilmaisen ZOOM-sovelluksen haluamaasi laitteeseen ja luot ilmaisen tilin. Lähetämme sinulle seuraavan vuorokauden aikana sähköpostitse linkit seuraavien päivien tunneille ja jo tallennetuille tunneille.

 

Tiedämme että netti on pullollaan edullisempia ja jopa ilmaisia vaihtoehtoja verkkotunneille joogan ja barren parissa. Toivomme kuitenkin, että yhteisömme valitsee pienen, paikallisen yrityksen tukemisen tänä epävarmana aikana <3. Olemme erittäin kiitollisia saamastamme tuesta.

 

Alustava aikataulut verkkotunneille

 

verkkotunnit 29.3 4.4. 2

verkkotunnit 29.3 4.4. 5

verkkotunnit 29.3 4.4. 6

Viimeksi muutettu%AM, %28 %377 %2020 %10:%maalis
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Koronatilanne/päivitys