KESÄ! Aukioloajat, tarjoukset, SUP-jooga, Puistojooga & muuta!

Kesä on täällä!

 

Kiipeilysali suljettuna seuraavasti:

  • Juhannuksena 25.-27.6.
  • Heinäkuun sunnuntait 4.7., 11.7. sekä 18.7. (Kiipeilyjäsenillä normaali pääsy avainkortilla, muilla mahdollisuus tilan yksityisvuokraan, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 0308 307)
  • Viikko 29; ma-su 19.-25.7.

Kesätarjoukset

hugs kisses

Puistojooga

Puistojooga, kesäjooga! Aurinko, vihreys, sininen taivas, kesän äänet!

Puistojooga järjestetään tiistaisin ja torstaisin tiistaista 1.6. alkaen, säävarauksella. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme tuntikalenterissamme sekä Facebook-sivuillamme.

Tänä vuonna puistojoogan käytännöt ovat koronan vuoksi hieman erilaiset. Korkeintaan 25 osallistujaa, pidetään turvavälit, tunnin hinta normaalin joogatunnin hinnan verran.

Ota puistojoogaan mukaasi joogamatto tai muu alusta, vaikka pyyhe tai viltti. Varaa mukaasi maksu käteisenä, mieluiten tasarahana.

Varaukset joogatuntikalenterin kautta!

 

Metsäjooga

Metsäjooga on kutsu lähteä yhdessä turvallisesti, hiljaisuudessa metsään. Joogassa käytetään apuna metsän monia muotoja mm. kiviä, kantoja sekä puita. Rakennamme yhdessä myös mandaloita, taidetta, joka auttaa meitä rentoutumaan ja vapauttamaan mielemme.

Metsäjooga tarkoittaa rauhallista liikuntaa sekä oman luontosuhteen vaalimista ja voimistamista. Mandala tarkoittaa ympyrää, yhteyttä tai keskustaa. Niiden tekemistä voi käyttää itsetutkiskelun apuna, se toimii rentouttavana elementtinä tuoden meditatiivisen puolen harjoitukseen.

Aikatauluista tarkempaa tietoa myöhemmin tältä sivulta, tuntikalenterista sekä Facebook-sivultamme.

Pieni ryhmäkoko, vaatteet sään mukaan ja tapaaminen vähintään 10 min ennen tunnin alkua Suurmäen juurella.

Varaukset joogatuntikalenterin kautta!

 

SUP-jooga

Päästä hetkeksi irti arjesta, ja rentoudu joogan parissa SUP-laudalla. Pehmeää liikettä, haastetta tasapainolle ja rentoutumista ihanaan veden liplatukseen, siitä on SUP Jooga tehty! Tarkoitus on rentoutua ja pitää hauskaa veden päällä. Sopii aloittelijalle! 

Järjestetään keskiviikkoisin 2.6. alkaen Joutjärvellä, säävarauksella.

Hinta 32€ / 1x ja 75€ / 3x

Varaukset joogatuntikalenterin kautta!

Untitled design 3

Viimeksi muutettukeskiviikko, 26 toukokuu 2021 15:06
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « We are Open!