Barre ohjaajakoulutus

Tulevat koulutukset:

19.10 - 20.10.2019, LA/SU Lahti Yogarocks 


Yhdysvalloissa räjähdysmäisen suosion saanut ja koko ajan myös muualla maailmassa suosiotaan kasvattava Barre-harjoittelu pohjautuu baletin, joogan ja pilateksen lihaskuntoharjoituksiin. Barre-harjoittelussa erityisesti vartalon syvät tukilihakset vahvistuvat parantaen ryhtiä ja vartalon hallintaa. Apuna harjoittelussa käytetään barre- eli balettitankoja. Barre-tunnit ovat rantautuneet Suomeen muutama vuosi sitten ja kysyntä tunneille kasvaa koko ajan, joten nyt on oikea aika kouluttautua Barre-ohjaajaksi!

Sinulla ei tarvitse olla tanssitaustaa osallistuaksesi koulutukseen, vaan kaiken tarvittavan opit kurssin aikana. Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat laajentaa esimerkiksi joogaopettajan tai liikunnanohjaajan osaamistasi tai vain syventää omaa barre-harjoittelua mahdollista ohjaamista kohti.

Koulutuksen aikana opit barre-harjoittelun ja ohjaamisen perusteet. Parasta tässä koulutuksessa on se, ettei se sido sinua lisenssimaksuihin tai vaihtuviin sarjoihin, vaan opit itse luomaan sinun näköisesi, tehokkaan ja turvallisen barre-harjoituksen.

Kurssin aikana opettelemme mm. Ihmisen funktionaalista anatomiaa, barre-asentoja ja barre-sanastoa, välineiden käyttöä tunnilla, manuaalista sekä sanallista ohjausta ja asennon korjausta. Syvennymme ryhmänohjauksessa tarvittaviin taitoihin sekä siihen millä tavoin sinusta kuoriutuu huippu barre-ohjaaja!

Koulutus sisältää manuaalin, koulutuspäivät harjoituksineen sekä todistuksen. Koulutus ei sisällä ruokailuja eikä majoitusta.

Kurssin opettajana toimii Anna-Maija Valkkio: Fysioterapeutti AMK, joogaopettaja ja barre-ohjaaja


Hinta:
450e
(150e maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loppusummasta lähetetään lasku)

Ilmoittaudu tästä linkistä! 

Netti-ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 150e ennakkomaksu. Loppusummasta saat laskun sähköpostiin, jossa eräpäivä on 3 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Myös muut maksutavat mahdollisia, olethan meihin yhteydessä tarvittaessa. Huomioithan, että lasku tulee osoitteesta ”Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen." ja se saattaa päätyä myös roskapostikansioosi. Palautuskäytännöt näet nettisivuiltamme.

lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.