40-päivän haaste

40 päivää hikeä. Hengitä syvään. Uudistu. Sitoudu omaksi parhaaksesi. Vahvistu. Irtaudu vanhoista tavoista. Hallitse asento, jonka olet aina halunnut osata. Sinulla on 40 päivää aikaa luoda uusi elämäntapa.  Oletko valmis haasteeseen?

YogaROCKSin perinteeksi muodostunut 40 päivän haaste kutsuu Sinut sitoutumaan joogaharjoitukseen neljänkymmenen peräkkäisen päivän ajaksi. Haaste alkaa 30.10.2017 ja päättyy 8.12.2017.

Haasteen aikana tulet huomaamaan sitoutuneen harjoittelun vaikutukset kehoosi ja mieleesi. Toistuva harjoittelu lisää voimaa, venyvyyttä ja keskittymiskykyä sekä parantaa unenlaatua ja kehonkuvaa. Stressi vähenee ja harjoittelu toimii myös tukena painonhallinnassa, mikäli tähän on tarvetta. Haasteeseen voi myös halutessaan yhdistää ruokaremonttia, mikä tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kannustamme jättämään alkoholin ja sokerin, vähentämään lihaa, viljaa ja maitotuotteita haasteen ajaksi. Saatat huomata, että uusi ruoka-ajattelu tukee harjoitusta ja tuo hyvää oloa ja vaikuttaa elämääsi myös haasteen loputtua.

Harjoittelu neljänäkymmenenä peräkkäisenä päivänä on iso juttu, siksi tämä onkin haaste. Kehosi ja mielesi joutuvat koetukselle, usko voi horjua. Olet varmasti välillä väsynyt tai kyllästynyt ja haluaisit jättää harjoituksen väliin – tule silti. Kiität siitä itseäsi. Aina 40 päivää ei ole mahdollista, älä huoli. 30 päivää tai mikä tahansa määrä on hieno suoritus sekin! Saat itse päättää haasteen vaativuuden ja haaste on vain sinua varten. 

Me palkitsemme kaikki 30+ joogatunnista selvinneet -10% alennuksella seuraavasta hankkimastaan joogakortista (ale voimassa 2kk). Kaikkien 40 päivää harjoitelleiden kesken arvomme yhden ilmaisen kuukausikortin joogatunneille!

YogaROCKSin 40 päivän haasteessa yksi ihana puoli on yhteisön tuki. Kahdesti vuodessa iso joukko uusia ja vanhoja joogeja osallistuu haasteeseen ja tukee toisiaan sen aikana. Voit myös pyytää mukaan ystäväsi ja voitte tukea toisianne haasteen edetessä!

Osallistu nyt, et tule katumaan!

Hinta on 150 € / 120 € opiskelija/eläkeläinen/työtön (saat 40 päivän rajoittamattoman joogapassin normaalin kuukausikortin hinnalla). Gold haaste, eli pääsy molempiin yogaROCKSin joogastudioihin, +40€ (huomaathan, ettei Aleksanterinkadun studio ole vielä avoinna vaan aukeaa haasteen aikana) Maksua ei palauteta, korvata tai vaihdeta.

Jos Sinulla on jo joogakortti meille, jäädytämme korttisi haasteen ajaksi, ja sen käyttöä voi jatkaa normaalisti haasteen jälkeen.

Ilmoittautuessasi allekirjoitat sitoumuksen itsesi kanssa ja ripustamme sinulle oman kalenterin seinälle, josta voit seurata haasteen etenemistä.

Kysymyksiä ja vastauksia

Entä jos olen poissa kaupungista?
Voit käydä korvaavalla tunnilla muuallakin, eikä sen tarvitse olla hot yoga tunti. Näin olisi toivottavaa tehdä korkeintaan neljästi haasteen aikana, ja tuothan kuitin mukanasi todisteeksi tunnista yogaROCKSin ulkopuolella. Nämä tunnit lasketaan mukaan lopulliseen tuntimäärään.

Voinko osallistua useammalle kuin yhdelle tunnille päivässä?
Kyllä, mutta muista että haasteen tarkoitus on kehittää jatkuvaa jokapäiväistä harjoitusta. Voit haasteen aikana käydä tuplatunnilla neljä kertaa (korvataksesi mahdollisesti väliin jääneen päivän). Olet tervetullut käymään rajoittamattomasti joogatunneilla, myös siis kahdesti päivässä, koko 40 päivän ajan, mutta vain neljältä päivältä tuplatunnit lasketaan mukaan lopulliseen tuntimäärään, muut ovat ekstraa.

Olen uusi sekä joogan että hot yogan harrastaja, voinko silti osallistua?
Kyllä voit!

Pyörivätkö normaalit päivittäiset joogatunnit haasteen aikana?
Kyllä, haasteeseen osallistujat käyvät samoilla tunneilla muiden asiakkaiden kanssa.