Ensikertalaiselle

Tervetuloa yogaROCKSiin, Lahden johtavaan joogastudioon!

Meillä on nyt kaksi toimipistettä: Saksalassa osoitteessa Saksalankatu 26 ja Lahden keskustassa osoitteessa Aleksanterinkatu 1.

Uskomme, että joogan vahva ja elämää muuttava harjoittelu sopii kaikille. Kaksi studioamme tarjoavat kaupungin kattavimman valikoiman erityylisiä joogatunteja, mm.:

 • Hot jooga
 • Yin jooga
 • Vinyasa Flow
 • Hatha
 • Aerial jooga (ilmajooga)
 • ja ihania yhdistelmiä eri tunneista! 

Ammattitaitoiset opettajamme ovat alueemme parhaita ja kokeneimpia. He ovat omistautuneet luomaan erityisiä joogakokemuksia kaiken tasoisille oppilaille vastaanottavassa ja kannustavassa ympäristössä. Studiomme joogayhteisön ilmapiiri on aidon ystävällinen - tule kokeilemaan joogaa kanssamme!

Studiotunneillemme on helppo osallistua, vaikka et olisi ikinä kokeillut joogaa, ja riippumatta lähtökunnostasi. Tuntikalentereista löydät useita aloittelijaystävällisiä ja kaiken tasoisille sopivia tunteja. Tuntikalenteri (Saksala & Aleksi)

Huomaat joogaharjoittelun fyysiset ja henkiset vaikutukset nopeasti. Säännöllisillä harjoituksilla saat pitkäaikaisia terveysvaikutuksia ja pidät kehosi sekä mielesi pirteänä.

Tunneillemme voit osallistua kertamaksulla, ostamalla 10x joogakortin tai sitoutumalla jäseneksi useammaksi kuukaudeksi. Tunneille ei ole pakko ilmoittautua etukäteen, mutta sen voi tehdä helposti nettisivuillamme tai älypuhelimeeen ladattavalla yogaROCKS Oy –applikaatiolla tai soittamalla/sähköpostilla.

Uusille asiakkaillemme meillä on tutustumistarjous, jolla pääset kuukauden ajan tutustumaan joogaan ja kokeilemaan kaikkia studiotunteja molemmissa toimipisteissä. Voit ostaa tutustumistarjouksen tästä

Online-tunnit

Online-palvelu avaa uusia mahdollisuuksia harrastaa joogaa kotioloissa, täysin omana itsenäsi, välittämättä ulkoisista tekijöistä. Tällä hetkellä online-tuntipalvelua uudistetaan ja uudistustöiden ajan tarjoamme muutamia verkkotunteja viikossa. Myöhemmin tarjolla tulee olemaan huomattavasti monipuolisempi valikoima tunteja. Löydät verkkotunnit normaalista tuntikalenterista ja ilmoittaudut mukaan kuten tavallisillekin tunneille. Onnistuu myös meidän oman mobiilisovelluksen kautta.

Muistathan ilmoittautua tunnille ajoissa. Noin 30 minuuttia ennen tuntia saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin tunnille, joten alle puoli tuntia ennen alkamista tehdyt ilmoittautumiset eivät välttämättä ehdi saada linkkiä. 

Online-tunnin hinta on 5€ ja joogajäsenillemme palvelu on täysin ilmainen! Maksu tapahtuu sovelluksessa tai nettisivuilla pankki- tai luottokortilla. Voit myös käydä ostamassa online-tunteja paikanpäältä etukäteen.

FAQS

Tarvitseeko tunneille ilmoittautua etukäteen?

Paikan varaaminen onnistuu helposti nettisivujen kautta tai käyttämällä mobiilisovellusta (lataa sovellus tästä androidille ja tästä iphonelle). Voit myös soittaa numeroon 0400308307 tai lähettää sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (huomioithan asiakaspalvelun aukioloajat). Nykyisen tilanteen takia tunneille on paikkoja rajoitetummin, joten  suosittelemme etukäteisvarausta. Verkkokaupassa voit maksaa tunnin pankki- tai luottokortilla. 

Erityiset joogatapahtumat ja workshopit vaativat ennakkoilmoittautumisen ja etukäteismaksun. Täältä löydät lisätietoa paikan varaamisesta ja peruutussäännöistä

Tarvitseeko minun liittyä jäseneksi?

Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi parhaat edut, viisi joogakertaa viikossa, rajoittamattomat online-tunnit,  erilaiset alennukset, kaveripassit ja ilmaisen pääsyn joihinkin tapahtumiin. Tunneille tuleminen ei kuitenkaan edellytä jäseneksi liittymistä, tästä linkistä hinnastoon. Tarjoamme erilaisia maksuvaihtoehtoja ja paketteja. Tarkista kaikki jäsenedut ja lisätietoja jäsenyydestä täältä!

Mitä varusteita tarvitsen?

Tällä hetkellä emme käytä tunneilla muita tarvikkeita kuin joogamattoa. Suosittelemme oman joogamaton käyttöä.Tunnille hyvä ottaa mukaan iso pyyhe maton päälle sekä juomapullo. Osa asiakkaistamme pitää myös mukana pienempää pyyhettä, johon voi tarvittaessa pyyhkiä hikeä tunnin mittaan. Jos et vielä omista omaa mattoa, vieraile myymälässämme josta löytyy useita joogamatto ja -pyyhe vaihtoehtoja. Tunneilla ollaan ilman sukkia ja kenkiä.

Mitä minun pitäisi tietää Hot joogasta?

Studiomme on Hot joogatuntien aikana lämmitetty +38 asteiseksi ja vesihöyrystimet ovat päällä, mikä tekee venytyksen ja liikkeen helpommaksi ja edistää verenkiertoa (erityisesti Suomen talvessa lämpö on oikein tervetullutta). Yleensä keholla kestää muutaman harjoituskerran verran tottua lämpimään harjoitusympäristöön. Aluksi on normaalia, että saatat tuntea itsesi hieman väsyneeksi ja sinua voi myös huimata tunnin aikana ja sen jälkeen. Osallistumalla tunneille muutamana peräkkäisenä päivänä saat kehosi tottumaan lämpöön.

Voinko osallistua Hot Yoga tunneille raskaana ollessani?

Varmistathan asian ensin lääkäriltäsi, sillä Hot jooga on vahva fyysinen harjoitus lämpimässä ja kosteassa ympäristössä. Emme suosittele Hot joogan aloittamista uutena lajina raskaana ollessasi. Raskausaikana jokin lempeämmistä tunneistamme saattaa olla parempi vaihtoehto. Pidempään joogaa harrastaneet naiset voivat hyötyä joogaharjoituksista myös raskausaikana. Jokaisen kohdalla asia on yksilöllinen. Mikäli olet raskaana, ilmoitathan asiasta ohjaajalle, jotta hän osaa sopeuttaa harjoitusta tarvittaessa.

Mitä minun pitäisi tietää Aerial Yogasta?

Aerial Yoga pitää sisällään joogan, pilateksen, voimistelun ja akrobatian inspiroimia harjoituksia käyttäen apuna katosta roikkuvaa joogaliinaa, jonka kantavuus on yli 400 kiloa. Tarkoituksena on saavuttaa kokonaisvaltainen ja koko keholle suunnattu treeni sekä tarjota mahdollisuus tehdä inversioita turvallisesti ja rasittamatta selkärankaa. Turvallisuutesi takia olisi suotavaa, että osallistut ainakin kolmelle Aerial Yoga Basics -tunnille ennen kuin otat osaa muille Aerial joogatunneille. Basics -tunneilla tulet tutuksi liinan kanssa ja opit pääsemään helposti kyytiin ja pois. Tärkeää on tuntea itsensä mukavaksi myös inversioasennoissa (pää alaspäin) ennen vaikeammille tunneille siirtymistä. Käytäthän Aerial Yoga -tunneilla aina sopivaa vaatetusta (katso seuraava kohta) ja POISTA KORUT. Jos olet raskaana tai kärsit seuraavista tiloista, ethän osallistu Aerial Yoga tunnille: korkea verenpaine, huimaus, glaukooma, äskettäinen leikkaus, sydän- ja verisuonisairaus, äskettäinen päävamma, taipumus pyörtyillä, poskiontelontulehdus, kova nuha, botox-hoidot (6 tuntia hoidon jälkeen).

Mitkä vaatteet ovat sopivat joogatunneille?

Joogatunnille osallistutaan paljain jaloin ja mukavissa, joustavissa vaatteissa. Hot Yogaan osallistuttaessa mahdollisimman kevyt vaatetus on suositeltavaa! Tunneilla tulet varmasti hikoilemaan! Miehille sopiva vaatetus ovat shortsit ja kevyt paita, tai ei paitaa, ja naisille niin ikään lyhyet housut ja toppi tai urheilurintaliivit. Pitkät collegehousut tai pitkähihaiset paidat ovat turhan kuumia Hot joogatunneille. Käytäthän mukavuus- ja hygieniasyistä Aerial joogatunneilla pitkähihaista paitaa ja polven ylittäviä legginssejä tai trikoita. Ethän osallistu tunneille hikisenä tai märissä vaatteissa. Vältäthän vaatteita, joissa on paljon vetoketjuja tms. jotka saattavat jäädä kiinni kankaaseen. Korut tulee ottaa pois aina ennen Aerial tuntia.

Mitkä joogatunnit sopivat aloittelijoille?

 • Hot Yoga 1
 • Yin jooga
 • Yin & Yang jooga
 • Hatha jooga
 • Aerial Basics
 • kahvakuula

Lisää haasteita kaipaavat aloittelijat ovat myös tervetulleita kokeilemaan , Hot Yoga II sekä Hot yoga kynttilänvalossa. Näillä tunneilla tempo on hieman reippaampi ja tehtävät sarjat sisältävät enemmän vaihtelua ja edistyneempiä asentoja ja vaihtoja. Katso tarkemmat tuntikuvaukset täältä tai tuntikalentereista klikkaamalla haluamaasi tuntia.

Missä säilytän tavarani?

Olet vastuussa omista tavaroistasi - pidä arvotavarat mukanasi tunnilla, jätä ne autoosi tai käytä lukittavaa lokeroa. Jätä isommat laukut ja vaatteet kuitenkin pukuhuoneeseen, äläkä tuo niitä studioon. 

Onko teillä suihku? Ja millaiset tilanne ovat muuten?

Kyllä, pukuhuoneistamme löytyvät suihkut ja vessat. Suosittelemme kuitenkin tulemaan tunneille valmiiksi jooga-/treenivaatteissa ja käymään suihkussa kotona, olemme rajoittaneet suihkutilamme 1 asiakas kerrallaan.

Tiloistamme löytyy kaksi joogastudiota, joista toinen on Hot studio, sekä suuri seinäkiipeilypuoli, jossa on mahdollista harrastaa boulderointia.

Pidättekö yksityisiä joogatunteja kysyttäessä?

Kyllä! Järjestämme mielellämme yksityisiä joogatunteja työporukoillekouluryhmille, urheilujoukkueille, polttariryhmille jne. Tunteja voidaan järjestää kertaluontoisesti tai useamman tunnin sarjoissa.

Mitä muita sääntöjä teillä on?

 • Viethän ulkokengät aina pukuhuoneeseen
 • Laitathan puhelimen äänettämälle ennen tunnin alkua
 • Yritä pysyä studiossa koko harjoituksen ajan, jos saavut myöhässä tai joudut poistumaan tunnilta kesken kaiken tee se mieluiten liikkeiden välillä eikä loppurentoutuksen aikana.
 • Mikäli joudut lähtemään tunnilta ennen sen loppua, niin varmista, että ehdit pakata tavarasi ennen loppurentoutuksen alkua.
 • Joogatunneilla pyritään luomaan rauhallinen ja meditatiivinen ilmapiiri musiikin ja ohjaajan ohjeistuksen avulla, käyttäydythän siis rauhallisesti ja säilytät harjoittelurauhan.
 • Kerro ohjaajalle ennen tunnin alkua mahdollisista vammoista tai rajoitteista, joita sinulla on (myös raskaus).
 • Palautathan kaikki lainaamasi varusteet siististi paikalleen harjoituksen jälkeen, puhdistathan myös lainamaton ja viet sen kuivumaan rekille.
 • Pidä hauskaa! Jooga ei ole kilpailullista eikä tuomitsevaa, siinä on kyse ennen kaikkea hienosta elämyksestä ja ihmisistä.
 • Tee harjoituksesta omasi! Kunnioita kehoasi ja nauti matkasta!

Tutustuthan koronatilanteesta johtuviin sääntöihin täältä

 

Lämpimästi tervetuloa!