Ensikertalaiselle

Tervetuloa yogaROCKSiin, Lahden johtavaan joogastudioon!

Toimipisteemme sijaitsevat Saksalassa osoitteessa Saksalankatu 26 (kulku pihaan Lepikonkadulta) ja Lahden keskustassa osoitteessa Aleksanterinkatu 1.

Uskomme, että joogan vahva ja elämää muuttava harjoittelu sopii kaikille. Kaksi studiotamme tarjoavat kaupungin kattavimman valikoiman erityylisiä joogatunteja, mm.:

 • Hot jooga
 • Yin jooga
 • Vinyasa Flow
 • Hatha
 • Aerial jooga (ilmajooga)
 • ja ihania yhdistelmiä eri tunneista! 

Ammattitaitoiset opettajamme ovat alueemme parhaita ja kokeneimpia. He ovat omistautuneet luomaan erityisiä joogakokemuksia kaiken tasoisille oppilaille vastaanottavassa ja kannustavassa ympäristössä. Studiomme joogayhteisön ilmapiiri on aidon ystävällinen - tule kokeilemaan joogaa kanssamme!

Studiotunneillemme on helppo osallistua vaikka aivan ensikertalaisena ja pohjakunnosta riippumatta. Tuntikalenterista löydät useita aloittelijaystävällisiä ja kaiken tasoisille sopivia tunteja.

Tunneillemme voit osallistua kertamaksulla, ostamalla 10x joogakortin tai sitoutumalla jäseneksi useammaksi kuukaudeksi. Tunneille ei ole pakollista ilmoittautua etukäteen, mutta sen voi tehdä helposti nettisivuillamme tai älypuhelimeen ladattavalla yogaROCKS-sovelluksella tai soittamalla/sähköpostilla.

Uusille asiakkaillemme meillä on tutustumistarjous, jolla pääset tutustumaan joogaan kuukauden ajan ja kokeilemaan kaikkia studiotunteja molemmissa toimipisteissä. Tutustumistarjouksen löydät täältä

Online-tunnit

Online-palvelu avaa uusia mahdollisuuksia harrastaa joogaa kotioloissa, täysin omana itsenäsi, välittämättä ulkoisista tekijöistä. Tällä hetkellä tarjoamme useita verkkotunteja viikossa, tuntikalenterissa tunnistat nämä sanasta ZOOM tunnin nimen yhteydessä.

Löydät verkkotuntien oman tuntikalenterin tästä. Verkkotunnit löytyvät myös tavallisesta tuntikalenterista ja niille ilmoittaudutaan kuten tavallisillekin tunneille. Ilmoittautuminen onnistuu yhtä lailla myös yogaROCKS-sovelluksen kautta.

Ilmoittaudu online-tunnille ajoissa. Noin 30 minuuttia ennen tunnin alkua saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin tunnille, joten alle puoli tuntia ennen tunnin alkua ilmoittautuneet eivät välttämättä ehdi saada linkkiä. 

Online-tunnin hinta on 10€ ja joogajäsenillemme palvelu on täysin ilmainen! Maksu tapahtuu sovelluksessa ja nettisivuilla pankki- tai luottokortilla. Voit myös käydä ostamassa online-tunteja paikan päältä etukäteen. 

Tässä joogan monia etuja:

 • Kehittää lihaksista vahvoja, pitkiä ja litteitä
 • Pudottaa painoa
 • Ehkäisee stressiä
 • Parantaa tasapainoa, koordinaatiokykyä, ryhtiä sekä kehonkuvaa
 • Edesauttaa hyvää unta ja toimivaa ruuansulatusta
 • Auttaa poistamaan myrkkyjä ja stimuloi imusuoniston toimintaa
 • Alentaa verenpainetta
 • Auttaa ahdistukseen ja masennukseen
 • Tehostaa kehon puolustusjärjestelmän toimintaa
 • Nostaa kivunsietokykyä kroonisen sairauden yhteydessä
 • Parantaa keskittymiskykyä ja ajatustoimintaa
 • Tukee suoritusta muissa liikuntalajeissa ja urheilusuorituksissa
 • Antaa uutta energiaa kehon vanhojen tapojen ja tottumusten unohtuessa!

Joogalla on monia fyysisiä, henkisiä ja emotionaalisia etuja, joiden on todettu näkyvän ja tuntuvan jo aivan ensimmäisestä tunnista lähtien. Harjoituksen aikana teet töitä sekä muodostat uudenlaista yhteyttä kehoosi, jonka myötä voit loppurentouksen aikana tuntea uskomattomia ja vapauttavia ilon tunteita. Säännöllisellä harjoituksella rakennat pitkäaikaisia terveysvaikutuksia ja tuet kehose sekä mielesi pirteyttä.

Joogan eduista voivat nauttia kaikki. Olit sitten aloitustasoltasi ammattiurheilija tai aloitteleva treenaaja, joogaharjoituksen voit tehdä juuri omalla tasollasi. Harjoitusten jatkuessa jooga ei muuta sinua erilaiseksi, vaan auttaa sinua voittamaan fyysisiä, henkisiä ja emotionaalisia esteitä, jotka estävät sinua olemasta paras itsesi. Hyvinvoiva keho, rauhallinen mieli ja onnellinen sydän - tervetuloa matolle!

UKK

Tarvitseeko tunneille ilmoittautua etukäteen?

Paikan varaaminen onnistuu helposti nettisivujen kautta tai mobiilisovelluksellamme (lataa sovellus tästä androidille ja tästä iphonelle). Voit myös soittaa numeroon 040 030 8307 tai lähettää sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (huomioithan asiakaspalvelun aukioloajat). Nykyisen tilanteen takia tunneille on paikkoja rajoitetummin, joten suosittelemme paikan varaamista etukäteen. Verkkokaupassa voit maksaa tunnin pankki- tai luottokortilla. 

Erityiset joogatapahtumat ja workshopit vaativat ennakkoilmoittautumisen ja usein etukäteismaksun. Lisätietoa paikan varaamisesta ja peruutussäännöistä.

Tarvitseeko minun liittyä jäseneksi?

Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi parhaat edut: rajoittamattomat tunnit paikan päällä sekä verkossa, erilaiset alennukset, kaveripassit ja ilmaisen pääsyn joihinkin tapahtumiin. Tunneille tuleminen ei kuitenkaan edellytä jäseneksi liittymistä, hinnastosta löydät vaihtoehtoja. Tarjoamme myös erilaisia maksuvaihtoehtoja ja paketteja. Löydät kaikki jäsenedut ja lisätietoja jäsenyydestä täältä!

Mitä varusteita tarvitsen?

Tunnille hyvä ottaa mukaan iso pyyhe maton päälle sekä juomapullo. Osa asiakkaistamme pitää myös mukana pienempää pyyhettä, johon voi tarvittaessa pyyhkiä hikeä tunnin mittaan. Suosittelemme oman maton käyttöä. Jos et vielä omista omaa mattoa, ota asia puheeksi deskillä, josta löytyy useita joogamatto ja -pyyhevaihtoehtoja. Tunneilla ollaan ilman sukkia ja kenkiä.

Mitä minun pitäisi tietää Hot Joogasta?

Studiomme lämmitetään Hot Jooga -tuntien ajaksi +38-asteiseksi ja vesihöyrystimet pidetään päällä. Nämä yhdessä tekevät venytyksen ja liikkeen helpommaksi, edistävät verenkiertoa sekä auttavat hengittämään (erityisesti Suomen talvessa lämpö on hyvin tervetullutta). Usein keholla kestää muutaman harjoituskerran verran tottua lämpimään harjoitusympäristöön. Aluksi on normaalia, että saatat tuntea itsesi hieman väsyneeksi ja sinua voi myös huimata tunnin aikana ja sen jälkeen. Tätä voi ehkäistä nesteyttämällä hyvin vähintäänkin tunnin aikana. Osallistumalla tunneille muutamana peräkkäisenä päivänä saat kehosi tottumaan lämpöön.

Voinko osallistua Hot Jooga -tunneille raskaana ollessani?

Varmista asian ensin lääkäriltäsi, sillä Hot Jooga on vahva fyysinen harjoitus lämpimässä ja kosteassa ympäristössä. Emme siis suosittele Hot Joogan aloittamista uutena lajina raskaana ollessasi. Raskausaikana jokin lempeämmistä tunneistamme saattaa olla parempi vaihtoehto - pidempään joogaa harrastaneet naiset voivat hyötyä joogaharjoituksista myös raskausaikana. Jokaisen kohdalla asia on yksilöllinen. Mikäli olet raskaana, ilmoitathan asiasta ohjaajalle, jotta hän osaa muovata harjoitusta tarvittaessa.

Mitä minun pitäisi tietää Aerial Joogasta?

Aerial Jooga pitää sisällään joogan, pilateksen, voimistelun ja akrobatian inspiroimia harjoituksia käyttäen apuna katosta roikkuvaa joogaliinaa, jonka kantavuus on yli 400 kiloa. Tarkoituksena on saavuttaa kokonaisvaltainen ja koko keholle suunnattu treeni sekä tarjota mahdollisuus tehdä inversioita turvallisesti ja rasittamatta selkärankaa. Voit osallistua Aerial-tunneille myös vasta-alkajana; ohjaajamme mukauttaa harjoitusta osallistujien taitotason mukaan. Käytäthän Aerial Jooga -tunneilla aina sopivaa vaatetusta (ks. seuraava kohta) ja POISTA KORUT. Jos olet raskaana tai kärsit seuraavista vaivoista, ethän osallistu Aerial Jooga tunnille: korkea verenpaine, huimaus, glaukooma, äskettäinen leikkaus, sydän- ja verisuonisairaus, äskettäinen päävamma, taipumus pyörtyillä, poskiontelontulehdus, kova nuha, botox-hoidot (6 tuntia hoidon jälkeen).

Mitkä vaatteet ovat sopivat joogatunneille?

Joogatunneille osallistutaan paljain jaloin ja mukavissa, joustavissa vaatteissa. Hot Joogaan osallistuttaessa mahdollisimman kevyt vaatetus on suositeltavaa. Tunneilla tulet varmasti hikoilemaan! Miehille sopiva vaatetus ovat shortsit ja kevyt paita tai ei paitaa. Naisille niin ikään lyhyet housut ja toppi tai urheilurintaliivit. Pitkät collegehousut tai pitkähihaiset paidat ovat turhan kuumia Hot Jooga -tunneille. Aerial Jooga -tunneille suosittelemme varautumaan pitkähihaisilla ja -lahkeisilla, ihonmyötäisillä vaatteilla. Näin vältämme laskosten tarttumista ja vaaratilanteita sekä pidämme liinat puhtaampina pidempään. Ethän osallistu tunneille hikisenä tai märissä vaatteissa. Vältäthän vaatteita, joissa on paljon vetoketjuja tms. jotka saattavat jäädä kiinni kankaaseen. Korut tulee ottaa pois aina ennen Aerial Jooga -tuntia.

Mitkä joogatunnit sopivat aloittelijoille?

 • Joogan alkeet
 • Hot Yoga
 • Yin jooga
 • Yin & Yang jooga
 • Hatha jooga
 • Aerial Jooga

Lisää haasteita kaipaavat aloittelijat ovat tervetulleita kokeilemaan myös Hot Yoga Candlelight sekä Flow -tunteja. Näillä tunneilla tempo on hieman reippaampi ja tehtävät sarjat sisältävät enemmän vaihtelua ja edistyneempiä asentoja ja vaihtoja. Suullinen ohjaus on näissä myös vähäisempää. Katso tarkemmat tuntikuvaukset täältä tai tuntikalenterista klikkaamalla haluamaasi tuntia.

Missä säilytän tavarani?

Olet vastuussa omista tavaroistasi - pidä arvotavarat mukanasi tunnilla, jätä ne autoosi tai käytä lukittavaa lokeroa. Jätä isommat laukut ja vaatteet kuitenkin pukuhuoneeseen, äläkä tuo niitä studioon.

Onko teillä suihku? Ja millaiset tilanne ovat muuten?

Kyllä, pukuhuoneistamme löytyvät suihkut ja vessat. Suosittelemme kuitenkin tulemaan tunneille valmiiksi jooga-/treenivaatteissa ja käymään suihkussa kotona, olemme rajoittaneet suihkutilamme 1 asiakas kerrallaan.

Tiloistamme Saksalankadulta löytyy hot studio, aerial studio sekä laaja seinäkiipeilyhalli. Aleksi 1 tiloissa on pukuhuoneiden lisäksi yksi, pienempi hot studio.

Järjestättekö yksityisiä joogatunteja?

Kyllä! Järjestämme mielellämme yksityisiä joogatunteja työporukoillekouluryhmille, urheilujoukkueille, polttariryhmille jne. Tunteja voidaan järjestää kertaluontoisesti tai useamman tunnin sarjoissa.

Mitä muita sääntöjä teillä on?

 • Viethän ulkokengät aina pukuhuoneeseen.
 • Laitathan puhelimen äänettömälle ennen tunnin alkua.
 • Yritä pysyä studiossa koko harjoituksen ajan, jos saavut myöhässä tai joudut poistumaan tunnilta kesken kaiken tee se mieluiten liikkeiden välillä äläkä loppurentoutuksen aikana.
 • Mikäli joudut lähtemään tunnilta ennen sen loppua, niin varmista, että ehdit pakata tavarasi ennen loppurentoutuksen alkua.
 • Joogatunneilla pyritään luomaan rauhallinen ja meditatiivinen ilmapiiri musiikin ja ohjaajan ohjeistuksen avulla, käyttäydythän siis rauhallisesti ja säilytät harjoittelurauhan.
 • Kerro ohjaajalle ennen tunnin alkua mahdollisista vammoista tai rajoitteista, joita sinulla on (myös raskaus).
 • Palautathan kaikki lainaamasi varusteet siististi paikalleen harjoituksen jälkeen, puhdistathan myös lainamaton ja palautat sen siististi paikoilleen.
 • Pidä hauskaa! Jooga ei ole kilpailullista eikä tuomitsevaa, siinä on kyse ennen kaikkea hienosta elämyksestä ja ihmisistä.
 • Tee harjoituksesta omasi! Kunnioita kehoasi ja nauti matkasta!

Lämpimästi tervetuloa!