Virkistyspäivät yogaROCKSilla

Tule kokemaan ikimuistoinen virkistyspäivä yogaROCKSilla!

Meiltä voit varata yksityisen joogatunnin, ohjatun kiipeilyn tai vaikka molemmat! Yksityiset joogatunnit ovat räätälöity juuri teidän toiveidenne mukaiseksi tunniksi. Suosituimpia joogatunteja virkistyspäiviin ovat olleet: Ilmajooga, Hot jooga sekä Yin&Yang jooga. Mahdollisuutena on myös kokeilla kiipeilyä omatoimisesti tai ohjaajan opastuksella. Suosittelemme kuitenkin ohjaajaa ensimmäistä kertaa lajia kokeileville. Mahdollisuutena on myös ottaa pakettina jooga+kiipeily! Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin suunnitellaan teille sopiva paketti virkistyspäivään.

Tuntikuvaukset virkistyspäivän suosituimmista joogista:

Ilmajooga: Tällä tunnilla pääset tutustumaan ilmajoogaliinaan ja sen parantaviin vaikutuksiin. Liinan avulla selkärankaa voidaan venyttää lempeästi ja purkaa siihen jatkuvasti kohdistuvaa painetta. Tälle tunnille suosittelemme laittamaan pitkähihaisen puseron sekä pitkät legginsit/trikoot. Tunti sopii kaikentasoisille.

Hot jooga: Koko kehoon vaikuttava ja vahvistava harjoitus lämmitetyssä studiossa. Hot jooga haastaa keskittymään sekä kehittämään lihaksia. Sali on lämmitetty 38 asteiseksi, joten tällä tunnilla on hikitakuu! Mukaan kannattaa ottaa oma matto (myös lainamattoja saatavilla), juomapullo sekä pieni pyyhe. Tunti sopii kaikentasoisille.

Yin&Yang jooga: Tämän harjoituksen aikana yhdistellään liikkuvia sekä rauhallisempia harjoitusmuotoja.Tunti alkaa Yang osuudella, jolloin saadaan keho heräteltyä ja veri kiertämään. Tästä siirrymme Yin osuuteen, jolloin keskitymme syvävenyttelyyn ja pitkiin lattia-asentoihin. Yin&Yang tunnilla haetaan rauhallista meditatiivista mielentilaa. Tunti sopii kaikentasoisille. Voit myös valita vain pelkän Yin joogan, jossa tunnin tempo on rauhallinen ja hiljainen. Tunnilla on käytössä myös apuvälineitä, jotta pääset sinulle mukavan tuntuisiin asentoihin helposti.

Skumppa jooga: Tule kokeilemaan tätä suosittua joogamuotoa yogaROCKSille! Joogaharjoitus sisältää räätälöidyn tunnin, sekä skumppa siemauksia tuntiin sisällytettynä. Voisiko hauskempaa tapaa olla tutustua joogan saloihin! Mukaan tarvitset omat muoviset skumppalasit sekä juomiset. 

v päiva

Ohjattu kiipeily yogaROCKSilla

Sisältää 60min ohjauksen lajin pariin. Kiipeilyohjaajamme opastaa teidät lajin saloihin sekä auttaa teitä pääsemään alkuun reiteille. Ohjauksen jälkeen teillä on vielä omatoimista vapaata kiipeilyaikaa. Mukaan voit ottaa omat kiipeilykengät tai sisäpelikengät. Suosittelemme kuitenkin vuokraamaan kiipeilykengät, mikäli sinulla ei ole omia kiipeilykenkiä. Näissä muotoilu ja pitävyys on parempi kuin sisäpelikengissä. Hallissamme ei käytetä valjaita sillä kysessä on boulderointi. Pehmeät patjat takaavat turvallisen laskeutumisen reiteiltä alas.

virkistyspäivä 4

Suurmäen tornin huippu on vuokrattavissa yksityiseen käyttöön kesäkauden ulkopuolella!

Täältä avautuu upeat panoraama näkymät Lahden ylle. Tilaan on mahdollista tuoda omat ruuat sekä juomat henkilökunnan kanssa etukäteen sovittuna. Varaathan ajan hyvissäajoin, sillä tornin huippu on suosittu paikka järjestää myös pikkujouluja sekä muita juhlia.

Ota yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. varataksesi torni virkistyspäiväksi käyttöön!

v päiva 2

Meille uutena tullut läskipyörien vuokraus!

Valikoimassamme on Kona WO 2021 fatbikeja sekä Tunturi EMAX FRONT SUSPENSION 2021 E fatbikeja! Mikä olisikaan parempi vaihtoehto, kuin lähteä virkistyspäivänä haukkaamaan raitista ilmaa pyörän selässä. Lahti tarjoaa upeat pyöräilymaastot ja näiden ihasteluun olisi hyvä varata aikaa n. 2-3h. Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

v päiva 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viimeksi muutettukeskiviikko, 06 lokakuu 2021 12:08