Joogajäsenyys

YogaROCKS jäsenyys tarjoaa aktiiviasiakkaillemme parhaat edut! Saat erikoisetuja ja voit harjoitella niin usein kuin haluat - käytössäsi ovat kaikki tunnit, tyylit ja opettajat!

Jäsenedut:

  • Viisi studiotuntia viikossa (jooga, kahvakuula, aerial jooga ei sisällä workshoppeja tai erikoiskursseja)
  • Alennuksia workshoppeihin, klinikoihin ja erityistapahtumiin
  • 10% alennus kiipeilyn kertamaksusta (ei sisällä kenkävuokraa)
  • 10% alennus myymäloidemme normaalihintaisista joogavälineistä (joogamatot, mattokassit, blokit ym.)
  • Alennuksia hinnoista, mikäli saat ystäväsikin liittymään jäseneksi (lisätietoja tulossa pian!)
  • Vain jäsenille tarkoitetut ystävä- ja perhealennukset ja tarjoukset
  • 2 ILMAISTA "kaveripassia" kuukausittain (oltava eri vieras jokaisella kerralla)*
  • * Jos sinun kaverisi on vieraillut yogaROCKSilla kaveripassilla, hän voi halutessaan lunastaa tutustumistarjouksen palvelutiskiltämme saapuessassaan studiolle. Hänen nimensä on jo järjestelmässämme, joten tarjousta ei voi tällöin hankkia verkkokaupan kautta.

YogaROCKSin jäseneksi pääset sitoutumalla 4kk tai 12kk kuukausittaisiin suoraveloituksiin, jolloin saat rajoittamattoman pääsyn studiotunneillemme. Voi valita otatko yhden studion jäsenyyden (Saksala tai Aleksi 1) vai haluatko rajoittamattoman pääsyn molempiin studioihin (Gold-jäsenyys). Liittyä voi kuka tahansa 16 vuotta täyttänyt henkilö.

Jäsenyyteen vaaditaan luottokortti tai pankkitili suoraveloituksella laskuttamista varten. Jäsenyys tarkoittaa, että asiakas sitoutuu 4-12 kuukauden automaattiseen jäsenyyden uusimiseen.

Jos et halua sitoutua automaattiseen jäsenyyden uusiutumiseen ja useammaksi kuukaudeksi kerrallaan, valitse kertamaksu, 1kk tai tuntikortti.

Saadaksesi käyttöön opiskelijoiden, eläkeläisten ja työttömien alennushinnat sinun pitää käydä yogaROCKsin asiakaspalvelussa todistamassa henkilöllisyytesi ja näyttämässä asiaankuuluvaa korttia.

Onko jäsenyys minulle edullisin vaihtoehto?

Esim. 12 kk normaalihintainen jäsenyys on edullisin vaihtoehto jos käyt tunneilla keskimäärin kaksi kertaa viikossa tai useammin.

Kuinka liittyä jäseneksi?

Helpoin tapa liittyä jäseneksi on käyttää online palveluamme. Linkin avaamisen jälkeen valitse sinulle sopivin jäsenyys. 
Voitte tarvittaessa myös soittaa asiakaspalveluumme tai tulla käymään paikanpäällä.

En pääse käymään esim. lomamatkan vuoksi, voinko tehdä jotain?

Jokaista neljän kuukauden jäsenyysjaksoa kohden voit maksutta "jäädyttää" jäsenyytesi viikoksi. Sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä ja kertoa mille ajankohdalle sen haluatte.

Suosittelija ohjelma tulossa! 

Lisätietoja jäsenyydestä ja sopimuksesta kohdassa "Sopimusehdot".