Joogajäsenyys

YogaROCKS jäsenyys tarjoaa aktiiviasiakkaillemme parhaat edut! Saat erikoisetuja ja voit harjoittaa kanssamme niin usein kuin haluat - käytössäsi ovat kaikki tunnit, tyylit, opettajat sekä studiot!

Jäsenedut:

  • Rajattomat studio- ja verkkotunnit
  • Alennuksia workshopeista, klinikoista ja erikoistapahtumista
  • 10% alennus kiipeilyn kertamaksusta (ei sisällä kenkävuokraa)
  • 10% alennus myymälöidemme normaalihintaisista joogavälineistä (joogamatot, mattokassit, blokit ym.)
  • Alennuksia hinnoista, mikäli saat ystäväsikin liittymään jäseneksi (kysy lisää deskillä)
  • Vain jäsenille tarkoitetut ystävä- ja perhealennukset ja tarjoukset
  • 2 ILMAISTA "kaveripassia" kuukausittain (jokaisella kerralla eri vieras)*

* Jos kaverisi on ennestään vieraillut yogaROCKSilla kaveripassilla, hän voi halutessaan lunastaa tutustumistarjouksen palvelutiskiltämme saapuessassaan studiolle. Hänen nimensä on jo järjestelmässämme, joten tarjousta ei voi tällöin hankkia verkkokaupan kautta.

YogaROCKSin jäseneksi pääset sitoutumalla 12 kuukauden ajaksi automaattiseen, kuukausittaiseen suoraveloitukseen. Jäsenyyden suoraveloituksiin vaaditaan luottokortti tai pankkitili.

Jäseneksi voit sitoutua myös 12kk kertamaksulla. Hinnaston löydät tästä.

Jos et halua sitoutua automaattiseen jäsenyyden uusiutumiseen ja useammaksi kuukaudeksi kerrallaan, valitse kertakäynti, 1kk tai 10x kortti.

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 16 vuotta täyttänyt henkilö. Saadaksesi käyttöön opiskelijoiden, eläkeläisten ja työttömien alennushinnat tulee sinun käydä yogaROCKsin asiakaspalvelussa todistamassa henkilöllisyytesi ja näyttämässä asianmukainen todenne.

Onko jäsenyys minulle edullisin vaihtoehto?

Esim. 12 kk normaalihintainen jäsenyys on edullisin vaihtoehto jos käyt tunneilla keskimäärin kaksi kertaa viikossa tai useammin.

Kuinka liittyä jäseneksi?

Helpoin tapa liittyä jäseneksi on ladata sovelluksemme ja kirjautua siihen. Valitse haluamasi studiotunti, jonka myötä sinut ohjataan valitsemaan haluamasi jäsenyys tai muu tuote. Sovelluksen voit ladata androidille tästä ja iphonelle tästä.
Voit tarvittaessa myös soittaa asiakaspalveluumme tai tulla käymään paikan päällä.

En pääse käymään esim. lomamatkan vuoksi, voinko tehdä jotain?

Jokaista neljän kuukauden jäsenyysjaksoa kohden voit maksutta "jäädyttää" jäsenyytesi viikoksi. Sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä ja kertoa, mille ajalle tauon haluat.