Tutustumistarjous

Hienoa, että löysit meidät!

 

Suosittelemme sinulle aluksi Tutustumistarjousta, mikäli et ole aikaisemmin käynyt yogaROCKSin studiotunneilla. Tarjouksen hinta on vain 39,90e*. Tutustumistarjous on voimassa kokonaisen kuukauden, jonka aikana saat käydä studiotunneillamme rajoittamattomasti MOLEMMISSA yogaROCKSin studioissa --- Saksalankatu 26 & Aleksanterinkatu 1! Kortin voit lunastaa itsellesi vain 3 kertamaksun hinnalla - eikä se vaadi pidempiaikaista sitoutumista! Tämänkaltaisen yhden kuukauden hinta on normaalisti 190e. 

Kuukauden aikana pääset helposti kokeilemaan erityylisiä joogatuntejamme sekä eri opettajia. Löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan tunnin.

Toivotamme sydämemme pohjasta tervetulleeksi kaiken tasoiset uudet oppilaat joukkoomme ja olemme avoimia kysymyksille. Tutustumistarjouksen aikana oma Yoga Advisorisi ottaa sinuun yhteyttä kysellen kuulumisiasi ja tarjoten apua ja vastauksia kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla. 

Huomaathan, että Tutustumistarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole ennen käyneet yogaROCKSissa joogatunneilla!

Aloita heti!

Tutustumistarjouksen ostaminen käy helposti! Vieraile vain jomman kumman studion tuntikalenterissa katsomassa itsellesi sopiva ensimmäinen tunti ja paina ilmoittaudu. Valittuasi tunnin pääset ostamaan tarjouksen. Linkit studioiden tuntikalentereihin: Saksala & Aleksi 1. Löydät tutustumistarjouksen myös hinnastostamme.

Ostettuasi Tutustumistarjouksen voit ladata puhelimeesi sovelluksen (yogarocks oy), jonka kautta pääset kirjautumaan helposti sisään tunnuksillasi. 

Toivotamme sinut tervetulleeksi kokeilemaan kaikkia tunteja!

*Huomaathan, että verkkokaupasta tutustumistarjouksen hinta on 39,90€. Paikanpäältä 49,90e, eli kannattaa hyödyntää vielä edullisempi nettitarjous! Jos maksat liikuntaseteleillä tai paperisella lahjakortilla, saat tarjouksen paikanpäältä nettihintaan, koska näitä maksuvaihtoehtoja ei voi käyttää verkkokaupassamme.

Käyttöehdot

  1. Vain uusille asiakkaille. Tämä tarkoittaa, ettet ole KOSKAAN ennen käynyt yogaROCKSin joogatunnilla. (poikkeuksena jäsenten kaveripassit)
  2. Tutustumistarjosta ei pysty pidentämään tai vaihtamaan, emmekä tee takaisinmaksuja.
  3. Kuukauden voimassa olo alkaa ensimmäisestä käyntikerrasta.
  4. Ei sido mihinkään Tutustumistarjouksen päätyttyä.

Onko sinulla lisää kysymyksiä?

Lisäkysymykset voit ohjata meille puhelimitse 0400 308307, sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai vierailemalla asiakaspalvelussamme.

Ps. Jos olet vieraillut yogaROCKSilla jäsenen kaveripassilla, voit lunastaa tutustumistarjouksen palvelutiskiltämme saapuessasi studiolle. Nimesi on jo järjestelmässämme, joten tarjousta ei voi tällöin hankkia verkkokaupan kautta.