Tutustumistarjous

Hienoa, että löysit meidät!

 

Suosittellemme sinulle Tutustumistarjousta, mikäli et ole aikaisemmin käynyt yogaROCKSin joogatunneilla. Tutustumistarjous on voimassa kokonaisen kuukauden, jonka aikana saat käydä studiotunneillamme rajoittamattomasti MOLEMMISSA yogaROCKSin studioissa --- Saksalankatu 26 & Aleksanterinkatu 1! Kortin voit lunastaa itsellesi vain 3 joogatunnin kertamaksun hinnalla - eikä se vaadi pidempiaikaista sitoutumista! 

Kuukauden aikana pääset helposti kokeilemaan erityylisiä joogatuntejamme sekä eri opettajia. Löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan tunnin.

Toivotamme sydämemme pohjasta tervetulleeksi kaiken tasoiset uudet oppilaat joukkoomme ja olemme avoimia kysymyksille. Tutustumistarjouksen aikana oma Yoga Advisorisi ottaa sinuun yhteyttä kysellen kuulumisiasi ja tarjoten apua ja vastauksia kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla. 

Huomaathan, että Tutustumistarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole ennen käyneet yogaROCKSissa joogatunneilla!

Aloita heti!

Tutustumistarjouksen ostaminen käy helposti! Vieraile vain viikkokalenterissamme katsomassa, mille tunnille haluat osallistua. Valittuasi tunnin pääset ostamaan tarjouksen. Löydät tarjouksen myös hinnastostamme.

Ostettuasi Tutustumistarjouksen voit ladata puhelimeesi sovelluksen, jonka kautta pääset kirjautumaan helposti sisään tunnuksillasi. 

Toivotamme sinut tervetulleeksi kokeilemaan!

Huomaathan, että studiomme asiakaspalvelusta ostettaessa Tutustumistarjous maksaa 49,90€. Online kaupastamme saat sen hintaan 39,90€.

Käyttöehdot

  1. Vain uusille asiakkaille. Tämä tarkoittaa, ettet ole KOSKAAN ennen käynyt yogaROCKSin joogatunnilla.
  2. Tutustumistarjosta ei pysty pidentämään tai vaihtamaan, emmekä tee takaisinmaksuja.
  3. Kuukauden voimassa olo alkaa ensimmäisestä käyntikerrasta.
  4. Ei sido mihinkään Tutustumistarjouksen päätyttyä.

Onko sinulla lisää kysymyksiä?

Lisäkysymykset voit ohjata meille puhelimitse, sähköpostilla tai vierailemalla asiakaspalvelussamme.

Ps. Jos olet vieraillut yogaROCKSilla jäsenen kaveripassilla, voit lunastaa tutustumistarjouksen palvelutiskiltämme saapuessasi studiolle. Nimesi on jo järjestelmässämme, joten tarjousta ei voi tällöin hankkia verkkokaupan kautta.