Tutustumistarjous -- 49,90€ verkkokaupasta!

Hienoa, että löysit meidät!

Suosittelemme sinulle aluksi Tutustumistarjousta, mikäli et ole aikaisemmin käynyt yogaROCKSin studiotunneilla. Tutustumistarjouksen hinta on vain 49,90 €. Tutustumistarjous on voimassa kokonaisen kuukauden, jonka aikana saat käydä studiotunneillamme rajoittamattomasti MOLEMMISSA yogaROCKSin studioissa --- Saksalankatu 26 & Aleksanterinkatu 1! Kortin voit lunastaa itsellesi vain kahden kertamaksun hinnalla - eikä se vaadi pidempiaikaista sitoutumista! Tämänkaltaisen yhden kuukauden hinta on normaalisti 190e. 

Kuukauden aikana pääset helposti kokeilemaan erityylisiä tuntejamme sekä eri opettajia. Löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan tunnin.

Toivotamme sydämemme pohjasta tervetulleeksi kaiken tasoiset uudet oppilaat joukkoomme ja olemme avoimia kysymyksille. Tutustumistarjouksen aikana oma Yoga Advisorisi ottaa sinuun yhteyttä kysellen kuulumisiasi ja tarjoten apua ja vastauksia kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla. 

Huomaathan, että Tutustumistarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole ennen käyneet yogaROCKSin studiotunneilla Saksalassa tai Aleksi 1:ssä!

Aloita heti!

Tutustumistarjouksen ostaminen käy helposti! Vieraile vain jomman kumman studion tuntikalenterissa katsomassa itsellesi sopiva ensimmäinen tunti ja paina ilmoittaudu. Valittuasi tunnin pääset ostamaan tarjouksen. Linkit studioiden tuntikalenteriin: Tuntikalenteri (Saksala & Aleksi). Löydät tutustumistarjouksen myös hinnastostamme.

Ostettuasi Tutustumistarjouksen voit ladata puhelimeesi sovelluksen (Yogarocks oy -- tästä Androidille ja tästä iphonelle), jonka kautta pääset kirjautumaan helposti sisään tunnuksillasi. 

Toivotamme sinut tervetulleeksi kokeilemaan kaikkia tunteja!

Kulttuuri- /liikuntasetelit eivät käy maksuvälineenä nettikaupassamme, mutta voit hyödyntää ne ostamalla tarjouksen paikanpäältä asiakaspalvelusta.

Käyttöehdot

  1. Vain uusille asiakkaille. Tämä tarkoittaa, ettet ole KOSKAAN ennen käynyt yogaROCKSin studiotunnilla. (poikkeuksena jäsenten kaveripassit ja ilmaiset tunnit esimerkiksi avoimien ovien päivänä)
  2. Tutustumistarjosta ei pysty pidentämään tai vaihtamaan, emmekä tee takaisinmaksuja.
  3. Kuukauden voimassaolo alkaa ensimmäisestä käyntikerrasta.
  4. Ei sido mihinkään Tutustumistarjouksen päätyttyä.

Onko sinulla lisää kysymyksiä?

Lisäkysymykset voit ohjata meille puhelimitse 0400 308307, sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai vierailemalla asiakaspalvelussamme.

Ps. Jos olet vieraillut yogaROCKSilla jäsenen kaveripassilla, voit lunastaa tutustumistarjouksen palvelutiskiltämme saapuessasi studiolle. Nimesi on jo järjestelmässämme, joten tarjousta ei voi tällöin hankkia verkkokaupan kautta.