Barre ohjaajakoulutus

Tulevat barre-koulutukset:


 

Barre-ohjaajakoulutus 9.-10.7.2022, Lahti

Yhdysvalloissa räjähdysmäisen suosion saanut ja koko ajan myös muualla maailmassa suosiotaan kasvattava Barre-harjoittelu pohjautuu baletin, joogan ja pilateksen lihaskuntoharjoituksiin. Barre-harjoittelussa erityisesti vartalon syvät tukilihakset vahvistuvat parantaen ryhtiä ja vartalon hallintaa. Apuna harjoittelussa käytetään barre- eli balettitankoja. Barre-tunnit ovat rantautuneet Suomeen muutama vuosi sitten ja kysyntä tunneille kasvaa koko ajan, joten nyt on oikea aika kouluttautua Barre-ohjaajaksi!

Sinulla ei tarvitse olla tanssitaustaa osallistuaksesi koulutukseen, vaan kaiken tarvittavan opit kurssin aikana. Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat laajentaa esimerkiksi joogaopettajan tai liikunnanohjaajan osaamistasi tai vain syventää omaa barre-harjoittelua mahdollista ohjaamista kohti.

Koulutuksen aikana opit barre-harjoittelun ja ohjaamisen perusteet. Parasta tässä koulutuksessa on se, ettei se sido sinua lisenssimaksuihin tai vaihtuviin sarjoihin, vaan opit itse luomaan sinun näköisesi, tehokkaan ja turvallisen barre-harjoituksen.

Kurssin aikana opettelemme mm. Ihmisen funktionaalista anatomiaa, barre-asentoja ja barre-sanastoa, välineiden käyttöä tunnilla, manuaalista sekä sanallista ohjausta ja asennon korjausta. Syvennymme ryhmänohjauksessa tarvittaviin taitoihin sekä siihen millä tavoin sinusta kuoriutuu huippu barre-ohjaaja!

Koulutus sisältää manuaalin, koulutuspäivät harjoituksineen sekä todistuksen. Koulutus ei sisällä ruokailuja eikä majoitusta.

Kurssin opettajana toimii Anna-Maija Valkkio: Fysioterapeutti AMK, joogaopettaja ja barre-ohjaaja

Hinta: 450e (sisältää ennakkomaksun)

Osta ja varaa paikkasi tästä

tai lähettämällä sähköpostia: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Barre-ohjaajan syventävät opinnot : Jalkaterä & polvi, ideoita ohjaamiseen. Coming Soon!

Tervetuloa BarreBy Yogarocks - syventäviin opintoihin! Oletko käynyt jo barreopettaja -koulutuksen ja haluaisit syventää osaamistasi? Kaipaavatko oppilaasi harjoituksia edistyneemmille? Oletko pitänyt taukoa ohjaamisesta korona-aikana ja kaipaisit muistin virkistystä barre-harjoituksiin? Tuntuuko, että omat ideat on jo käytetty? Jos vastasit edes yhteen kyllä, tämä koulutus on sinua varten!

Ensimmäisen koulutuksen aikana käymme läpi jalkaterän ja polven alueen anatomian ja syvennymme uusiin barre liikkeisiin sekä sarjoihin. Opit miten alaraajojen toiminta/anatomia vaikuttaa barre harjoittelussa edistymiseen. Mihin kiinnittää huomiota, kun barreopettajan taitosi kehittyvät. Päivän tarkoituksena on syventää barre osaamistasi ja antaa sinulle uusia raikkaita ideoita barre harjoitteluun ja ohjaamiseen.

Päivä sisältää:

  • Barre-anatomia-luennon 2h
  • Harjoittelua 6h
  • Manuaalin, joka sisältää 2 x30min barreohjelmaa ja uusia barreliike-yhdistelmiä.
  • 1kk pääsy zoom-tuntien nauhoituksiin, jotka ovat manuaalissa

Päivään osallistuaksesi, tulee sinulla olla barreohjaajan koulutus ja todistus. Lämpimästi tervetuloa !

Koulutuksen ohjaa: Anna-Maija Heikkilä, Fysioterapeutti AMK, Joogaopettaja ja barreopettaja/kouluttaja

Hinta: 225€
Varaa paikkasi: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.