Metsäjoogan ohjaajakoulutus

Metsäjoogan ohjaajakoulutus 9-11.9.2022

Koulutus antaa valmiudet toimia metsäjoogaohjaajana. Kurssilla käydään läpi metsäjoogan perusperiaatteita. Löydät oman vahvan luontoyhteyden ja opit erilaisia rentoutus- ja hengitysharjoituksia. Metsäjoogaa sopii kaikille ja kaikentasoisille liikkujille. Sitä voi harjoittaa puistossa, metsäretkellä tai halutessasi voit järjestää viikkotunteja lähimetsässä. Kurssi toteutetaan Lahden alueen monimuotoisissa metsissä.

Koulutuksessa opit:

  • useita eri metsäjoogasarjoja
  • meditaatioharjoituksia
  • viiden aistin käyttämistä metsäjoogan yhteydessä
  • erilaisia rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia
  • vahvistamaan luontoyhteyttäsi
  • taidetehtäviä luonnossa
  • mitä on Shinrin Yoku
  • metsäjoogan ohjaamista muille sekä tunnin suunnitelua

2 2
Ohjaajakoulutus sopii hyvin kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita luonnossa liikkumisesta ja läsnäolon kokemuksen vahvistamisesta. Liikunta- ja hyvinvointialan osaajille kurssi tarjoaa helposti käyttöönotettavia työkaluja. Voit myös osallistua syventääksesi omaa luontoyhteyttä ja oppiaksesi metsäjoogaa omaksi iloksi.

PE 9.9 klo 16:30-20:00, LA 10.9 klo 8:00-17:00, SU 14.8 klo 8:00-16:00 

hinta: 350€ (sis 24% ALV)

EARLY BIRD säästä 50€ ennen 23.8.2022 käyttämällä alennuskoodia "metsä" alla olevassa rekisteröintilinkissä, tai ota yhteyttä asiakaspalvelu@yogarocks rekisteröityäksesi tai kysyäksesi laskua.

VARAA PAIKKASI NETISSÄ

Lisätietoja Eeva Ratalahti

Liike ja kehollisuus ovat olleet tärkeä osa elämääni jo ihan pienestä tytöstä lähtien. Joogaopettajan tietä lähdin kulkemaan yli 10 vuotta sitten ja voin sanoa, että rakastan työtäni päivä päivältä enemmän. Omaan päivittäiseen harjoitukseeni kuuluu myös meditointi sekä erilaiset muut läsnäoloharjoitukset.

Koen luonnon ja metsän kokonaisvaltaisesti rauhoittavana, hoivaavana ja pyhänä paikkana. Halusin yhdistää itselleni tärkeät elementit, meditatiivisen olemisen ja liikkumisen, omiin metsäretkiini. Aloin harjoittaa joogaliikkeitä puiden kanssa ja näin lähti syntymään metsäjooga. Metsäjoogan metodi syveni, kun sain toteuttaa viime vuonna oman Metsäkylpy -projektin osana Euroopan ympäristöpääkaupungin ohjelmaa. Sain projektista paljon myönteistä palautetta ja se huomioitiin laajalti.

Yhdistän työssäni luovasti ja luontevasti erilaisia menetelmiä, jotka auttavat kehoa ja mieltä voimaan hyvin. Olen opiskellut myös ekspressiivistä taideterapiaa ja kouluttautunut NLP-traineriksi sekä coachiksi.

1 2

3 2

metsä 1metsä 2metsä 3metsä 4