Tuntikalenteri Aleksanterinkatu

 

Tunnin ennakkovaraaminen on helppoa!

Studiotunnit kannattaa aina varata etukäteen, jotta varmistat paikan tunnille. Huomioithan kuitenkin muut varaamalla vain tunteja, joille pääset osallistumaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Tuntien varaaminen onnistuu tällä sivulla, mobiliisovelluksella tai soittamalla / lähettämällä sähköpostia. Voit ladata sovelluksemme älypuhelimeesi etsimällä app storesta hakusanalla "yogaROCKS Oy". Sovellukseen voit kirjautua samoilla tunnuksilla, kuin nettisivuillemme.  

Miten varata studiotunti

  1. Paina "ilmoittaudu" tunnin kohdalla, jolle haluat osallistua.
  2. Kirjaudu sisään tilillesi tai rekisteröi itsellesi tili mikäli sellaista ei ole vielä rekisteröity. Huom. mikäli rekisteröidyt mobiililaitteella, järjestelmä ei välttämättä anna sinulle erillistä ilmoitusta rekisteröitymisen onnistumisesta. Näet kuitenkin tilisi My Cart Linkkiä klikkaamalla, minkä löydät viikkokalenterin yläreunasta.  
  3. Kirjautumisen jälkeen voit valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja suorittaa maksun valitulle tunnille. Varauksesi on valmis maksusuorituksen jälkeen. Mikäli sinulla on voimassa oleva kuukausisopimus tai kertakortti ei erillistä maksua vaadita. 
  4. Saavuthan yogaROCKSiin aina vähintään 15 minuuttia ennen varaamasi tunnin alkua.
  5. Nauti tunnista!

 

Huomioitavaa

Toivomme, että saavut yogaROCKsille hyvissä ajoin ennen tuntisi alkua, mieluusti vähintään 15 minuuttia aikaisemmin. Varaukset raukeavat 5 minuuttia ennen tunnin alkua ja annamme vapaat paikat jonottaville asiakkaille. Suosittelemme varaamaan tunnin viimeistään edellisenä päivänä. Jos seuraavan päivän tunneille on edellisenä iltana ilmoittautunut alle 3 henkilöä. joudumme peruuttamaan tunnin. 

Varauksen peruuttaminen

Tuntivarauksen voi peruuttaa maksutta vähintään 6 tuntia ennen varatun tunnin alkua. Myöhemmin peruutetuista veloitamme koko tunnin hinnan tai jäseniltä 5€ maksun. Tutustumistarjouksen aikana kortti voidaan mitätöidä, mikäli varaus peruutetaan myöhässä tai tunnille jätetään saapumatta kolme kertaa. Toivomme, että varaat vain tunteja, joille pääset osallistumaan, koska paikkoja on rajoitetusti.