Tuntikalenteri

Varaa paikka tunnille helposti netissä tai mobiilisovelluksella!

Studiotunnit kannattaa aina varata etukäteen, jotta varmistat paikan tunnille. Voit varata paikan tällä sivulla, YogaRocks Oy mobiilisovelluksella tai soittamalla / lähettämällä meille sähköpostia. Muistathan perua mahdollisen varauksesi vähintään 6h aikaisemmin, jos et pääsekään osallistumaan. Meidän sovelluksen löydät omasta sovelluskaupastasi: tästä Androidille ja tästä iphonelle.

pallo1

Katso kalenterista sopiva tunti ja paina "ilmoittaudu"
 
 
pallo2
Kirjaudu sisään tai luo uusi tili, jos olet uusi YogaRocksissa
 
 
pallo6
Seuraa sivun ohjeita ja valitse haluamasi maksuvaihtoehto.  
 
 
pallo5
Saavuthan YogaRocksiin vähintään 15min ennen tunnin alkua
 
 
pallo3
Nauti tunnista!
 

 

Huomioitavaa

Varaathan vain tunteja, joille pääset osallistumaan. Toivomme, että saavut yogaROCKsille hyvissä ajoin ennen tuntisi alkua, mieluusti vähintään 15 minuuttia aikaisemmin. Jos seuraavan päivän tunneille on edellisenä iltana ilmoittautunut alle 3 henkilöä. joudumme peruuttamaan tunnin -- joten kannattaa ilmoittautua vähintään edellisenä päivänä tunneille. 

Varauksen peruuttaminen

Tuntivarauksen voi peruuttaa maksutta vähintään 6 tuntia ennen varatun tunnin alkua. Myöhemmin peruutetuista veloitamme koko tunnin hinnan tai jäseniltä 5€ maksun. Tutustumistarjouksen aikana kortti voidaan mitätöidä, mikäli varaus peruutetaan myöhässä tai tunnille jätetään saapumatta kolme kertaa. Toivomme, että varaat vain tunteja, joille pääset osallistumaan, koska paikkoja on rajoitetusti.