Tulevan kevään ja kesän polttarit

Huomio kaasot ja bestmanit! Kesän parhaimmat aktiviteetit polttareihin varataan nyt. Polttari laskeutuminen

YogaRocks tarjoaa monipuolisen valikoiman liikunnallisia aktiviteetteja polttareihin ja muihin kesän tapahtumiin. Polttareiden kestosuosikit ovat vuodesta toiseen mäkihyppyhuijaus Lahden Suurmäellä ja Aerial jooga YogaRocks Saksalassa. Kaikkiin toimintoihin kevään ja kesän varaukset kannattaa tehdä ajoissa, koska erityisesti viikonloppupäivien varauskalenteri täyttyy jo vauhdilla! 

 

YogaRocks suosittelee polttariporukoille esimerkiksi:

Mäkihyppyhuijaus Suurmäellä - Kiipeilyohjaajamme huijaa polttarisankaria olevansa Lahden Hiihtoseurasta ja opastaa hänet mäkihypyn saloihin. Tarkoituksenahan on hypätä pienestä hyppymäestä! Loppujen lopuksi polttarisankari pääsee suorittamaan Suomen korkeimman köysilaskeutumisen Suurmäen huipulta (65m) ja koko porukka pääsee ihailemaan maisemia tornin huipulta. 

Aerial joogatunti - Tunne keveys, pituus ja lento! Aerial joogassa tutustut joogaliinan käyttöön ja sen mahdollistamiin liikkeisiin. Liinan avulla selkärankaa voidaan venyttää lempeästi ja purkaa selkärankaan jatkuvasti kohdistuvaa painetta. Kohoa hetkeksi maan pinnalta, lennä, pidenny ja vahvistu! 

 

Muita aktiviteetteja:

  • Ohjattu seinäkiipeily (boulderointi)
  • Joogatunti valitsemaanne joogatyyliä (esimerkiksi hot jooga, aerial jooga tai skumppajooga)
  • Barre tunti (yhdistelmä joogaa, pilatesta ja balettia)
  • Kalliokiipeily ulkona (paikkana esimerkiksi Kerinkallio)

 

Lisätietoja täältä sekä asiakaspalvelusta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0400 308307 / aukioloaikoina paikanpäältä Saksalankatu 26 

 

Viimeksi muutettutorstai, 15 maaliskuu 2018 18:02
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kiipeilyaluettamme uudistetaan Viikko 12 kiipeilyn aukiolo »