Tunnin ennakkovaraaminen on helppoa!

Huomioithan muut oppilaat varaamalla vain tunteja, joille varmasti pääset osallistumaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Voit ladata sovelluksemme älypuhelimeesi etsimällä app storesta hakusanalla "yogaROCKS" (iPhonelle, Androidille link). Sovellukseen voit kirjautua samoilla tunnuksilla, kuin nettisivuillemme.  

Miten varata studiotunti

  1. Paina "ilmoittaudu nyt" tunnin kohdalla, jolle haluat osallistua
  2. Kirjaudu sisään tilillesi tai rekisteröi itsellesi tili mikäli sellaista ei ole vielä rekisteröity. Huom. mikäli käytät rekisteröidyt mobiililaitteella, järjestelmä ei välttämättä anna sinulle erillistä ilmoitusta rekisteröitymisen onnistumisesta. Näet kuitenkin tilisi My Cart Linkkiä klikkaamalla, minkä löydät viikkokalenterin yläreunasta.  
  3. Kirjautumisen jälkeen voit suorittaa maksun valitulle tunnille ja varauksesi on valmis maksusuorituksen jälkeen. Mikäli sinulla on voimassa oleva kuukausisopimus ei erillistä maksua vaadita. 
  4. Saavuthan yogaROCKSiin aina vähintään 15 minuuttia ennen varaamasi tunnin alkua
  5. Nauti tunnista!

Huomioitavaa

Toivomme, että saavut yogaROCKsille hyvissä ajoin ennen tuntisi alkua, mieluusti vähintään 15 minuuttia aikaisemmin. Varaukset raukeavat 5 minuuttia ennen tunnin alkua ja annamme vapaat paikat jonottaville asiakkaille.

Varauksen peruuttaminen

Tuntivarauksen voi peruuttaa maksutta vähintään 6 tuntia ennen varatun tunnin alkua. Myöhemmin peruutetuista veloitamme koko tunnin hinnan tai jäseniltä 5€/myöhäinen peruutus. Tutustumistarjouksen aikana kortti voidaan mitätöidä, mikäli varaus peruutetaan myöhässä tai tunnille jätetään saapumatta kolme kertaa. Toivomme, että varaat vain tunteja, joille pääset osallistumaan, koska paikkoja on rajoitetusti.