News & Events (94)

KESÄ! Aukioloajat, tarjoukset, SUP-jooga, Puistojooga & muuta!

Kesä on täällä!

 

Kiipeilysali suljettuna seuraavasti:

  • Juhannuksena 25.-27.6.
  • Heinäkuun sunnuntait 4.7., 11.7. sekä 18.7. (Kiipeilyjäsenillä normaali pääsy avainkortilla, muilla mahdollisuus tilan yksityisvuokraan, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 0308 307)
  • Viikko 29; ma-su 19.-25.7.

Kesätarjoukset

hugs kisses

Puistojooga

Puistojooga, kesäjooga! Aurinko, vihreys, sininen taivas, kesän äänet!

Puistojooga järjestetään tiistaisin ja torstaisin tiistaista 1.6. alkaen, säävarauksella. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme tuntikalenterissamme sekä Facebook-sivuillamme.

Tänä vuonna puistojoogan käytännöt ovat koronan vuoksi hieman erilaiset. Korkeintaan 25 osallistujaa, pidetään turvavälit, tunnin hinta normaalin joogatunnin hinnan verran.

Ota puistojoogaan mukaasi joogamatto tai muu alusta, vaikka pyyhe tai viltti. Varaa mukaasi maksu käteisenä, mieluiten tasarahana.

Varaukset joogatuntikalenterin kautta!

 

Metsäjooga

Metsäjooga on kutsu lähteä yhdessä turvallisesti, hiljaisuudessa metsään. Joogassa käytetään apuna metsän monia muotoja mm. kiviä, kantoja sekä puita. Rakennamme yhdessä myös mandaloita, taidetta, joka auttaa meitä rentoutumaan ja vapauttamaan mielemme.

Metsäjooga tarkoittaa rauhallista liikuntaa sekä oman luontosuhteen vaalimista ja voimistamista. Mandala tarkoittaa ympyrää, yhteyttä tai keskustaa. Niiden tekemistä voi käyttää itsetutkiskelun apuna, se toimii rentouttavana elementtinä tuoden meditatiivisen puolen harjoitukseen.

Aikatauluista tarkempaa tietoa myöhemmin tältä sivulta, tuntikalenterista sekä Facebook-sivultamme.

Pieni ryhmäkoko, vaatteet sään mukaan ja tapaaminen vähintään 10 min ennen tunnin alkua Suurmäen juurella.

Varaukset joogatuntikalenterin kautta!

 

SUP-jooga

Päästä hetkeksi irti arjesta, ja rentoudu joogan parissa SUP-laudalla. Pehmeää liikettä, haastetta tasapainolle ja rentoutumista ihanaan veden liplatukseen, siitä on SUP Jooga tehty! Tarkoitus on rentoutua ja pitää hauskaa veden päällä. Sopii aloittelijalle! 

Järjestetään keskiviikkoisin 2.6. alkaen Joutjärvellä, säävarauksella.

Hinta 32€ / 1x ja 75€ / 3x

Varaukset joogatuntikalenterin kautta!

Untitled design 3

Lue lisää ...

We are Open!

CLIMBING IS OPEN! Great news - AVI has reversed the mandate for gyms in Päijät Häme, so we are open once again for public climbing as of 21.4.2021. Due to the suprise of the decision, we have special/limited hours for drop-in climbing until 28.4.2021, when we will return to normal opening hours.

You do not need a reservation to drop-in and climb during public hours listed below. Just show up and climb! - Of course, we'll be monitoring capacity and ask you to follow distancing and hygiene guidelines as usual.  There is no longer a rule about the number of people in our space, but social distancing needs to be maintained. 
 
 
Lue lisää ...

Pääsiäisen aukioloajat

Asiakaspalvelun sekä kiipeilyalueen poikkeusaukioloajat pääsiäisenä 2021:

Pitkäperjantai 2.4. SULJETTU

Lauantai 3.4. avoinna normaalisti 9 - 17

Pääsiäispäivä 4.4. SULJETTU

2. pääsiäispäivä 5.4. SULJETTU

 

Joogi! Studio / Online- joogatuntien viikkokalenterin löydät täältä, sekä yogaROCKS appista.

Lue lisää ...

Black Friday Tarjoukset 25.11-2.12

12kk Gold Jooga Jäsennys 899e (norm. 1299e)

black gold

purchase here with alennuskoodi: GOLD

 

2x Climbing for 2 people with shoes 37€

black climb

Purchase here with alennuskoodi: BLACK

 

1kk Zoom Verkkotunnit (50€)

black zoom

Purchase here

 

18 x Jooga Kortti 199€

black 18

Alennuskoodi: 2020

Puchase here for Saksalankatu 26 

Puchase here for Aleksi 1

 

Lue lisää ...

Covid 19 - 16.6. Päivitys

16.6.2021 PÄIVITYS

AVI on 16.6. alkaen lieventänyt kokoontumisrajoituksia, poistaen henkilömäärärajoituksen sekä kumoten turvavälipäätöksensä. Meidän osaltamme tämä tarkoittaa sitä, että joogatuntien osallistujamäärät palaavat tästä päivästä alkaen normaaliin 27 henkilöön.

Suosittelemme yhä käsien saippualla pesua sekä tulematta jättämistä, mikäli olet altistunut tai koet mitään oireita! 

 

24.4.2021 PÄIVITYS

AVI on päättänyt purkaa liikuntapaikkojen sulkemispäätöksen 21.4. Olemme jälleen avoinna!

  • Ohjatut joogatunnit jatkuvat. Osallistujamäärä on rajattu käytössä olevan tilan mukaisesti niin, että turvavälit saadaan säilytettyä. Avi ei tällä hetkellä rajoita tuntien osallistujamäärää. (Heidän vaatimuksensa koskee vain riittävän turvavälin ja hygienian noudattamista.)
  • Online-joogatunnit jatkuvat. Puistojooga & metsäjooga alkavat pian!
  • 28.4.2021 palaamme taas normaaleihin aukioloaikoihin. Aikaa ei tarvitse erikseen varata, voit siis vain saapua aukioloaikojemme puitteissa. Lämpimästi tervetuloa!
  • Lasten kiipeilykoulu jatkuu 8.5. (viimeisin sähköpostitse lähetetty tiedote) ja Talent-ryhmä 2.5. Lastenjooga jatkaa normaalin aikataulun mukaisesti. 
  • Tauotetut jäsenyydet palautetaan aktiivisiksi vielä huhtikuun aikana. Jos olet tauottanut jäsenyyttäsi kiinniolon aikana ja sinulla on jotakin kysyttävää tätä koskien, olethan meihin yhteydessä.

 

31.3.2021 UPDATE 

Rakkain yogaROCKS -yhteisö, (scroll down for English)

Hallituksen määräyksen vuoksi olemme olleet pakotettuja sulkemaan ovemme asiakkailta 1.4. alkaen ja nyt 28.4. asti jatkuen. Toivomme, että olosuhteet olisivat toiset. Nämä sinun tulee tietää:

ONLINE-JOOGA JATKUU: Joogatuntien aikataulu tullaan päivittämään. Live Zoom-tunnit tulevat pysymään ilmaisina heille, joilla on voimassa oleva joogajäsenyys. Joogajäsenet voivat löytää myös tuntitallenteita yogaROCKS JOOGA Members Only ❤ -Facebook-ryhmästä (https://www.facebook.com/groups/247702280202857). Online-tunteja voi ostaa hintaan 10€ / kerta, 55€ / 1kk. Lue lisää online-tunneista ja löydä aikataulu täältä: https://www.yogarocks.fi/jooga.../jooga/verkkotunnit.html. Jos sinulla on 10x tai 18x -kortti ja haluat vaihtaa joitain käynneistäsi online-tunneiksi, laitathan viestiä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. – teemme muutoksen mielellämme!

 

KIIPEILY SULJETAAN, MYÖS JÄSENILTÄ - YKSITYISVUOKRAA LUKUUN OTTAMATTA: Ikävä kyllä kiipeilyjäsenten ei ole mahdollista kiivetä tämän kahden viikon jakson aikana, edes avainkortin avulla. Jos sinulla on voimassa oleva kiipeilyjäsenyys ja haluat osallistua online-joogatunteihin, lisäämme sinut mielellämme Facebook -joogaryhmäämme! Jäsenet voivat yhä lainata crashpadeja ulkokiipeilyyn. Käytäthän Chiliroute -WhatsApp-ryhmää varaamiseen. On myös mahdollista vuokrata koko kiipeilyhalli yksityiskäyttöön (esimerkiksi perheelle). Yksityisvarauksen hinta on 50€ / 90min (+3€ kenkävuokra) – otathan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tehdäksesi varauksen.

HUOM! Ennen 31.3. tehdyt 1.4.-14.4. ajanjaksolle sijoittuvat varaukset on jouduttu perumaan uusien säädösten myötä. Mikäli varauksesi on peruttu, otathan meihin yhteyttä, niin etsitään uusi sopiva aika!

 

LASTEN KIIPEILY & LASTEN JOOGA: Kiipeilykoulun tauko jatkuu vielä huhtikuun loppuun, tästä tiedotetaan erikseen lisää. Lasten jooga jatkuu normaalisti alle 12-vuotiaille, joskin sisäänkäynti jatkuu huhtikuun ajan jo tutuksi tulleesta alaovesta.

TULEMME JATKAMAAN KORTTISI KESTOA: Jos sinulla on 10x-kortti, Tutustumistarjous, Boulder Intro tms. jatkamme mielellämme näiden kestoa.

TAUOTAMME JÄSENYYTESI (MUTTA OLISIMME HYVIN KIITOLLISIA JATKUVASTA TUESTASI!): Jos sinulla on kiipeily- tai joogajäsenyys, voit valita tauottaa sen tämän kahden viikon jakson ajaksi. Emme kuitenkaan tule tauottamaan mitään automaattisesti, joten olethan yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ilmoittaaksesi, mikäli haluat jäsenyytesi tauolle. Nöyrimmin pyydämme sinua harkitsemaan jäsenyytesi jatkamista tämän jakson läpi – olemme todella tukesi tarpeessa. Niille jäsenille, jotka valitsevat pitää jäsenyytensä aktiivisena tämän läpi, haluamme kiitoksena antaa ilmaisen max. 5 henkilön vierailun Suurmäen näkötorniin 1.6. - 1.8.2021.

KIITOS: Kollektiivinen uupumus on tässä hetkessä läsnä ja tiedämme monien ihmisten ja yritysten kärsivän. Kaltaisemme pieni yritys toimii kovalla työllä ja intohimolla ilman suuren yhtiön voittoja. Tämä sulku on tuhoisa isku jo vuoden kestäneen taloudellisen paineen jälkeen, jonka läpi olemme hoitaneet kiinteät kustannukset ja olleet työntekijöillemme perhe. Sulut, rajoitukset ja pelko ovat ottaneet hintansa, eikä selviytyminen ole taattua. Kovin monet teistä ovat sanoneet rakastavansa meitä ja palveluitamme sekä palaavansa kun tämä on ohi. Jos haluat auttaa varmistamaan, että palvelumme ovat olemassa vielä jatkossa, olemme äärimmäisen kiitollisia tuestasi:

Online-tunnit ja 40 päivän haaste: https://clients.mindbodyonline.com/asp/main_shop.asp
 
Voit käyttää näitä tuotteita, kun olet valmis siihen. Ne eivät tule vanhenemaan ennen kuin olet valmis aloittamaan. Jos haluat käyttää liikuntaseteleitä, lähetä meille vain näyttökaappaus maksustasi (setelisovelluksestasi) ja lisäämme tuotteen yogaROCKS -tilillesi. Asiakaspalvelumme on avoinna normaalein aukioloajoin, ainakin seuraavat kaksi viikkoa. Jos sinulla on mitään kysyttävää, ethän epäröi ottaa yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tsemppiä kaikille ❤, voikaa hyvin!
 
Rakkaudella,
 
Leta, Antti ja yogaROCKS -tiimi
 
 
------ ENGLISH----------
 
 
Dearest yogaROCK community,
 
by government order we’ve been forced to close to the public from 1.4 until at least 28.4. We wish circumstances would be different.
Here’s what you need to know:
 
ONLINE YOGA CONTINUES: A revised schedule of yoga classes will move online. Live zoom classes remain free to members with active memberships. Active yoga members can also find class recordings through the yogaROCKS JOOGA Members Only ❤ facebook group:https://www.facebook.com/groups/247702280202857. Online classes can be purchased 10€ / kerta, 55€ 1kk. Read more about online classes and check the class schedule here: https://www.yogarocks.fi/jooga.../jooga/verkkotunnit.html If you have a 10x or 18x card and want to exchange some of your visits for a online classes, please email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. – we’re happy to set that up for you!
 
CLIMBING IS CLOSED, EVEN FOR MEMBERS, EXCEPT BY PRIVATE RENTAL: Unfortunately climbing members are not able to climb during this two week period, even with key card access. If you have an active climbing membership and want to do online yoga practice, we’re happy to add you to our facebook yoga group! Members, you can borrow crashpads for outdoor climbing. Use the wassap group to reserve.
It IS possible to rent the whole climbing hall for private use (for example for a family group). Private time can be booked for as low as 50€ / 90min- please contact Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. to make a booking.
 
LASTEN KIIPEILY & LASTEN JOOGA: Children's climbing will still be paused until the end of April. Children's yoga for under 12 year-olds will continue like it has, however we will continue using the downstairs entrance for now.
 
WE WIILL EXTEND YOUR CARD: If you have a 10x card, tutustumitarjous, climbing intro etc. we are happy to extend the time for these cards.
 
WE WILL PAUSE YOUR MEMBERSHIP (BUT WE WOULD BE VERY GRATEFUL FOR YOUR CONTINUED SUPPORT!): If you have a climbing or yoga membership you can choose to pause it for this two week period. We will not pause it automatically - please email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. to inform us if you want your membership paused. We humbly ask that you consider continuing your membership through this period because we could use your support.
For those members who choose to keep their membership status active during this period, as a thank you we’d like to gift you a free visit for up to 5 people to the lookout deck at Suurmäki between 1.6 – 1.8.2021.
 
THANK YOU: There’s collective exhaustion at this point and we know there are many people and businesses suffering. A small business like ours operates on hard work and passion without the margins of a big company. This closure is truly a devastating blow after a year of financial distress throughout which we have remained responsible for fixed costs and a family of employees. Closures, restrictions and fear have taken their toll and survival is not a given.
So many of you have said, we love your services and we’ll be back when this is over... Well friends, if you want to help ensure these services exist to return to, we’re extremely grateful for your support now:
 
zoom classes and 40 päivän haaste:https://clients.mindbodyonline.com/asp/main_shop.asp
 
These products can be used when you’re ready to use them. They won’t expire before you’re ready to start. If you’d like to use liikuntasetelit, just send us a screenshot of your payment (to your setelit provider) and we’ll add the item to your yogaROCKS account. Our customer service is open for normal hours, at least for the next two weeks.If you have any questions, please don’t hesitate to contact Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tsemppiä to all ❤, be well!
 
With love, Leta, Antti and the yogaROCKS team 

 

 

Koronatiedote : 

-Mikäli et ole täysin terve, emme voi ottaa sinua studiotunnille tai kiipeilemään. Pysy kotona, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi tai olet ollut lähikontaktissa korona altistuneen kanssa.  

- Pidä huoli hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet ennen ja jälkeen tunnin sekä kiipeilyn. 

-Puhdistamme ja desinfioimme kosketuspinnat säännöllisesti. 

-Käytä yleisissä tiloissa maskia. Maskia ei tarvitse käyttää kiipeilyyn tai joogaan osallistumisen aikana, mutta suosittelemme sen pitämistä myös urheilusuorituksen aikana.  

-Vältä pukuhuoneiden sekä suihkun käyttöä. Suosittelemme vaihtamaan vaatteet jo kotona, sekä suihkussa käyntiä kotona. Olemme rajoittaneet suihkussa käynnin 1 asiakas kerrallaan. Pukuhuoneissa on pidettävä myös turvavälit niin hyvin kuin mahdollista. Vältäthän turhaa oleskelua yleisissä tiloissa.  

- Joogatuntien ryhmäkokoja ja tuntimääriä on rajoitettu (10 students at Saksalankatu, 6 at Aleksi 1). Tunnin koko on päätetty tilan koon ja tunnin tyypin perusteella, jotta joogien välillä voidaan pitää 2 metrin etäisyys. Kaikissa tiloissa on tehokas ilmastointi ja raikas ilmanvaihto. Muista käyttää maskia tunnille tullessa sekä säilyttää turvavälit. 

- Suosittelemme käyttämään omaa joogamattoa sekä välineistöä. Lainamattoa käyttäessä, muistathan puhdistaa sen huolellisesti studiosta löytyvillä puhdistusaineilla.  

- Kiipeilyalueemme on erittäin suuri ja siinä on tehokas ilmastointi, joka on sertifioitu useille sadoille ihmisille. Pidämme myös ovet ja ikkunat auki sään salliessa. Pidä 2 metrin etäisyys muihin kiipeilijöihin, jotka eivät asu taloudessasi. Seuraamme kiipeilyaluetta varmistaaksemme turvalliset etäisyydet. There is a temporary limit of 10 people in the climbing area and we have a temporary reservation system set up. Please download our free app and use it to make a booking. mndbdy.ly/e/114319 . You can also Call 0400308307 or just show up and hope there Is space 

 

- Lisäsimme asiakkaille kylttejä, joissa ohjeistamme käsienpesusta, turvaväleistä, maskinkäytöstä. 

- Lastenkerhojen vanhemmat- älä odota lastasi sisätiloissa.  

 

Päivitämme koronatiedotteen, kun tilanteet muuttuvat. Toivotamme kuitenkin sinut tervetulleeksi meille näillä ohjeilla <3  

 

Lue lisää ...

Kiipeily Avoimet Ovet

Tule tutustumaan boulderointiin ILMAISEKSI koko viikonlopun ajan (9.-11.10.2020) perjantaista sunnuntaihin. Aikaa ei tarvitse varata, ilmestyt vain paikalle. Kiipeilyreittejä löytyy myös perheen pienimmille. Tulkaa viettämään hauska päivä koko perheen kesken!
Avoimet Ovet tarjoukset voit ostaa myös alla olevista linkeistä ( voimassa 9.-11.10.2020 )
 
⭐️Perhe 6x kiipeily kortti⭐️
Syysloma lähestyy ja tässä tekemistä koko perheelle. Perhekortti kiipeilyyn sisältää 6 x kiipeilyä sekä kaikille kiipeilykengät. Hinta vain 50,00€ ( norm 78,00€ ). Perhekortti on voimassa 4kk… ja hei… voit lunastaa perhekortin myös itsellesi ? Klikkaa alta ostaaksesi Perhekortti!
https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=114319&stype=41&sTG=23&prodId=11823
 
⭐️Vuosijäsen kiipeilyyn⭐️
Boulderoimaan million haluat. Treenaamaan milloin haluat. Vuoden jäsenyys kiipeilyyn nyt 500€ ( arvo 550€ ). Saat käyttöösi avainkortin jolla pääset päivittäin treenaamaan kiipeilyalueellemme. 1 v jäsenyyteen kuuluu myös kaksi ilmaista joogakertaa kuukaudessa ja ilmainen sisäänpääsy yogarocksin kuukausikilpailuihin #Lahtiliiga.
Klikkaa alta, PROMO CODE: kiipeily
Oothan tulossa viikonloppuna kiipeilemään? Muista osallistua perhekortin arvontaan!! Tägää meidät (FB tai Insta) ja niin oot mukana arvonnassa!
Avoimet Ovet Facebook event: https://www.facebook.com/events/930252017384285/  (register that you're coming to the facebook event for a chance to win a child's birthday party!)
 
small avoimet
Tervetuloa!!?
Lue lisää ...

Online-tunteja taas varattavissa!

Tällä hetkellä online-tuntipalvelua edelleen uudistetaan ja nyt uudistustöiden ajan tarjoamme muutamia verkkotunteja viikossa. Myöhemmin tarjolla tulee olemaan huomattavasti monipuolisempi valikoima tunteja. Löydät verkkotunnit normaalista tuntikalenterista ja ilmoittaudut mukaan kuten tavallisillekin tunneille. Onnistuu myös meidän oman mobiilisovelluksen kautta.

Muistathan ilmoittautua tunnille ajoissa. Noin 30 minuuttia ennen tuntia saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin tunnille, joten alle puoli tuntia ennen alkamista tehdyt ilmoittautumiset eivät välttämättä ehdi saada linkkiä. 

Online-tunnin hinta on 10€ ja joogajäsenillemme palvelu on täysin ilmainen! Maksu tapahtuu sovelluksessa tai nettisivuilla pankki- tai luottokortilla. Voit myös käydä ostamassa online-tunteja paikanpäältä etukäteen. 

Ihania joogahetkiä <3 

Lue lisää ...

Online joogatunnit ovat toistaiseksi tauolla

Olemme aloittaneet online joogapalvelun uudistamisen ja tämän vuoksi uudet online-tunnit ovat tauolla toistaiseksi. Uusi entistä parempi online-palvelu avataan myöhemmin käyttöön ja ilmoitamme siitä mahdollisimman pian! 

Päivittäiset studiotunnit pyörivät nyt lähes normaaliin tapaan. Osallistujamäärää tunneilla on rajoitettu pienemmäksi, mutta tunteja on kalenterissa hyvä määrä. Joten tervetuloa joogaan Saksalaan tai Aleksi 1:een! <3 

Lue lisää ...

Remontti Saksalan toimipisteessä

Remontti Saksalan toimipisteessä.

Kuten ahkerimmat kävijämme ovat jo huomanneetkin on Saksalassa isojen muutosten aika. Yläkerran hot yoga-studio muuttaa alakertaan Air-studion naapuriin ja kiipeilyalue laajenee yläkerran studion tilalle.

 

Remontti on siinä vaiheessa, että maanantaista 15.6 lähtien kaikki joogatunnit ovat alakerran airstudiossa. Tämä tarkoittaa, että varsinaista Hot joogaa lämmitetyssä salissa emme hetkeen voi tarjota Saksalassa.

 

Kuten kaikissa remonteissa, joudumme hetken jaksamaan pientä epämukavuutta, muutamia tuntien poikkeuksia ja kiipeilyalueen rajoitteita. Mutta myös, kuten kaikissa remonteissa saamme uudet, uljaat ja upeat tilat joissa tarjota joogan ja kiipeilyn ilosanomaa!

Lue lisää ...

Verkkotunnit (Zoom & Kurssit)

Voit joogata kanssamme myös kotona tai ihan missä vain! Tarjoamme jatkossa viikottaisia Zoom-tunteja sekä kattavia videokursseja.

Zoom-tunnit

Löydät tulevat Zoom-tuntimme kätevästi tältä sivulta. Zoom-tunnit näkyvät myös normaalissa tuntikalenterissamme (merkittu tällöin sanalla ZOOM).

Verkkotunneille ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin normitunneille, joko käyttäen mobiilisovellustamme tai ottamalla yhteys asiakaspalveluumme sen aukioloaikoina. Zoom-tunnit ovat jäsenillemme ilmaisia, muille 10€ / kerta tai 55€ 1kk unlimited. Kun ilmoittaudut tunnille, sinulle lähetetään siihen linkki noin 30min ennen tunnin alkua. Varaathan tunnit siis etukäteen, jotta kerkeämme lähettää sinulle linkin. Tunnin jälkeen sinulla on vielä 7 päivää aikaa uudelleenkatsella sitä omalla ajallasi.

Tästä linkistä pääset katsomaan yhden nauhoitetun Zoom-tuntimme ilmaiseksi! Easy Slow Flow with - Leta

Zoom-tuntien kalenteri

 

Videokurssit

Kurssin ostaessasi saat meiltä linkin ja salasanan siihen liittyviin videoihin.

Raskausajan jooga - Anna Maija Heikkilä

Raskausajan jooga sisältää viisi joogaharjoitusta,joiden aikana joogataan omaa kehoa kuunnellen. Osiot sisältävät venytyksiä ja liikettä, sekä tutustumista omaan tärkeään työkaluun,hengitykseen. Hengitysharjoitukset ja meditaatiot syventävät omaan muuttuvaan kehoon tutustumista,sekä helpottavat kohtaamaan tämän ison elämänmuutoksen.  Joogaamme rauhalliseen tahtiin, kurssi sopiikin tämän vuoksi aivan kaikille ja mihin raskauden vaiheeseen tahansa. Välineiksi kurssille tarvitset tyynyn,viltin ja kaksi joogatiiltä eli blokia,sekä joogavyön. Tarvittaessa voit korvata blokit vaikkapa paksuilla kirjoilla ja vyön kaulaliinalla. Kun työskentelet itseäsi kuunnellen,löydät parhaat vaihtoehdot myös apuvälineiden käyttöön ja voi olla, että pelkkä tyyny riittää juuri sinulle. Harjoituksia voit tehdä omassa tahdissa ja järjestyksessä,suosittelen kuitenkin aloittamaan 1. osasta ja lopettamaan 5.osaan. Jokaisen harjoituksen aikana on aikaa hiljentyä ja syventyä ja kuunnella omaa hengitystä.Kehoitan harjoittelemaan intuitiivisesti ,vaikka olisitkin joogan maailman jo tutustunut. Jos jokin liike ei sovi sinulle,muokkaa omaa tekemistä sinulle sopivalla tavalla tai älä tee sitä laisinkaan. Äidinvaisto heräilee jo raskausaikana ja huomaat kyllä jos jokin harjoitus ei ole sinua varten. Se ei haittaa. Toivottasti nautitte joogasta myös odotuksen aikana ja saatte paljon kurssista.

Osta kurssi tästä

 

Lue lisää ...
Tilaa tämä RSS-syöte