Kiipeilyjäsenyys

YogaROCKS jäsenyys tarjoaa aktiiviasiakkaillemme parhaat edut! Saat erikoisetuja ja voit harjoitella niin usein kuin haluat!

Jäsenedut:

  • Rajoittamaton kiipeily
  • Alennuksia tapahtumien ja kilpailujen sisäänpääsymaksuihin
  • 10% alennus myymälämme normaalihintaisista tuotteista
  • Kaveripassilla ystävä ilmaiseksi kiipemään. Yksi passi/kk ja joka kerralla eri kaveri tutustumaan.
  • 12kk jäsenet saavat käyttöönsä 10€ panttia vastaan avainkortin, jolla kiipeämään pääsee koska tahansa.

YogaROCKSin jäseneksi pääset sitoutumalla 4 kk tai 12 kk kuukausittaisiin suoraveloituksiin ja voit kiivetä meillä niin paljon kuin haluat. Liittyä voi kuka tahansa 16 vuotta täyttänyt henkilö. Alle 18-vuotiailta tarvitaan huoltaja allekirjoittamaan jäsenyyssopimus ja alle 18-vuotiaat kiipeävät huoltajan vastuulla. Jäsenyyteen vaaditaan luottokortti tai pankkitili suoraveloituksella laskuttamista varten.  Jäsenyys tarkoittaa, että asiakas sitoutuu 4 tai 12 kuukauden automaattiseen jäsenyyden uusimiseen.

 

12 kk jäsenyys

12 kk jäsenet saavat avainkortin, jolla kiipeämään pääsee koska tahansa. Avainkortti on ehdottomasti henkilökohtainen.

12 kk jäsenyyden voi maksaa joko kuukausittaisella suoraveloituksella tai kertamaksulla. Kuukausiveloitus on 55€/kk, yhteensä 660€ (OSTA NYT). Kertamaksulla maksettuna vuosijäsenyys maksaa 575€ (OSTA NYT).

 

4 kk jäsenyys

4 kk jäsenyys maksetaan kuukausittaisella suoraveloituksella. Veloitus on 65€/kk, yhteensä 260€ (OSTA NYT). Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset saavat asianmukaisen todistuksen esittämällä 4kk jäsenyyden hintaan 60€/kk, yhteensä 240€.

4 kk jäsenyyteen saavat käyttöönsä 10€ vastaan avainkortin, jolla kiipeämään pääsee koska tahansa.

Jos et halua sitoutua automaattiseen jäsenyyden uusiutumiseen ja useammaksi kuukaudeksi kerrallaan, valitse kertamaksu tai 10 x kortti (OSTA NYT).

Saadaksesi käyttöön opiskelijoiden, eläkeläisten ja työttömien alennushinnat sinun pitää käydä yogaROCKsin asiakaspalvelussa todistamassa henkilöllisyytesi ja näyttämässä asiaankuuluvaa korttia.

 

Onko jäsenyys minulle edullisin vaihtoehto?

Esim. 12 kk normaalihintainen jäsenyys on edullisin vaihtoehto, jos käyt kiipeämässä keskimäärin kaksi kertaa viikossa tai useammin.

Kuinka liittyä jäseneksi?

Suosittelemme kirjautumista verkkosivujemme kautta, se on nopein ja helpoin tapa. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme tai tulla käymään paikanpäällä.

En pääse käymään esim. lomamatkan vuoksi, voinko tehdä jotain?

Jokaista neljän kuukauden jäsenyysjaksoa kohden voit maksutta jäädyttää jäsenyytesi viikoksi. Sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä ja kertoa mille ajankohdalle jäädytys halutaan.

Lisätietoja jäsenyydestä ja sopimuksesta kohdassa "Sopimusehdot".