News & Events (109)

BLACK FRIDAY 2022

Sijoita tänä vuonna materian sijasta mielen ja kehon hyvinvointiin, tai anna hyvää lahjaksi!  Tarjouksia saatavilla rajoitettu määrä, rajatun ajan 19.-27.11.22 - toimi siis nopeasti varmistaaksesi omasi!

 Black and White Simple Black Friday Instagram Post 950 540 px

 

JOOGA TARJOUKSET

 

Joogan Tutustumistarjous hintaan 29,90€ OSTA NYT koodilla MUSTAJOOGA 

Lahjaksi täältä.
(sis. 1kk rajattomat joogat molemmilla studioilla, voimassa 1kk ensimmäisestä käyttökerrasta. vain uusille asiakkaille)

 

5x jooga Gold -kortti hintaan 65€ OSTA NYT

Lahjaksi täältä.
(arvo 110€, voimassa 4kk ensimmäisestä vierailusta)

 

20x jooga Gold -kortti hintaan 200€ OSTA NYT

Lahjaksi täältä.
(voimassa 6kk ensimmäisestä vierailusta)

 

12kk Joogajäsenyys kertamaksulla 999€ , koodilla MUSTA OSTA NYT

Lahjaksi täältä. (norm. 1299€)

 

KIIPEILY TARJOUKSET

Tuo koko perhe tai kaveripoppoo kiipeämään!

5x kiipeily perhe-/kaverikortti hintaan OSTA NYT 49€

Lahjaksi täältä.
(sis. kenkävuokra, arvo 75€, voimassa 4kk ensimmäisestä vierailusta)

Boulder Intro -paketti OSTA NYT 29,90€ koodilla MUSTABOULDER

Alkavalle (tai jo hieman kokeneemmallekin) kiipeilijälle. Lahjaksi täältä.
(norm. 49,90€, sis. 1kk rajaton kiipeily + kenkävuokra + tekniikkatyöpaja)

Lue lisää ...

Kesän poikkeusaukioloajat

Asiakaspalvelu ja kiipeilyhalli suljettuna kesä-heinäkuussa seuraavasti:

Juhannus 24.-26.6.
Heinäkuun sunnuntait
Viikot 28 ja 29 -- 11.-24.7.

Jooga- ja kiipeilytuotteiden listaukset ja hinnastot löydät täältä ja täältä.

Tule kysymään lisää paikan päältä tai ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0400 308 307

Lue lisää ...

Uusi alusta, uusi sovellus! Update your account now :)

Hei rakas yogaROCKSilainen!

Olemme viime viikkojen kuluessa vaihtaneet uudelle alustalle nimeltä bsport - tavoitteenamme parempi palvelu ja sujuvampi käyttökokemus. Ohjeet uuden alustan käyttöönottoon sinun päädyssäsi löydä alta, ensin ohjeistus salasanan resetointiin selainikkunassa, alempana uuden sovelluksemme lataukseen ja salasanan resetointiin sen kautta. Linkki sovelluksen lataamiseen androidille tässä ja iphonelle tässä.

Mikäli olet tehnyt ostoja tai jäsenyytesi kuukausimaksu on veloitettu kuluvan viikon (7.-13.3.) aikana, eikä profiilissasi uudella alustalla näy sitä mitä pitäisi, annathan meille pari päivää aikaa hoitaa asiat kuntoon tai ole vaihtoehtoisesti yhteydessä suoraan asiakaspalveluun Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.tai 040 0308 307.

Kiitos jatkuneesta tuestasi tämänkin läpi!

Keväisin terveisin,

yogaROCKS -tiimi

Lue lisää ...

YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS! - kaksi yhden hinnalla kaikille arkiaamujen tunneille

YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS!

Tuo ystäväsi joogaamaan kanssasi! Viikolla 7 kaksi yhden hinnalla kaikille arkiaamujen tunneille (ma-pe 14.-18.2.) Osallistu 10x kortilla, ystävä ilmaiseksi

tai maksa yhdellä kertamaksulla molemmat sisään.  Lähetä meille sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai FB-messengerissä: Molempien ilmoittautuvien nimet, Yhteystietonne (sähköposti, puhelinnumero), Tieto tunnista, jolle haluatte osallistua

Voitte tulla paikalle myös etukäteen ilmoittautumatta! Tällöin tosin emme voi varmuudella taata paikkojen riittävyyttä.

Tarjouksen piiriin kuuluvat tunnit:

MA 14.2.2022: 9:30 – 10:45 Yin & Yang, Saksalankatu ja 10:00 – 11:00 Hot Yoga, Aleksi 1

TI, 15.2.2022: 9:30 – 10:30 Hot Yoga CORE, Saksalankatu

KE, 16.2.2022: 8:00 – 9:00 Aamujooga, Aleksi 1 ja 9:30 – 11:00 Hot Yoga, Saksalankatu

TO, 17.2.2022: 10:30 – 11:30 Yin, Aleksi 1

PE, 18.2.2022: 9:30 – 10:30 Hatha, Aleksi 1, 9:30 – 10:30 Hot Yoga, Saksalankatu

kaksi yhden hinnalla Instagram Post

Lue lisää ...

Korona-päivitystä (2.2.22)

Sulku purettu 2.2.22 alkaen!

Kiipeily on jälleen normaalisti avoinna, joogatunnit siirtyvät takaisin normaaliin aikatauluun maanantaista 7.2. alkaen, mutta tuntikalenteriin on jo nyt päivitetty useita lähitunteja per päivä.

Tervetuloa takaisin vahvistumaan ja rentoutumaan, antakaamme talven ja kevään valon huuhtoa ylitsemme!

 

AVIn 11.1. tekemän päätöksen myötä pakkosulku jatkuu 13.1.-26.1.

Menneen kaksiviikkoisen aikana tutuksi tulleet käytännöt toistuvat ja jatkuvat myös tulevan kaksiviikkosen puitteissa, alla tarkempaa tietoa.

Kiitos jatkuneesta tuestasi!

 

Rakas yogaROCKS -yhteisö, (scroll down for English)

Tärkeä päivitys!

AVI on määrännyt Päijät-Hämeen alueen yksityiset salit suljettavaksi 30.12.2021 - 12.1.2022 tartuntatautilakiin pohjautuen.

Vaikka ovemme ovat väliaikaisesti yleisöltä suljettuna, tulemme silti tarjoamaan palveluita verkon välityksellä sekä avaamaan mahdollisuuden yksityisvarauksille / yksityiselle joogaohjaukselle ja tilojemme vuokralle tämän kaksiviikkoisen aikana.

Alta löydät yhteenvedon uusille ja vanhoille jäsenille ja asiakkaille tänä aikana saatavilla olevista palveluista, sekä käytäntömme tauotuksia, jatkoja ym. koskien. Antti, Leta ja koko työntekijäperheemme haluaa kiittää sinua palveluidemme käytön jatkamisesta sulun läpi. Tukesi on todella tärkeää yogaROCKSin kaltaiselle pienelle yritykselle.

Monella on varmasti kysymyksiä ja lupaamme vastata jokaiseen. Pyydämme kärsivällisyyttä siksi aikaa, kun organisoimme ja päivitämme kalentereitamme sekä varausjärjestelmiä vastauksena tähän äkilliseen vaatimukseen. Kaikki alla listatut muutokset eivät vielä ole valmiina, mutta kaikki on työn alla.

JOOGA

Jäsen: Toivomme, että valitset pitää jäsenyytesi aktiivisena ja nauttia alla listatuista palveluista tämän pakkosulun läpi. Olet kuitenkin oikeutettu tauottamaan jäsenyytesi sulun ajaksi niin halutessasi. Jäsenyyksiä ei tauoteta automaattisesti, joten otathan yhteyttä sähköpostitse, mikäli haluat tauon.

Aktiivisen jäsenen edut sulun aikana:

 • Live Zoom-tunteja (lisäillään parhaillaan, kaikkea ei vielä ole viikkokalenterissa)
 • Vain jäsenille saatavilla oleva Facebook-ryhmä, jossa useita Zoom-tallenteita milloin vain käytettäväksi
 • Ilmainen osallistuminen online Manifetaatio -workshopiin LA 8.1.2022 (sisältää joogaharjoitusta, uuden vuoden inspiroimaa aarrekartan tekoa sekä meditaatiota kynttilän liekin parissa
 • Alennushintaisia yksityisiä, yksilökohtaisia joogasessioita, joita voi varata joko paikan päällä tai zoomin välityksellä pidettäviksi
 • Mahdollisuus varata ilmainen ryhmätunti 3-6 yogaROCKS -jäsenen kesken, jotka ovat jo valmiiksi lähipiirissäsi. Jokaisen osallistujan tulee olla jäsen, nimet tarkistetaan varauksen yhteydessä. Rajoitettu saatavuus!
 • 10% alennus perhekiipeilystä (kiipeilysalin puolikkaan yksityisvaraus 30.12. - 12.1.)

Lisää tietoa yksityisvarauksista tulee joogajäsentemme sähköpostiin pian. Jos haluat tauottaa jäsenyytesi täksi aikaa, huomaathan, että tällöin menetät pääsyn Facebook-ryhmään ja online-tunteihin siksi aikaa. Voit liittyä Facebook-ryhmään kun jäsenyytesi on jälleen aktiivinen. Jos sinulla on aktiivinen jäsenyys, liity ryhmään tästä!

10x kortit: Kaikkien aktiivisten, käytössä olevien 10x joogakorttien kestoa tullaan jatkamaan kahdella viikolla. Sinun ei tarvitse olla tätä koskien meihin yhteydessä, me hoidamme! Olethan kuitenkin kärsivällinen, sillä meidän tarvitsee päivittää jokainen kortti manuaalisesti. Tähän menee hetken aikaa. Jos korttiasi ei ole päivitetty kahden viikon sisällä, voit ottaa yhteyttä tarkistaaksesi tilanteen.

Tutustumistarjous: Mikäli olet keskellä Tutustumistarjous-kuukautta, voit valita jatkaa harjoittamista kanssamme verkon välityksellä Zoom-tunneilla kuukautesi loppuun asti. Vaihtoehtoisesti voit tauottaa kuukautesi ja palata sen pariin, kun voimme taas avata ovemme. Jos haluat tauottaa ja jatkaa myöhemmin, ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.! Tauko alkaa päivästä, jolloin pyyntösi saavuttaa meidät.

ZOOM-tunnit: Sulun aikana järjestämme päivittäisiä Zoom-tunteja. Järjestelmä säilyy samana - voit varata tunnit tuntikalenterin kautta. Kun varaat Zoom-tunnin, sinulle lähetetään linkki live-tunnille noin 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunnin jälkeen sille ilmoittautuneille lähetetään linkki tallenteeseen, joten mikäli et pysty ottamaan osaa live-tuntiin, on se silti mahdollista kokea tallenteen kautta vähintään seitsemän päivän ajan tunnin ajankohdasta. 

Muita kysymyksiä ja vastauksia joogeille: Mitä jos varasin tunnin joka peruttiin? Jos tunti peruttiin ja varasit sen kertamaksulla maksaen tai 10x kortilla, palautuu kerta automaattisesti yogaROCKS -tilillesi.

Miten voin varata yksityisen joogatunnin sulun aikana? Yksityiset, yksilökohtaiset tunnit tulevat olemaan saatavilla verkkokalenterin tai sovelluksesi kautta, jahka saamme ne julkaistua (annathan meille pari päivää - tiedotamme tästä mahdollisimman pian). Voit tehdä varauksen myös ottamalla yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Yksilötunnit maksavat 75€ per 60min sessio. Yksityiset ryhmätunnit (esim. perheryhmäll) maksavat 199€ per 60min. Jäsenet tulevat saamaan pian lisää informaatiota heille suunnatuista, alennetuista ja ilmaisista mahdollisuuksista.

KIIPEILY

VARAA yksityistä kiipeilytilaa perheryhmällesi! Perhekiipeily perheen tai muiden läheisten kanssa (max. 5 hlö) on mahdollista varata hintaan 50€ / tunti. Kenkävuokra kustantaa tähän lisäksi normaalin 3€ / pari. Varauksella saat oman ryhmäsi käyttöön puolet yli 400m2 kiipeilyalueestamme sekä oman pukuhuoneen ja WCn. Kiipeilyalueet A ja B ovat erotettu toisistaan pitkällä keskiseinällä sekä tilavia ja täynnä hyviä reittejä kaikille taitotasoille. Varausten välissä pidetään 15min väli jouhevien sisään- ja ulosmenemisten varmistamiseksi. Varauksen voi tehdä 1-2 tunniksi ottamalla yougaROCKSiin yhteyttä sähköpostilla, puhelimella tai Facebook-messengerissä.

Kiipeilyjäsenet: Voit valita jäsenyytesi tauotuksen pakkosulun ajaksi. Taukoa ei aseteta automaattisesti, joten mikäli haluat tauon, otathan yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Aktiiviset kiipeilyjäsenet voivat varata joko puolen A tai B kiipeilyalueesta 3-5 hengen ryhmälle läheisiä. Tämä palvelu kuuluu jäsenyyteesi, mutta jotta varaus olisi "ilmainen", jokaisen ryhmän jäsenen tulee olla kiipeilyjäsen. Voit tehdä varauksia max. kahden tunnin ajaksi kerrallaan sähköpostitse tai Chiliroute -WhatsApp-ryhmän kautta. Julkaisemme saatavilla olevat ajat mahdollisimman pian. Huomaathan, että kiipeilyvarten TÄYTYY varata aika etukäteen.

Halutessasi saat myös pääsyn kaikille Zoom -joogatunneille sulun ajaksi. Otathan yhteyttä sähköpostitse tai WhatsApp -ryhmässä mikäli haluat hyödyntää tämän, niin lisäämme yogaROCKS-tilillesi kahden viikon Zoom-pääsyn.

10x kortit: Kaikkien 10x aktiivisten, käytössä olevien kiipeilykorttien, kestoa tullaan jatkamaan kahdella viikolla. Sinun ei tarvitse olla tätä koskien meihin yhteydessä, me hoidamme! Olethan kuitenkin kärsivällinen, sillä meidän tarvitsee päivittää jokainen kortti manuaalisesti. Tähän menee hetken aikaa. Jos korttiasi ei ole päivitetty kahden viikon sisällä, voit ottaa yhteyttä tarkistaaksesi tilanteen.

LASTEN RYHMÄT

Pakkosulku EI tule vaikuttamaan lasten kiipeilykouluun tai lasten joogaan, vaan ne jatkuvat normaalisti.

 

Jos sinulla herää mitään kysymyksiä, otathan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Sillä välin, pysykäämme terveinä ja eletään <3

 

IN ENGLISH BELOW

Dear yogarocks community,

Important update!

AVI has ordered private gyms (like us) in Päijät- Häme to be closed from 30.12.2021 – 12.1.2022 based on the epidemic law.

While our doors may be closed to the general public temporarily, we will still be offering services online and opening up the possibility for private events/ private yoga instruction and rental of our facilities during this two week period.

Please scroll down for an overview of the services available to our members and customers (old and new!) in this period, as well as our policies regarding pauses, extensions etc. On behalf of Antti, Leta and our whole family of staff members, we want to thank you in advance for continuing to use our services throughout the closure.  Your support is incredibly important for a small company like yogaROCKS. 

We know you have many questions and we assure you we will answer them all.  Please be patient as organize and update calendars and booking systems in response to this sudden order from AVI. All of the following changes have not been completed yet, but we are working on it.

YOGA

Members: We hope you will choose to keep your membership active and continue to enjoy the services below throughout this forced closure.  However, you may choose to pause your membership during the time we are closed if you wish. Memberships will not be paused automatically.  Please email us and let us know if you want to pause.

Active members will have access to:

 • Live zoom classes. (they are being added, not all there yet)
 • Members only facebook group with a variety of recordings that can be used any time.
 • Free attendance to our online Manifestaatio workshop LA 8.1.2022 (includes yoga practice, new year’s-inspired treasure map making and candle gazing meditation.
 • Discounted private one-on-one yoga sessions that can be booked to take place in person or via zoom during the closure.
 • The possibility to book a free private group class for 3-6 yogarocks members who are already in your close contacts. All attendees must be members, names confirmed at time of booking, limited availability.
 • 10% discount for perhekiipeily (private booking of half the climbing gym between 30.12-12.1)

More details will be emailed directly to our yoga members soon regarding booking one-on-one sessions and/or private classes soon. If you do choose to pause your membership at this time, please note that you will lose access to the facebook group and zoom classes for the duration of the pause.  You can re-join the facebook group when your membership is active again.  Join the facebook group if you have an active membership!

10x cards: All 10 x yoga cards that have been activated and are currently in use will be extended 2 weeks.   You do not need to email us, we will take care of it.  However, please be patient as we need to update every card manually and it will take some time.  If your card has not been updated within two weeks, you can reach out to us to check.

Tutustumistarjous: If you’re right in the middle of your tutustumistarjous month, you can choose to continue practicing with us online via zoom classes until the end of your intro offer, or you can choose to pause and resume your tutustumistarjous when we are able to open the doors again.  You must contact us via email (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) if you want to pause and resume later. The pause will start from the date your request is received.

ZOOM classes: Zoom classes will be happen daily during the closure.  The system remains the same – You can book through the regular schedule.  When you reserve a zoom class, you will be sent a link for the live class about 30 minutes before the start time.  If you are unable to join live you will be emailed the recording to use later (at least for the next 7 days).  For members, zoom recordings are also posted in the facebook group.

Other questions and answers for yogis: What if I booked a class that got cancelled? If a class is cancelled and you booked it by paying a kertamaksu or using your 10x card, the class is automatically returned to your yogaROCKS account

How can I book a private yoga class during the closure? Private one-on-one classes will be able to be booked via an online calendar or through your mobile app, once they are set up (give us a couple days – we will publish info ASAP).  Bookings can also be made by contacting Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  One-on-one classes are 75€ for a 60 minute session.    Private group classes (for a family group for example) are 199€ for 60 minutes.   Members will be getting information soon about the special discounted and free options available just for them.

CLIMBING

BOOK private climbing space for your family group! Perhekiipeily for your family or close friend group of up to 5 people can be booked for 50€/ hour Shoe rental is an additional 3€ per person. You get one half of our large 400m2 + climbing area completely for the use of your own group, as well as a designated dressing area + WC.  Climbing areas A and B are divided by a long center wall and both sides are spacious and filled with tons of great routes for climbers of all levels. 15 minutes is kept between bookings to ensure smooth entry and exit.  Bookings can be made for 1-2 hours by contacting yogaROCKS via email, phone or facebook messenger.

Climbing Members: You may choose to pause your membership during the period we are closed, however it will not be paused automatically.  Please inform us via email if you wish to pause during the closure.

Active climbing members will be able to book side A or B of the climbing area in groups of 3-5 close friends/close contacts.  This service is included with your membership, however for the booking to be “free,” all members of the friend group need to be members.  You can make bookings for up to two hours per time by email or via the Chiliroute wassap group.  We will publish available times to you as soon as possible. Please note, you MUST prebook a time for climbing.

You may also have complimentary access to all zoom yoga classes throughout the closure.  Please contact us via email or the wassap group to let us know if you would like to take advantage of this and we’ll add a 2 week zoom pass to your yogaROCKS account.

10x cards: All 10 x climbing cards that have been activated and are currently in use will be extended 2 weeks.   You do not need to email us, we will take care of it.  However, please be patient as we need to update every card manually and it will take some time.  If your card has not been updated within two weeks, you can reach out to us to check.

CHILDREN’S PROGRAMS

Lastenkiipeily and lastenjooga are NOT impacted by the closure, and will continue as normal.

 

If you have any other questions, please feel free to reach out to Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  We will get back to you as soon as possible.  In the mean time, let’s stay well and keep living <3

Lue lisää ...

Suunnitelma tartuntariskin ehkäisemiseksi Yogarocksin tiloissa

Toteutamme asiakastiloissamme alla kuvatun suunnitelman turvavälien toteutumiselle ja tartuntariskin ehkäisemiseksi AVIn päätöksen mukaisesti. Suunnitelma on voimassa 20.12.2021 lähtien ja sitä päivitetään tarvittaessa.

AVIn tiedote 17.12.2021: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69928146

Konkreettiset toimenpiteet, joilla ehkäisemme lähikontaktien aiheuttamaa tartunnan riskiä asiakastiloissamme:

 • Ohjeistamme asiakkaita turvaväleistä eri tiloissa kirjallisin opastein. Ohjeistukset ovat näkyvillä ilmoitustauluilla, pukuhuoneissa ja nettisivuillamme.
 • Ohjeistamme asiakkaitamme ruuhka-aikojen välttämiseksi
 • Joogatuntien maksimiasiakasmääriä on rajoitettu turvavälien mahdollistamiseksi
 • Pukuhuoneiden käsienpesupisteiden lisäksi tiloista löytyy useita desinfiointipisteitä
 • Sekä kiipeily-, että joogatiloissamme on tehostettu ilmanvaihto
 • Asiakkaiden kulkua ohjataan sisään tullessa etäisyysopasteilla
 • Vastaanottokassalle on asennettu pleksilasit
 • Suositamme asiakkaitamme käyttämään maskeja
 • Tilan pintojen puhdistamista on tehostettu
 • Kiipeilyotteiden puhdistamista on tehostettu
 • Olemme valmistautuneet ottamaan koronapassin nopeasti käyttöön tarvittaessa

Lisätietoja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - 040 0308 307

 

Lue lisää ...

Loppuvuoden aukioloajat ja lahjaideoita

Asiakaspalvelu ja kiipeilyhalli avoinna joulu- ja tammikuussa seuraavasti:

Ke 15.12. klo 15-21
To 23.12. klo 13-17
Joulu 24.-26.12. SULJETTU
Uusivuosi 31.12.-1.1. SULJETTU
Loppiainen 6.1. klo 14-19 

Mikset antaisi materian sijasta lahjaksi hyvinvointia tai elämyksiä?
Vaikkapa koko perheen kiipeilypäivä tai joogatunti kumppanin kanssa!

yogaROCKSin lahjakortille voit hankkia minkä vain tuotteemme piipahtamalla paikan päällä Saksalankadun toimipisteellämme.

Jooga- ja kiipeilytuotteiden listaukset ja hinnastot löydät täältä ja täältä.

Tule kysymään lisää paikan päältä tai ota yhteyttä!

Lue lisää ...
Tilaa tämä RSS-syöte