News & Events (103)

Varaa yksityistä kiipeilytilaa perheryhmällesi! 30.12-12.1

Varaa yksityistä kiipeilytilaa perheryhmällesi!
Perhekiipeily perheen tai muiden läheisten kanssa (max. 5 hlö) on mahdollista hintaan 50€ / tunti. Kenkävuokra kustantaa tähän lisäksi normaalin 3€ / pari. Varauksella saat oman ryhmäsi käyttöön puolet yli 400m2 kiipeilyalueestamme sekä oman pukuhuoneen ja WCn. Kiipeilyalueet A ja B ovat erotettu toisistaan pitkällä keskiseinällä ja ovat tilavia sekä täynnä mainioita reittejä kaiken tasoisille kiipeilijöille. Varausten välissä pidetään 15min väli jouhevien sisään- ja ulosmenemisten varmistamiseksi. Varauksen voi tehdä 1-2 tunniksi ottamalla yogaROCKSiin yhteyttä sähköpostilla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puhelimitse (0400308307) tai Facebook-messengerissä.
 
pe 31.12 members only
1.1 members only
su 2.12 klo 12-17
ma 3.12 klo 13-21
ti 4.12 klo 13-21
ke 5.12 klo 13-21
to 6.12 members only
pe 7.12 klo 13-21
la 8.12 klo 9:00-17:00
su 9.12 klo 12-17:00
ma 10.12 klo 13-21:00
ti 11.12 klo 13-21:00
ke 12.12 klo 13-21:00
rocks hall
Lue lisää ...

Korona-päivitystä (11.1.22)

AVIn 11.1. tekemän päätöksen myötä pakkosulku jatkuu 13.1.-26.1.

Menneen kaksiviikkoisen aikana tutuksi tulleet käytännöt toistuvat ja jatkuvat myös tulevan kaksiviikkosen puitteissa, alla tarkempaa tietoa.

Kiitos jatkuneesta tuestasi!

 

Rakas yogaROCKS -yhteisö, (scroll down for English)

Tärkeä päivitys!

AVI on määrännyt Päijät-Hämeen alueen yksityiset salit suljettavaksi 30.12.2021 - 12.1.2022 tartuntatautilakiin pohjautuen.

Vaikka ovemme ovat väliaikaisesti yleisöltä suljettuna, tulemme silti tarjoamaan palveluita verkon välityksellä sekä avaamaan mahdollisuuden yksityisvarauksille / yksityiselle joogaohjaukselle ja tilojemme vuokralle tämän kaksiviikkoisen aikana.

Alta löydät yhteenvedon uusille ja vanhoille jäsenille ja asiakkaille tänä aikana saatavilla olevista palveluista, sekä käytäntömme tauotuksia, jatkoja ym. koskien. Antti, Leta ja koko työntekijäperheemme haluaa kiittää sinua palveluidemme käytön jatkamisesta sulun läpi. Tukesi on todella tärkeää yogaROCKSin kaltaiselle pienelle yritykselle.

Monella on varmasti kysymyksiä ja lupaamme vastata jokaiseen. Pyydämme kärsivällisyyttä siksi aikaa, kun organisoimme ja päivitämme kalentereitamme sekä varausjärjestelmiä vastauksena tähän äkilliseen vaatimukseen. Kaikki alla listatut muutokset eivät vielä ole valmiina, mutta kaikki on työn alla.

JOOGA

Jäsen: Toivomme, että valitset pitää jäsenyytesi aktiivisena ja nauttia alla listatuista palveluista tämän pakkosulun läpi. Olet kuitenkin oikeutettu tauottamaan jäsenyytesi sulun ajaksi niin halutessasi. Jäsenyyksiä ei tauoteta automaattisesti, joten otathan yhteyttä sähköpostitse, mikäli haluat tauon.

Aktiivisen jäsenen edut sulun aikana:

 • Live Zoom-tunteja (lisäillään parhaillaan, kaikkea ei vielä ole viikkokalenterissa)
 • Vain jäsenille saatavilla oleva Facebook-ryhmä, jossa useita Zoom-tallenteita milloin vain käytettäväksi
 • Ilmainen osallistuminen online Manifetaatio -workshopiin LA 8.1.2022 (sisältää joogaharjoitusta, uuden vuoden inspiroimaa aarrekartan tekoa sekä meditaatiota kynttilän liekin parissa
 • Alennushintaisia yksityisiä, yksilökohtaisia joogasessioita, joita voi varata joko paikan päällä tai zoomin välityksellä pidettäviksi
 • Mahdollisuus varata ilmainen ryhmätunti 3-6 yogaROCKS -jäsenen kesken, jotka ovat jo valmiiksi lähipiirissäsi. Jokaisen osallistujan tulee olla jäsen, nimet tarkistetaan varauksen yhteydessä. Rajoitettu saatavuus!
 • 10% alennus perhekiipeilystä (kiipeilysalin puolikkaan yksityisvaraus 30.12. - 12.1.)

Lisää tietoa yksityisvarauksista tulee joogajäsentemme sähköpostiin pian. Jos haluat tauottaa jäsenyytesi täksi aikaa, huomaathan, että tällöin menetät pääsyn Facebook-ryhmään ja online-tunteihin siksi aikaa. Voit liittyä Facebook-ryhmään kun jäsenyytesi on jälleen aktiivinen. Jos sinulla on aktiivinen jäsenyys, liity ryhmään tästä!

10x kortit: Kaikkien aktiivisten, käytössä olevien 10x joogakorttien kestoa tullaan jatkamaan kahdella viikolla. Sinun ei tarvitse olla tätä koskien meihin yhteydessä, me hoidamme! Olethan kuitenkin kärsivällinen, sillä meidän tarvitsee päivittää jokainen kortti manuaalisesti. Tähän menee hetken aikaa. Jos korttiasi ei ole päivitetty kahden viikon sisällä, voit ottaa yhteyttä tarkistaaksesi tilanteen.

Tutustumistarjous: Mikäli olet keskellä Tutustumistarjous-kuukautta, voit valita jatkaa harjoittamista kanssamme verkon välityksellä Zoom-tunneilla kuukautesi loppuun asti. Vaihtoehtoisesti voit tauottaa kuukautesi ja palata sen pariin, kun voimme taas avata ovemme. Jos haluat tauottaa ja jatkaa myöhemmin, ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.! Tauko alkaa päivästä, jolloin pyyntösi saavuttaa meidät.

ZOOM-tunnit: Sulun aikana järjestämme päivittäisiä Zoom-tunteja. Järjestelmä säilyy samana - voit varata tunnit tuntikalenterin kautta. Kun varaat Zoom-tunnin, sinulle lähetetään linkki live-tunnille noin 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunnin jälkeen sille ilmoittautuneille lähetetään linkki tallenteeseen, joten mikäli et pysty ottamaan osaa live-tuntiin, on se silti mahdollista kokea tallenteen kautta vähintään seitsemän päivän ajan tunnin ajankohdasta. 

Muita kysymyksiä ja vastauksia joogeille: Mitä jos varasin tunnin joka peruttiin? Jos tunti peruttiin ja varasit sen kertamaksulla maksaen tai 10x kortilla, palautuu kerta automaattisesti yogaROCKS -tilillesi.

Miten voin varata yksityisen joogatunnin sulun aikana? Yksityiset, yksilökohtaiset tunnit tulevat olemaan saatavilla verkkokalenterin tai sovelluksesi kautta, jahka saamme ne julkaistua (annathan meille pari päivää - tiedotamme tästä mahdollisimman pian). Voit tehdä varauksen myös ottamalla yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Yksilötunnit maksavat 75€ per 60min sessio. Yksityiset ryhmätunnit (esim. perheryhmäll) maksavat 199€ per 60min. Jäsenet tulevat saamaan pian lisää informaatiota heille suunnatuista, alennetuista ja ilmaisista mahdollisuuksista.

KIIPEILY

VARAA yksityistä kiipeilytilaa perheryhmällesi! Perhekiipeily perheen tai muiden läheisten kanssa (max. 5 hlö) on mahdollista varata hintaan 50€ / tunti. Kenkävuokra kustantaa tähän lisäksi normaalin 3€ / pari. Varauksella saat oman ryhmäsi käyttöön puolet yli 400m2 kiipeilyalueestamme sekä oman pukuhuoneen ja WCn. Kiipeilyalueet A ja B ovat erotettu toisistaan pitkällä keskiseinällä sekä tilavia ja täynnä hyviä reittejä kaikille taitotasoille. Varausten välissä pidetään 15min väli jouhevien sisään- ja ulosmenemisten varmistamiseksi. Varauksen voi tehdä 1-2 tunniksi ottamalla yougaROCKSiin yhteyttä sähköpostilla, puhelimella tai Facebook-messengerissä.

Kiipeilyjäsenet: Voit valita jäsenyytesi tauotuksen pakkosulun ajaksi. Taukoa ei aseteta automaattisesti, joten mikäli haluat tauon, otathan yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Aktiiviset kiipeilyjäsenet voivat varata joko puolen A tai B kiipeilyalueesta 3-5 hengen ryhmälle läheisiä. Tämä palvelu kuuluu jäsenyyteesi, mutta jotta varaus olisi "ilmainen", jokaisen ryhmän jäsenen tulee olla kiipeilyjäsen. Voit tehdä varauksia max. kahden tunnin ajaksi kerrallaan sähköpostitse tai Chiliroute -WhatsApp-ryhmän kautta. Julkaisemme saatavilla olevat ajat mahdollisimman pian. Huomaathan, että kiipeilyvarten TÄYTYY varata aika etukäteen.

Halutessasi saat myös pääsyn kaikille Zoom -joogatunneille sulun ajaksi. Otathan yhteyttä sähköpostitse tai WhatsApp -ryhmässä mikäli haluat hyödyntää tämän, niin lisäämme yogaROCKS-tilillesi kahden viikon Zoom-pääsyn.

10x kortit: Kaikkien 10x aktiivisten, käytössä olevien kiipeilykorttien, kestoa tullaan jatkamaan kahdella viikolla. Sinun ei tarvitse olla tätä koskien meihin yhteydessä, me hoidamme! Olethan kuitenkin kärsivällinen, sillä meidän tarvitsee päivittää jokainen kortti manuaalisesti. Tähän menee hetken aikaa. Jos korttiasi ei ole päivitetty kahden viikon sisällä, voit ottaa yhteyttä tarkistaaksesi tilanteen.

LASTEN RYHMÄT

Pakkosulku EI tule vaikuttamaan lasten kiipeilykouluun tai lasten joogaan, vaan ne jatkuvat normaalisti.

 

Jos sinulla herää mitään kysymyksiä, otathan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Sillä välin, pysykäämme terveinä ja eletään <3

 

IN ENGLISH BELOW

Dear yogarocks community,

Important update!

AVI has ordered private gyms (like us) in Päijät- Häme to be closed from 30.12.2021 – 12.1.2022 based on the epidemic law.

While our doors may be closed to the general public temporarily, we will still be offering services online and opening up the possibility for private events/ private yoga instruction and rental of our facilities during this two week period.

Please scroll down for an overview of the services available to our members and customers (old and new!) in this period, as well as our policies regarding pauses, extensions etc. On behalf of Antti, Leta and our whole family of staff members, we want to thank you in advance for continuing to use our services throughout the closure.  Your support is incredibly important for a small company like yogaROCKS. 

We know you have many questions and we assure you we will answer them all.  Please be patient as organize and update calendars and booking systems in response to this sudden order from AVI. All of the following changes have not been completed yet, but we are working on it.

YOGA

Members: We hope you will choose to keep your membership active and continue to enjoy the services below throughout this forced closure.  However, you may choose to pause your membership during the time we are closed if you wish. Memberships will not be paused automatically.  Please email us and let us know if you want to pause.

Active members will have access to:

 • Live zoom classes. (they are being added, not all there yet)
 • Members only facebook group with a variety of recordings that can be used any time.
 • Free attendance to our online Manifestaatio workshop LA 8.1.2022 (includes yoga practice, new year’s-inspired treasure map making and candle gazing meditation.
 • Discounted private one-on-one yoga sessions that can be booked to take place in person or via zoom during the closure.
 • The possibility to book a free private group class for 3-6 yogarocks members who are already in your close contacts. All attendees must be members, names confirmed at time of booking, limited availability.
 • 10% discount for perhekiipeily (private booking of half the climbing gym between 30.12-12.1)

More details will be emailed directly to our yoga members soon regarding booking one-on-one sessions and/or private classes soon. If you do choose to pause your membership at this time, please note that you will lose access to the facebook group and zoom classes for the duration of the pause.  You can re-join the facebook group when your membership is active again.  Join the facebook group if you have an active membership!

10x cards: All 10 x yoga cards that have been activated and are currently in use will be extended 2 weeks.   You do not need to email us, we will take care of it.  However, please be patient as we need to update every card manually and it will take some time.  If your card has not been updated within two weeks, you can reach out to us to check.

Tutustumistarjous: If you’re right in the middle of your tutustumistarjous month, you can choose to continue practicing with us online via zoom classes until the end of your intro offer, or you can choose to pause and resume your tutustumistarjous when we are able to open the doors again.  You must contact us via email (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) if you want to pause and resume later. The pause will start from the date your request is received.

ZOOM classes: Zoom classes will be happen daily during the closure.  The system remains the same – You can book through the regular schedule.  When you reserve a zoom class, you will be sent a link for the live class about 30 minutes before the start time.  If you are unable to join live you will be emailed the recording to use later (at least for the next 7 days).  For members, zoom recordings are also posted in the facebook group.

Other questions and answers for yogis: What if I booked a class that got cancelled? If a class is cancelled and you booked it by paying a kertamaksu or using your 10x card, the class is automatically returned to your yogaROCKS account

How can I book a private yoga class during the closure? Private one-on-one classes will be able to be booked via an online calendar or through your mobile app, once they are set up (give us a couple days – we will publish info ASAP).  Bookings can also be made by contacting Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  One-on-one classes are 75€ for a 60 minute session.    Private group classes (for a family group for example) are 199€ for 60 minutes.   Members will be getting information soon about the special discounted and free options available just for them.

CLIMBING

BOOK private climbing space for your family group! Perhekiipeily for your family or close friend group of up to 5 people can be booked for 50€/ hour Shoe rental is an additional 3€ per person. You get one half of our large 400m2 + climbing area completely for the use of your own group, as well as a designated dressing area + WC.  Climbing areas A and B are divided by a long center wall and both sides are spacious and filled with tons of great routes for climbers of all levels. 15 minutes is kept between bookings to ensure smooth entry and exit.  Bookings can be made for 1-2 hours by contacting yogaROCKS via email, phone or facebook messenger.

Climbing Members: You may choose to pause your membership during the period we are closed, however it will not be paused automatically.  Please inform us via email if you wish to pause during the closure.

Active climbing members will be able to book side A or B of the climbing area in groups of 3-5 close friends/close contacts.  This service is included with your membership, however for the booking to be “free,” all members of the friend group need to be members.  You can make bookings for up to two hours per time by email or via the Chiliroute wassap group.  We will publish available times to you as soon as possible. Please note, you MUST prebook a time for climbing.

You may also have complimentary access to all zoom yoga classes throughout the closure.  Please contact us via email or the wassap group to let us know if you would like to take advantage of this and we’ll add a 2 week zoom pass to your yogaROCKS account.

10x cards: All 10 x climbing cards that have been activated and are currently in use will be extended 2 weeks.   You do not need to email us, we will take care of it.  However, please be patient as we need to update every card manually and it will take some time.  If your card has not been updated within two weeks, you can reach out to us to check.

CHILDREN’S PROGRAMS

Lastenkiipeily and lastenjooga are NOT impacted by the closure, and will continue as normal.

 

If you have any other questions, please feel free to reach out to Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  We will get back to you as soon as possible.  In the mean time, let’s stay well and keep living <3

Lue lisää ...

Suunnitelma tartuntariskin ehkäisemiseksi Yogarocksin tiloissa

Toteutamme asiakastiloissamme alla kuvatun suunnitelman turvavälien toteutumiselle ja tartuntariskin ehkäisemiseksi AVIn päätöksen mukaisesti. Suunnitelma on voimassa 20.12.2021 lähtien ja sitä päivitetään tarvittaessa.

AVIn tiedote 17.12.2021: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69928146

Konkreettiset toimenpiteet, joilla ehkäisemme lähikontaktien aiheuttamaa tartunnan riskiä asiakastiloissamme:

 • Ohjeistamme asiakkaita turvaväleistä eri tiloissa kirjallisin opastein. Ohjeistukset ovat näkyvillä ilmoitustauluilla, pukuhuoneissa ja nettisivuillamme.
 • Ohjeistamme asiakkaitamme ruuhka-aikojen välttämiseksi
 • Joogatuntien maksimiasiakasmääriä on rajoitettu turvavälien mahdollistamiseksi
 • Pukuhuoneiden käsienpesupisteiden lisäksi tiloista löytyy useita desinfiointipisteitä
 • Sekä kiipeily-, että joogatiloissamme on tehostettu ilmanvaihto
 • Asiakkaiden kulkua ohjataan sisään tullessa etäisyysopasteilla
 • Vastaanottokassalle on asennettu pleksilasit
 • Suositamme asiakkaitamme käyttämään maskeja
 • Tilan pintojen puhdistamista on tehostettu
 • Kiipeilyotteiden puhdistamista on tehostettu
 • Olemme valmistautuneet ottamaan koronapassin nopeasti käyttöön tarvittaessa

Lisätietoja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - 040 0308 307

 

Lue lisää ...

Loppuvuoden aukioloajat ja lahjaideoita

Asiakaspalvelu ja kiipeilyhalli avoinna joulu- ja tammikuussa seuraavasti:

Ke 15.12. klo 15-21
To 23.12. klo 13-17
Joulu 24.-26.12. SULJETTU
Uusivuosi 31.12.-1.1. SULJETTU
Loppiainen 6.1. klo 14-19 

Mikset antaisi materian sijasta lahjaksi hyvinvointia tai elämyksiä?
Vaikkapa koko perheen kiipeilypäivä tai joogatunti kumppanin kanssa!

yogaROCKSin lahjakortille voit hankkia minkä vain tuotteemme piipahtamalla paikan päällä Saksalankadun toimipisteellämme. Voit myös hankkia avoimen, vapaasti käytettävän summan lahjakortin joko paikan päällä käymällä tai verkkokauppamme lahjakortilla.

Jooga- ja kiipeilytuotteiden listaukset ja hinnastot löydät täältä ja täältä.

Tule kysymään lisää paikan päältä tai ota yhteyttä!

Lue lisää ...

yogaROCKS Junior Open 2021

KISAT SIIRRETTY MYÖHEMMÄLLE PÄIVÄMÄÄRÄLLE
HENKILÖKUNNAN SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI KISOJA JOUDUTAAN LYKKÄÄMÄÄN.
TULEMME ILMOITTAMAAN UUDEN PÄIVÄMÄÄRÄN MAHDOLLISIMMAN PIAN TÄÄLLÄ, SOSIAALISEN MEDIAN KANAVISSAMME SEKÄ SUORAAN JO KISOIHIN ILMOITTAUTUNEILLE.
 
Järjestämme joulukuussa nyt jo toiset yogaROCKS Junior Open -kisat!
 
Junior Open on lapsille ja nuorille suunnattu boulderkisa, josta löydät rentoa menoa, kannustavaa ilmapiiriä ja paljon lapsiystävällistä, hauskaa kiivettävää.
Reittejä kisoissa tulee olemaan 20-25, korkein greidi 6C paikkeilla. Tule paikalle kokeilemaan kisahaasteita tai kannustamaan kavereita!
 
Lauantaina 11.12.2021
Kilpailuaika klo 14:00-16:00
Ikäsarjat 2007-2011 ja 2012-2015
 
Kisamaksu 20€, maksu ilmoittautuessa tai paikan päällä.
Kiipeilykoululaisille ja talentille 10€, maksu vain paikan päällä.
 
Ilmoittaudu nyt Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400 308307, kassalla tai tästä klikkaamalla.
Lue lisää ...

Black Friday ALENNUSMYYNTI! 26.11. - 28.11.

Black Friday Sale

Tarjoamme 26.11. - 28.11. upeita jooga- ja kiipeilytarjouksia. Sijoita hyvinvointiin materian sijasta! :)

10x Jooga GOLD - kortti 99€

Arvo 150€
Voimassa 4kk ensimmäisestä käynnistä
Rajoitus 2 per asiakas

LINKKI

Alennuskoodi: MUSTA

6x Kiipeily & kengät 50€

Arvo 78€
Mahdollista käyttää useille henkilöille
Voimassa 6kk ensimmäisestä käynnistä

LINKKI

4kk Rajoittamaton Jooga GOLD - jäsenyys 350€

Arvo 600€
Vain kertamaksulla
Voimassa 4kk ensimmäisestä käynnistä
 
Lue lisää ...

Kehoni Kodissa: jooga ja hyvinvointi -viikonloppu

Finally, the yoga retreat you've been asking for! Kehoni Kodissa: jooga ja hyvinvointi -viikonloppu Pajulahdessa, 18.-20.3.2021!  

Jätä rutiinit taaksesi ja irrottaudu viikonlopuksi ravitaksesi itseäsi joogalla, kehon liikkeellä ja parantavilla ilmaisutaiteilla. Uppoutuneena Pajulahden kauniiseen luonnonmaisemaan pääset nauttimaan päivittäisestä dynaamisesta joogaharjoituksesta sekä väkevästä NLP-elämäntaitovalmentajan ja taideterapeutin opastamasta itsetutkiskelusta. Iltaisin voit hemmotella itseäsi saunalla ja järvellä sekä todella rauhoittua yin joogan ja opastetun rentoutuksen kanssa.

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai mitään erityisiä taitoja osallistuaksesi. Tarvitset vain avoimen mielen, halun syventää yhteyttä itseesi ja tahdon sukeltaa löytämiseen. Kokeneet ohjaajat ja ystävällinen yhteisö tulee saattamaan sinua läpi viikonlopun.

Tämä retriitti on sinulle, josta tuntuu, että saattaisit hyötyä pienestä kipinästä taikaa, energian keventymisestä, mahdollisuudesta irtautua ja löytää uusia, elämää tihkuvia ulottuvuuksia itsestäsi.

Tulet lähtemään retriitistä tuntien itsesi elpyneeksi, inspiroituneeksi ja olosi kotoisaksi ihan vain ollen itsesi.

Kohokohdat:

- Seremoniallinen avajaispiiri

- Jooga & kehollinen liikemeditaatio

- Parantaminen taiteen ja liikkeen avulla (Taideterapia & maalaaminen)

- Opastettu meditaatio

- Yin jooga & jooga nidra

- Päiväkirjailu

- NLP-valmennus: Rajojen ymmärtäminen

- Sauna & uiminen

- Lopetusseremonia

*Huomioithan, että osa istunnoista tullaan ohjaamaan englanniksi.

Check the Pajulahti site for schedule/accommodation details and registration. Hinta 390 € /hlö 2 hengen hotellitason huoneessa, 1hh-lisä 30 €/vrk

Retriitti sisältää ateriat ja majoituksen. Suosittelemme tuomaan oman päiväkirjan, johon kirjoittaa pohdintojasi. Tarjoamme joogamatot ja tarvittavat propit, mutta olet tervetullut tuomaan omasi niin halutessasi. Saatat myös haluta tuoda oman viltin ja mikäli sellaisen omistat, pimentävän silmämaskin. Myös ulkoiluvaatteet ja uima-asu sekä pyyhe saunaa varten saattavat osoittautua hyödyllisiksi.

At the heart of each of us whatever our imperfections there exists a silent pulse of perfect rhythm a complex of wave forms and resonances which is absolutely individual and unique and yet which connects u

 

 

 

Lue lisää ...

Virkistyspäivät yogaROCKSilla

Tule kokemaan ikimuistoinen virkistyspäivä yogaROCKSilla!

Meiltä voit varata yksityisen joogatunnin, ohjatun kiipeilyn tai vaikka molemmat! Yksityiset joogatunnit ovat räätälöity juuri teidän toiveidenne mukaiseksi tunniksi. Suosituimpia joogatunteja virkistyspäiviin ovat olleet: Ilmajooga, Hot jooga sekä Yin&Yang jooga. Mahdollisuutena on myös kokeilla kiipeilyä omatoimisesti tai ohjaajan opastuksella. Suosittelemme kuitenkin ohjaajaa ensimmäistä kertaa lajia kokeileville. Mahdollisuutena on myös ottaa pakettina jooga+kiipeily! Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin suunnitellaan teille sopiva paketti virkistyspäivään.

Tuntikuvaukset virkistyspäivän suosituimmista joogista:

Ilmajooga: Tällä tunnilla pääset tutustumaan ilmajoogaliinaan ja sen parantaviin vaikutuksiin. Liinan avulla selkärankaa voidaan venyttää lempeästi ja purkaa siihen jatkuvasti kohdistuvaa painetta. Tälle tunnille suosittelemme laittamaan pitkähihaisen puseron sekä pitkät legginsit/trikoot. Tunti sopii kaikentasoisille.

Hot jooga: Koko kehoon vaikuttava ja vahvistava harjoitus lämmitetyssä studiossa. Hot jooga haastaa keskittymään sekä kehittämään lihaksia. Sali on lämmitetty 38 asteiseksi, joten tällä tunnilla on hikitakuu! Mukaan kannattaa ottaa oma matto (myös lainamattoja saatavilla), juomapullo sekä pieni pyyhe. Tunti sopii kaikentasoisille.

Yin&Yang jooga: Tämän harjoituksen aikana yhdistellään liikkuvia sekä rauhallisempia harjoitusmuotoja.Tunti alkaa Yang osuudella, jolloin saadaan keho heräteltyä ja veri kiertämään. Tästä siirrymme Yin osuuteen, jolloin keskitymme syvävenyttelyyn ja pitkiin lattia-asentoihin. Yin&Yang tunnilla haetaan rauhallista meditatiivista mielentilaa. Tunti sopii kaikentasoisille. Voit myös valita vain pelkän Yin joogan, jossa tunnin tempo on rauhallinen ja hiljainen. Tunnilla on käytössä myös apuvälineitä, jotta pääset sinulle mukavan tuntuisiin asentoihin helposti.

Skumppa jooga: Tule kokeilemaan tätä suosittua joogamuotoa yogaROCKSille! Joogaharjoitus sisältää räätälöidyn tunnin, sekä skumppa siemauksia tuntiin sisällytettynä. Voisiko hauskempaa tapaa olla tutustua joogan saloihin! Mukaan tarvitset omat muoviset skumppalasit sekä juomiset. 

v päiva

Ohjattu kiipeily yogaROCKSilla

Sisältää 60min ohjauksen lajin pariin. Kiipeilyohjaajamme opastaa teidät lajin saloihin sekä auttaa teitä pääsemään alkuun reiteille. Ohjauksen jälkeen teillä on vielä omatoimista vapaata kiipeilyaikaa. Mukaan voit ottaa omat kiipeilykengät tai sisäpelikengät. Suosittelemme kuitenkin vuokraamaan kiipeilykengät, mikäli sinulla ei ole omia kiipeilykenkiä. Näissä muotoilu ja pitävyys on parempi kuin sisäpelikengissä. Hallissamme ei käytetä valjaita sillä kysessä on boulderointi. Pehmeät patjat takaavat turvallisen laskeutumisen reiteiltä alas.

virkistyspäivä 4

Suurmäen tornin huippu on vuokrattavissa yksityiseen käyttöön kesäkauden ulkopuolella!

Täältä avautuu upeat panoraama näkymät Lahden ylle. Tilaan on mahdollista tuoda omat ruuat sekä juomat henkilökunnan kanssa etukäteen sovittuna. Varaathan ajan hyvissäajoin, sillä tornin huippu on suosittu paikka järjestää myös pikkujouluja sekä muita juhlia.

Ota yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. varataksesi torni virkistyspäiväksi käyttöön!

v päiva 2

Meille uutena tullut läskipyörien vuokraus!

Valikoimassamme on Kona WO 2021 fatbikeja sekä Tunturi EMAX FRONT SUSPENSION 2021 E fatbikeja! Mikä olisikaan parempi vaihtoehto, kuin lähteä virkistyspäivänä haukkaamaan raitista ilmaa pyörän selässä. Lahti tarjoaa upeat pyöräilymaastot ja näiden ihasteluun olisi hyvä varata aikaa n. 2-3h. Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

v päiva 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää ...

Flash Sale! - Kiipeily Vuosijäsenyys

Big big big! Flash sale on our climbing annual membership! Normal price 575€, 500€ until 30.9.2021.
✅ key card access
✅ two free yoga classes a month (also kahvakuula!)
✅ free entry to all Lahtiliiga competitions
✅ one free kaveripassi per month (a different person each time)
✅ -10% discount on climbing gear in the shop
✅ discounted climbing events, courses and additonal yoga classes
✅ best of all, good vibes and a super warm community ?
You can purchase online directly here. Use alennuskoodi: send
Or purchase at yogaROCKS desk! If you purchase online, just come in to yogaROCKS during opening hours to pick up your key tag!
If you have a current membership, you can still purchase this offer and it won't start until your current year ends!
Let's go climbing!
Copy of Copy of Copy of Simple Biking Instagram Post 1
Lue lisää ...

Kaikki on KULTAA!

Uusi aamu, uusi päivä koittaa ja kaikki kylpee KULLASSA!!!

 

Kaikki uudet joogakortit ja -jäsenyydet sallivat nyt pääsyn KAIKILLE tunneille. Rakas asiakkaamme, tämän valtaisan päivityksen myötä kaikki mahdollisuudet ovat nyt avoinna sinulle!

 KAIKKI_ON_KULTAA.png

Sound healing, Candlelight flow ja se tunti Aleksilla, jolle pääset suoraan toimistolta? Check!

Barre, Kahvakuula ja välillä ylellinen sunnuntain tuplaherkku: Hot yoga jonka perään Yin Saksalan ihanassa lämpöstudiossa? Check!

Kutsutaan tätä vaikka tämän pienen yrityksen haastavan korona-taipaleen sivuhyödyksi. Uudistamme ja yksinkertaistamme joogakortteja ja jäsenyyksiä tavalla, joka tuo mieletöntä lisäarvoa kaikille joogeillemme!

 • Kaikki olemassa olevat 12kk joogajäsenyydet päivitetään rajattomaan pääsyyn sopimuksen päättymiseen asti, ilman hintamuutosta
 • Kaiklla uusilla 10 korteilla pääsy molempiin sijainteihin, hinta 150€ / 120€ opisk.
 • Olemassa olevat 10x kortit ovat yhä voimassa vain niissä sijainneissa, joihin ne on hankittu
 • Kaikilla uusilla 12kk joogajäsenyyksillä rajaton osallistuminen molempiin sijainteihimme
 • Kaikki voimassa olevat 12kk GOLD-jäsenyydet kuukausimaksulla saavat yhden ILMAISEN ekstrakuukauden sopimuksensa loppuun!

Luvassa siis vain lisää sitä tuttua hyvää! Enemmän tuntivaihtoehtoja ja avoimia mahdollisuuksia, yksinkertaisempaa ja parempaa. Kaikki samassa paketissa, kultaan käärittynä.

 ALL_YOURS.png

Tsekkaa ihanien tuntien kuvaukset tästä ja ajankohtainen tuntikalenteri tästä.

Tervetuloa nauttimaan!

 

 

Lue lisää ...
Tilaa tämä RSS-syöte