Logo
Tulosta tämä sivu

Kehoni Kodissa: jooga ja hyvinvointi -viikonloppu

Finally, the yoga retreat you've been asking for! Kehoni Kodissa: jooga ja hyvinvointi -viikonloppu Pajulahdessa, 18.-20.3.2021!  

Jätä rutiinit taaksesi ja irrottaudu viikonlopuksi ravitaksesi itseäsi joogalla, kehon liikkeellä ja parantavilla ilmaisutaiteilla. Uppoutuneena Pajulahden kauniiseen luonnonmaisemaan pääset nauttimaan päivittäisestä dynaamisesta joogaharjoituksesta sekä väkevästä NLP-elämäntaitovalmentajan ja taideterapeutin opastamasta itsetutkiskelusta. Iltaisin voit hemmotella itseäsi saunalla ja järvellä sekä todella rauhoittua yin joogan ja opastetun rentoutuksen kanssa.

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai mitään erityisiä taitoja osallistuaksesi. Tarvitset vain avoimen mielen, halun syventää yhteyttä itseesi ja tahdon sukeltaa löytämiseen. Kokeneet ohjaajat ja ystävällinen yhteisö tulee saattamaan sinua läpi viikonlopun.

Tämä retriitti on sinulle, josta tuntuu, että saattaisit hyötyä pienestä kipinästä taikaa, energian keventymisestä, mahdollisuudesta irtautua ja löytää uusia, elämää tihkuvia ulottuvuuksia itsestäsi.

Tulet lähtemään retriitistä tuntien itsesi elpyneeksi, inspiroituneeksi ja olosi kotoisaksi ihan vain ollen itsesi.

Kohokohdat:

- Seremoniallinen avajaispiiri

- Jooga & kehollinen liikemeditaatio

- Parantaminen taiteen ja liikkeen avulla (Taideterapia & maalaaminen)

- Opastettu meditaatio

- Yin jooga & jooga nidra

- Päiväkirjailu

- NLP-valmennus: Rajojen ymmärtäminen

- Sauna & uiminen

- Lopetusseremonia

*Huomioithan, että osa istunnoista tullaan ohjaamaan englanniksi.

Check the Pajulahti site for schedule/accommodation details and registration. Hinta 390 € /hlö 2 hengen hotellitason huoneessa, 1hh-lisä 30 €/vrk

Retriitti sisältää ateriat ja majoituksen. Suosittelemme tuomaan oman päiväkirjan, johon kirjoittaa pohdintojasi. Tarjoamme joogamatot ja tarvittavat propit, mutta olet tervetullut tuomaan omasi niin halutessasi. Saatat myös haluta tuoda oman viltin ja mikäli sellaisen omistat, pimentävän silmämaskin. Myös ulkoiluvaatteet ja uima-asu sekä pyyhe saunaa varten saattavat osoittautua hyödyllisiksi.

At the heart of each of us whatever our imperfections there exists a silent pulse of perfect rhythm a complex of wave forms and resonances which is absolutely individual and unique and yet which connects u

 

 

 

© YogaRocks Oy