Lasten kiipeilykoulu

Tule mukaan seikkailuun! Kiipeilykouluissa pelataan, leikitään, tehdään akrobaattisia harjoitteita ja tietenkin kiivetään. Monipuolisella liikunnalla pyritään edistämään lapsen motorista kehittymistä, ja lisäksi lapset oppivat sosiaalisia taitoja ryhmässä toimiessaan. Kiipeilykoulun myötä lapset pääsevät tutustumaan kiipeilyn saloihin ja iloihin, ja tärkeää on tietenkin yhdessä tekeminen ja toisten kiipeilijöiden kannustaminen!

Kiipeilykoulu 7-12 -vuotiaille lapsille, aikaisempaa kokemusta kiipeilystä ei tarvitse olla!

LAUANTAI 1. RYHMÄ

klo 10:00-11:00

LAUANTAI 2. RYHMÄ

Klo 11:15-12:15

Syyskauden 2022 aloitus lauantaina 3.9.

Kauden hinta 210€ (sis. 12x treenit syys-joulukuussa), sisaralennuksella toinen sisaruksista 180€.

Maksu suoritetaan ensimmäisellä kerralla tai laskulla. Kiipeilykouluun osallistuminen ja siitä maksaminen ei ole kertaluontoista, vaan mukaan sitoudutaan koko kaudeksi.

Väliinjääneitä harjoituskertoja ei korvata rahallisesti, mutta lapsilla on oikeus korvata kaikki poissaolot vapailla kiipeilykerroilla Yogarocksin aukioloaikoina. Muistattehan, että lapsella pitää olla tällöin aikuinen mukanaan valvomassa, ja korvausmahdollisuus on voimassa vain kyseisen treenikauden aikana. Mikäli kiipeilykouluja joudutaan perumaan Yogarocksista riippumattomista syistä (mm. epidemia) maksua ei palauteta, mutta kompensoimme menetetyt kerrat maksuttomilla kiipeilykerroilla. Ilmoita lapsen nimi ja ikä, sekä huoltajan sähköposti ja puhelinnumero ja tieto jos haluat maksaa laskulla.

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0400 308307.