Tutustu ohjaajiimme

Joogatunneilla mukanasi inspiroimassa ja motivoimassa
fas fa-chevron-down
Looking for yoga classes in English?
Leta LaVigne
Leta LaVigne

Leta LaVigne

ERYT-500/YACEP. Seattlesta kotoisin oleva Leta on toinen Yogarocksin perustajista, kumppaninsa Antti Inkisen kanssa. Joogan opettaminen on ollut hänen elämäntyötään vuodesta 2008 lähtien.

”For me yoga is both an anchor and an instrument of flow. It’s my spiritual practice - not religious, but spiritual in the sense that it shapes how I relate to myself and how I connect to the greater cosmos. Yoga has so many facets and offers so many incredible tools. It will be a life-long exploration for me.”

Joogamatkansa hot joogalla ja vinyasa flowlla aloittanut Leta opiskeli hyvin kattavasti Yin-joogan kehittäjän Paul Grilleyn johdolla ja on itse nykyisin yksi Suomen johtavista Yin-joogan opettajista. Viime vuosina myös Tara Judelle ja joogakoulu Embodied Flow ovat rikastuttaneet Letan harjoitusta ja ohjausta somaattisilla menetelmillä. Letan ohjaa intuitiivisia tunteja, jotka kumpuilevat meditatiivisista tulisen kuumiin. Hän on tunnettu lempeästä ja hauskasta tyylistään. Ohjaus Letan tunneilla on yhdistelmä englantia ja suomea. Leta on kouluttanut joogaohjaajia Suomessa ja Virossa vuodesta 2015.

Jolande Auroila De Cabarcas

Polkuni joogan parissa alkoi meditoinnin kautta. Ymmärsin että kaipaan elämääni enemmän tässä hetkessä olemista ja huomasin kaipaavani istuen meditoinnin seuraksi myös jotain liikettä. Aloitin jooga-harjoituksen itsekseni ja se vei minut mennessään, etsin omaan mieleeni sopivaa liikettä ja kehitellessäni omaa harjoitusta huomasin pääseväni joogan asanoiden kautta pysähtymään hetkeen ja ymmärtämään omaa kehoa.

Lähdin kokeilemaan eri joogaharjoituksia ja rakastuin hot yogaan. Salin lämpö ja liikkeiden toistuva sarja vei minut syvään meditatiiviseen tilaan, pystyin myös haastamaan itseäni, kehoa ja mieltä, mitä pidempään sitä harjoitin. Myös matkan varrella asana-harjoitus usein muuttaa muotoaan vuodenaikojen ja elämäntilanteiden mukana, sitä myötä myös itselle on tullut rakkaaksi Vinyasa Flow modernilla vapaammalla aaltomaisella liikkeellä. Nautin nähdessäni, kuinka joogit luovat oman näköisen liikeradan ja oman soul flown.

Suoritin joogaopettajakoulutuksen syventääkseni omaa harjoitustani ja ymmärtääkseni enemmän kehon ja joogan yhteydestä.

Toivon, että muut saisivat harjoitusteni kautta sen saman tässä hetkessä olemisen tunteen, kun yhdistämme hengityksen, liikkeen ja mielen läsnäolon. Tunneillani voi haastaa itseään myös usein käsitasapainoiluilla kun ovat myös oma lempparini.

Nähdään matolla :)
Jolande Auroila De Cabarcas
Jolande Auroila De CabarcasRYT 200
Anna-Maija Heikkilä
Anna-Maija HeikkiläRYT 200, Barrekouluttaja, Fysioterapeutti

Anna-Maija Heikkilä

Aloitin joogan 2013 ja se tuntui minulle heti hyvin luonnolliselta tavalta harjoitella läsnäoloa ja liikettä. Vuonna 2016 aloitin joogan ja barren opettamisen ja tämä on ehdottomasti sydämen työni. Jokainen oppilas ja ohjaus on minulle äärimmäisen tärkeä.

Lähimpänä sydäntäni on hidas ja vahva jooga. Minulle täydellinen harjoitus on yhdistelmä syviä herkullisia hengityksiä sekä uteliasta yhteyttä omaan kehoon ja sen tuntemuksiin, joko liikkeessä tai pysähdyksissä. Sisäisen lapsen herätessä innostun välillä seisomaan käsillä tai tekemään kuperkeikkoja :D

Toinen intohimoni on barreharjoittelu, joka on ehdottomasti hauskin tapa treenata! Tuntini ovat tarkasti rakkaudella suunniteltuja, huomioin funktionaalisen anatomian ja turvallisuuden sekä kaikki harjoittelijat.

Olet lämpimästi tervetullut harjoittelemaan kanssani.

Emilia Jiminez

Emilia Jimenez is a lifelong spiritual seeker influenced by teachings from both the East and West. Through life challenges, meditation and personal journeys in search of the "True Self", she has learned how energy moves through us physically, emotionally and mentally. 

During Emilia's sessions, a sacred space is held where sound and crystal grids are used to empower the individual's energetic field and open a pathway to self-discovery. Each session is a unique and complete experience of expansion. 

"Energy flows through us all day long. This energy moves us physically, emotionally, mentally and spiritually provoking learning, adjusting and evolving. We have something very precious within. When we actively connect with it and allow it to guide us to a greater understanding of who we are, this will support us to live more fully and with greater awareness."
Emilia Jiminez
Emilia Jiminez
Lotta Lääveri
Lotta LääveriRYT 200

Lotta Lääveri

Löysin bikram-joogan pariin vuonna 2018. Kaipasin arkeeni pysähtymistä, halusin opetella rentoutumaan, parantaa kehonhallintaani ja lisätä liikkuvuutta. Jooga ja sen monipuolisuus vei minut täysin mukanaan. Säännöllinen harjoittelu on vuosien varrella parantanut yhteyttä kehooni sekä mieleeni niin matolla, että maton ulkopuolella. 

Muutin takaisin Lahteen 2020 ja löysin pian Yogarocksille. Yogarocksin RYT 200 joogaopettajakoulutukseen hakeuduin -22 mielenkiinnosta syventää omaa harjoitteluani. Sittemmin olen jatkanut omaa säännöllistä harjoittelua ja mm. tutustunut erilaisiin joogatyyleihin. Keväällä -23 vietin kuukauden Balilla joogakuplassa :)

Työskentelen analyytikkona finanssialalla ja teen maisterintutkintoa yliopistossa. Joogan lisäksi vapaa-ajallani vietän aikaa ulkoillen, lenkkeillen, lukien ja nauttien ystävieni seurasta. Jooga, barre ja pilates tuntuvat tällä hetkellä mielekkäiltä tavoilta liikkua.

Ohjaan sunnuntaisin Aleksanterinkadun studiolla Hot Yoga Candlelight. Tervetuloa harjoittelemaan kanssani :)

Linda Sjöholm

Aloitin oman joogaharjoitukseni aktiivisella astangajoogalla, jonka jälkeen inspiroiduin vapaammasta flowjoogasta ja uusista tavoista tutkia kehon energioita, liikkeen ja hengityksen virtaa. Sittemmin mukaan tuli yhä somaattisempi, sisäsyntyinen ja tutkiva läsnäolon harjoitus liikkeessä, hengityksessä, sekä meditaatiossa.

Jooga on minulle elämän pyhyys ja rakkaus. Se on kehon ja mielen lisäksi kaiken yhteyttä ja virtaa, niin joogamatolla kuin sen ulkopuolella.

Joogaohjaajaksi RYT200 opiskelin ensin Yoganordicilla Prana vinyasa flow- koulutuksessa 2014. Sittemmin opiskelin myös RYT500 koulutuksen v. 2019-2021 somaattiseen hathaan pohjaten. Olen koulutukseltani myös kuvataiteen opettaja ja pian valmis kuvataideterapeutti.

Olen saanut kiitosta mm. tuntien monipuolisuudesta, kaikille sopivista liikkeiden variaatioista, hyvästä asiantuntemuksesta, selkeästä ohjauksesta ja lämpimästä tunnelmasta. Kaikessa opetuksessani on mukana somaattinen, omaa kehoa kuunteleva ja tutkiva orgaaninen ote.

Lämpimästi tervetuloa harjoittelemaan kanssani!
Linda Sjöholm
Linda SjöholmRYT 500
Outi Hätönen
Outi HätönenRYT 200

Outi Hätönen

Hot jooga oli mun ensimmäinen joogakokemus. Siitä syttyi kipinä joogamatkalle, johon on mahtunut monenlaisia joogatyylejä. Näistä ilmajooga, yin ja barre on jäänyt mun harjoitukseen mukaan tähän päivään asti. Ilmajooga on mun ehdottomasti rakkain ja vahvin osaamisalue.

Tuon ilmajoogatunneille mukaan mun sisäisen lapsen ja leikkimielisesti haasteita kaikentasoisille joogeille. Aerial Yin tunneilla näät musta herkemmän puolen, kun ohjaan sut joogaliinan avulla syviin, rentoihin venytyksiin. Barretunnit pidän intensiivisinä ja hikisinä. Tämä on mun tunneista fyysisin ja harjoitus tuntuu varmasti koko kehossa.

Ohjaajana olen aika fyysinen, mutta musta löytyy myös pehmeämpi puoli, mikä tulee esille rauhallisemmilla tunneilla.

Joogassa parasta on oppiminen. Aina tulee uusia puolia esiin sekä harjoituksesta että kehosta. Toivon jokaisen löytävän joogan kautta palasen uutta itsestään, ja hyväksyvän itsensä juuri sellaisena kun on.
Image