TYHY-päivät, polttarit &
ym. yksityisryhmät

Sekä maadoittavaa, että korkealentoista tekemistä ryhmällenne

fas fa-chevron-down

Suunnittelemme ryhmänne
toiveiden ja tarpeiden mukaisen tapahtuman

Kaipaatteko vaihtelua tyhy-päiville tai pikkujouluihin? Yogarocks tarjoaa hienot puitteet onnistuneeseen tapahtumaan.  Joogatunnit suunnitellaan aina ryhmän toiveiden mukaan ja kiipeilyreittejä löytyy kaiken tasoisille. Kaikki saavat varmasti mieleenpainuvan kokemuksen! Alla esimerkkejä eniten tilatuista tuotteista.

  Varaukset ja lisätiedot
  Yksityiset joogatunnit

  Joogatunteja voidaan järjestää valintanne mukaan joko Saksalankadun studiolla tai Lahden keskustassa osoitteessa Aleksanterinkatu 1. Tarjoamme laajan valikoiman eri joogatyylejä, esimerkiksi hot joogaa, aerial joogaa ja yin joogaa tai skumppajoogaa! Voit lukea eri joogatyyleistä täältä tai kysyä lisätietoja asiakaspalvelusta! Saatavilla joogan lisäksi myös esim. kahvakuulaa.

  Rentoutusta ja irtiottoa arjesta kaipaaville. Paketti sopii ensi kertaa joogaan tuleville sekä jo aikaisemmin jooganneille. Kokeneet ohjaajamme suunnittelevat tunnin aina ryhmällenne sopivaksi, huomioonottaen myös erilaiset liikuntarajoitteet.

  Sisältö
  Valintanne mukaan 60, 75 tai 90 minuuttia joogaa kokeneen joogaopettajan johdolla. Ohjausta saatavilla suomeksi sekä englanniksi. Joogamatot saatavilla paikanpäällä.

  Ohjattu kiipeily

  Kiipeilypaketti sisältää ohjatun sisäkiipeilytapahtuman ryhmällenne osoitteessa Saksalankatu 26. Ryhmänne pääsee testaamaan suosiotaan kasvattavaa boulderointia eli 4-5 metrin seinillä kiipeilyä ohjatusti. Boulderointi on hauska koko kroppaa ja mieltä haastava laji, jossa jokainen pääsee varmasti loistamaan omalla tasollaan. Kannustaminen ja reittien yhdessä pähkäily kuuluu olennaisesti mukaan lajin luonteenseen, kiipeily onkin parasta porukalla. Reittejä löytyy meiltä kaiken tasoisille, aivan aloittelijoille sekä edistyneille kiipeilijöille. Ammattitaitoiset kiipeilyohjaajamme pitävät huolen, että ensikertalaisetkin saavat ilon irti kiipeilystä.

  Sisältö
  1h kiipeilyohjaus, vuokrakengät ja lisäksi mahdollisuus omatoimiseen kiipeilyyn ohjauksen jälkeen. Tunti voidaan vetää toiveidenne mukaan rennommin lajikokeiluna tai vaikka leikkimielisenä kisana!

  Kiipeily + jooga-yhdistelmäpaketti
  Tämä paketti sisältää tunnin ohjattua kiipeilyä sekä rentouttavan joogan valitsemaanne joogatyyliä kiipeilyn jälkeen. Esimerkiksi hot joogaa, aerial joogaa tai yin joogaa. Halutessanne kiipeilyn sijasta voitte valita myös 60 minuutin kahvakuulatunnin. Sopii ryhmille, jotka kaipaavat sekä toimintaa, että zen-henkisyyttä.

  Sisältö
  60min ohjattu kiipeily + 60min yksityisjoogatunti. Sisältää vuokrakengät, lainamatot sekä muut tarvittavat tarvikkeet.
  Yksityistunnit yrityksenne tiloissa / Tapahtumassa
  Haluatteko vähentää stressiä, kasvattaa energiatasoa tai luovuutta tulevassa yritystapahtumassa? Me tuomme joogan luoksenne. Kaikki 15 minuutin venyttelytauosta aina kokonaiseen joogatuntiin on mahdollista. Jos tilat ovat rajalliset, voimme pitää joogatunnin esimerkiksi kokoushuoneessanne!
  Köysiaktiviteetit / tilavuokrat Lahden Suurmäellä

  Järjestämme adrenaliinia kaipaaville köysiaktiviteetteja Lahden ikonisella mäkihyppytornilla. Suurmäen näköalatasanne on myös vuokrattavissa teidän käyttöönne!

  Lue lisää Suurmäellä tapahtuvista toiminnoista täältä.

  Image