Barre by Yogarocks

Barreohjaaja-
koulutukset

fas fa-chevron-down

Barre by yogaROCKS

yogaROCKS on tarjonnut Lahden seudun edelläkävijänä laadukkaita barre-tunteja jo vuodesta 2015.
Nykyisin koulutustarjontaamme kuuluu myös vahvana osana kehittämämme barreohjaajakoulutus.

Tule ottamaan osasi tästä suosiotaan jatkuvasti kasvattavasta liikuntamuodosta!

Barre-ohjaajakoulutus

Seuraava koulutus:
LA-SU 3.8.-4.8.2024

Hinta 425€
Ilmoittautuminen suoraan verkossa täällä.

Maailmalla jatkuvasti suosiotaan kasvattava barreharjoittelu pohjautuu baletin, pilateksen ja joogan lihaskuntoharjoituksiin, jotka parantavat ryhtiä ja saavat sinut kukoistamaan. Barreharjoittelussa keho vahvistuu kokonaisvaltaisesti - apuna käytämme barreja eli balettisaleista tuttuja barretankoja. Barretunnit ovat ehdottomasti yksi suosituimmista tunneistamme!

Nyt on oikea aika kouluttautua barre-ohjaajaksi! Sinulla ei tarvitse olla tanssijan taustaa osallistuaksesi koulutukseen, kaiken tarvittavan opit kurssin aikana. Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat laajentaa esimerkiksi joogaopettajan tai liikunnanohjaajan osaamistasi. Voit myös tulla koulutukseen syventämään omaa barre-harjoitteluasi mahdollista ohjaamista kohti.

Kurssin aikana opettelemme barre-liikkeitä, sanastoa, välineiden käyttöä, funktionaalista anatomiaa sekä tietenkin sanallista ohjaamista äänenkäytöstä manuaaliseen liikkeen ja asennon korjaamiseen. Käymme myös läpi millä tavalla raskaus ja synnytyksestä toipuminen vaikuttavat barreharjoitteluun. Syvennymme ryhmänohjauksessa tarvittaviin taitoihin sekä siihen, millä tavoin sinusta kuoriutuu huippu barre-ohjaaja! Koulutuksen jälkeen olet valmis aloittamaan oman barre-ohjaajan polkusi, vahvasti sinun näköiselläsi tavalla ohjata.

Koulutus sisältää manuaalin, koulutusviikonlopun harjoituksineen sekä barre-ohjaaja -todistuksen.
Koulutus ei sisällä ruokailuja tai majoitusta.

Kurssin ohjaajana toimii Anna-Maija Heikkilä.
"Olen Lahtelainen joogaopettaja, barre-ohjaaja sekä neurologisen fysioterapian fysioterapeutti. Olen loputtoman kiinnostunut ihmiskehosta, liikkeestä sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Uskon, että vapautumisen ja hengityksen kautta löydämme itsellemme sopivan tavan liikkua ja nauttia liikunnasta. Olet lämpimästi tervetullut tähän koulutukseen omana itsenäsi, juuri sellaisena kuin olet."

Ilmoittautuminen ja lisätiedot
asiakaspalvelu@yogarocks.fi
0400 308 307

Barre-ohjaajan syventävät opinnot : Jalkaterä & polvi - Coming Soon!

Tervetuloa BarreBy Yogarocks - syventäviin opintoihin! Oletko käynyt jo barreopettaja -koulutuksen ja haluaisit syventää osaamistasi? Kaipaavatko oppilaasi harjoituksia edistyneemmille? Oletko pitänyt taukoa ohjaamisesta korona-aikana ja kaipaisit muistin virkistystä barre-harjoituksiin? Tuntuuko, että omat ideat on jo käytetty? Jos vastasit edes yhteen kyllä, tämä koulutus on sinua varten!

Ensimmäisen koulutuksen aikana käymme läpi jalkaterän ja polven alueen anatomian ja syvennymme uusiin barre liikkeisiin sekä sarjoihin. Opit miten alaraajojen toiminta/anatomia vaikuttaa barre harjoittelussa edistymiseen. Mihin kiinnittää huomiota, kun barreopettajan taitosi kehittyvät. Päivän tarkoituksena on syventää barre osaamistasi ja antaa sinulle uusia raikkaita ideoita barre harjoitteluun ja ohjaamiseen.

Päivä sisältää
Barre-anatomia-luennon 2h
Harjoittelua 6h
Manuaalin, joka sisältää 2x 30min barreohjalmaa ja uusia barreliike-yhdistelmiä
1kk pääsy manuaalin zoom-tuntien tallenteisiin
Päivään osallistuaksesi sinulla tulee olla barreohjaajan koulutus ja todistus. Lämpimästi tervetuloa!

Koulutuksen ohjaa
Anna-Maija Heikkilä, Fysioterapeutti AMK, Joogaopettaja ja barreopettaja/kouluttaja

Hinta 225€

Ilmoittautuminen ja lisätiedot
asiakaspalvelu@yogarocks.fi
0400 308 307

Tutustu myös muihin opettajakoulutuksiin
Image