Tutustumistarjous!    1kk rajoittamattomat Tunnit uusille asikkaille 59,90€    HANKI NYT!

YOGAROCKS

Jooga Lahdessa jo vuodesta 2010
Hot Jooga | Barre | Flow Jooga
Aerial Jooga | Äänikylpy | Yin Jooga & Meditaatio
Workshopit | Joogaopettajakoulutus

Image

UUDISTU

Löydä paras versio itsestäsi juuri nyt

VAHVISTU

Haasta itsesi, löydä jotain uutta ja voimaannuttavaa
Image
Image

PALAUDU

Hengitä, maadoitu, löydä rauha

UUDISTU

Löydä paras versio itsestäsi juuri nyt
Image

VAHVISTU

Haasta itsesi, löydä jotain uutta ja voimannuttavaa
Image

PALAUDU

Hengitä, maadoitu, löydä rauha
Image

Käymässä ensimmäistä kertaa?

Tarvitseeko tunneille ilmoittautua?
Suosittelemme sitä! Se ei ole pakollista, mutta tällöin varmistat mahtuvasi mukaan. Tuntivarauksia voit tehdä sovelluksestamme tai ottamalla yhteyden asiakaspalveluun. Sovelluksen kautta tehdyt varaukset vaativat etukäteismaksun, joka tehdään sovelluksesta. Jos haluat maksaa paikan päällä, varaa paikkasi asiakaspalvelun kautta.

Tarvitseeko minun olla jäsen?
Ei tarvitse. Tunneillemme pääsee myös kertamaksulla / sarjakorteilla. Jäsenyys on halvin vaihtoehto jos käyt tunneilla usein.

Käykö teille Smartum / E-Passi / Edenred?
Kyllä, kaikki nämä liikuntasetelit ja saldokortit toimivat meillä maksuvaihtoehtona. Voit halutessasi siirtää tätä saldoa myös yogaROCKS-tilillesi odottamaan tulevia ostoja.

Mitä varusteita tarvitsen?
Tunneille on hyvä ottaa mukaan juomapullo & joogamatto. Jos et omista omaa joogamattoa saat sellaisen meiltä lainaan. Joillain tunneilla käytetään myös muita joogavälineitä mutta näitä on myös aina saatavilla. Varaudu hikoilemaan hot-joogatunneilla. Aerial-joogassa pitkähihaiset ja lahkeiset vaatteet, ei koruja tai vetoketjuja. Yin-tunneille haluat ehkä ottaa lämpimät sukat mukaan.

Järjestettäkö yksityisiä joogatunteja?
Kyllä! Varataksesi yksityisen tunnin voit olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Pystynkö joogaamaan terveydentilani takia?
Todennäköisesti, joogaa on hyvin monenlaista monella tasolla. Voit kertoa ohjaajalle lisätietoja tilastasi ja se otetaan huomioon. Ohjaajamme ovat rautaisia ammattilaisia, jotka antavat sinulle vaihtoehtoisia tapoja harjoitella jos jokin yksittäinen osuus on sinulle mahdoton.

YOGAROCKS-MOBIILISOVELLUS

Ilmaisesta sovelluksesta pääset kätevästi varaamaan paikkoja tuleville tunneille

Image
Image
fas fa-quote-right

Yogarocksista löytyy Lahden alueen laajin ja monipuolisin joogatarjonta. Osaava ja ystävällinen opettajatiimi auttaa tutustumaan ainutlaatuiseen joogan maailmaan. On ollut ilo ja kunnia olla mukana seuraamassa Yogarocksin tarinaa sekä joogina, että yhteisön jäsenenä vuodesta 2012 lähtien. Joogan aloitus on ollut yksi elämäni parhaimmista päätöksistäni. Suosittelen kokeilemaan <3

ANNA VERNER
fas fa-quote-right

Aloitin Yogarocksilla tietämättä oikeastaan mitään joogasta, etsin siinä vaiheessa vain itseä kiinnostavaa treeniä. Sen kyllä löysinkin mutta myös paljon muuta! Tunnit ovat aivan ihania ja ohjaajat super inspiroivia. Nyt jonkin aikaa käyneenä tuntuu kuin olisin ihan uusi ihminen. Tai voisi sanoa kirkkaampi ja energisempi versio minusta kuin olin.

Kiitos Yogarocks ❤️

Emma Niemi
fas fa-quote-right

YogaRocks on paikka jonne palaan aina. Välillä käyn monta kertaa viikossa ja välillä harvemmin. Tunnit ovat laadukkaita, joogasalit miellyttäviä ja tuntivalikoimasta on aina löytynyt sopivia tunteja vuosien varrella vaihtuneille mielen ja kehon tiloille. Rauhoitun Anna-Maijan, Jolanden ja Letan ohjauksessa <3. On myös kiva että työnantajan liikuntaetuja voi käyttää yogarocksin palveluihin.

ELLA KORHONEN
fas fa-quote-right

Mielestäni kaupungin paras joogatarjonta! Kumpikin studio on omanlaisensa sielukas pysähtymispaikka, jonne kaipaa aina uudestaan. Tuntikalenterista löytyy monipuolisesti erilaisia tunteja ja kännykkäsovellus on kätevä niiden varailuun :) Ohjaajista täytyy sanoa, että aivan upeita asialleen omistautuneita ja taidokkaita joogeja kaikki. Muutenkin palvelu on ollut aina tosi ystävällistä ja lempeää. Hyvää on helppo suositella ;)

AnNu P
fas fa-quote-right

Astelin YogaRocksin ovista ensimmäisen kerran sisään vuonna 2012 ja jäin koukkuun. ❤️ Rakastuin Hot yogaan, mikä on edelleen yksi lemppareistani. YogaRocksilla on aina ollut monipuolinen tuntivalikoima ja tunnin voi valita sen päivän fiiliksen mukaan. Kaikki Rocksin ohjaajat on huikeita ammattilaisia ja joka tunnilla on hyvä fiilis. Erityisesti Letan tunnit on mulle joka kerta kuin paluu kotiin ❤️

YogaRocksilla on aina ollut todella lämmin ja yhteisöllinen tunnelma; moni ystävyys on alkanut joogamatolta ❤️

Nina Pantsu
fas fa-quote-right

Ihan pian minulle tulee vuosi täyteen YogaRocksin kuukausiasiakkaana. Olen ollut erittäin tyytyväinen, kaikkeen! Ohjaajat ovat ihania. Heidän läsnäolonsa ja ammattitaito on mieletöntä ja ihailtavaa. He ovat kirjaimellisesti paikan sydän. Tuntikalenteri on mielestäni monipuolinen ja välillä on vaikeaa valita, mille tunnille haluaa mennä. Elämä on välillä aikamoista härdelliä ja Rocksille saapuessani tuntuu, että aika pysähtyy ja olen läsnä kehoni kanssa.

Veera Ikonen

Yksityistunnit yrityksille

Varaa maadoittava joogatunti TYHY-päiväänne. Yhdistettävissä myös ohjattuu kiipeilyyn.

OPETTAJAKSI?

Tarjoamme Yoga Alliance- sertifioituja joogaopettajakoulutuksia, barreohjaajakoulutusta yms!
Jos haluat syventää harjoitustasi, kysy meiltä lisää tulevista koulutuksista!

Image

Sertifioidu opettamaan! Tämä Yoga Alliance-sertifioitu koulutus on sukellus joogan moniin tasoihin ja myös itseesi. Modulit antavat kattavan kuvan eri joogatyyleistä vieden sinut voimaannuuttavalle henkilökohtaisen kasvun matkalle.

Image

Tarjoamme Yin-joogan opettajakoulutuksen lisäksi mahdollisuuksia syventää ammatillista osaamistasi seuraavissa aiheissa: Myoyin (Yin-jooga ja myofaskiaalinen rentoutus), meditaatio, joogan filosofia.

Image

Barre-harjoittelun ja ohjaamisen perusteet. Koulutuksen avulla löydät uusia inspiroivia tapoja käyttää kehoasi. Kurssi sopii sinulle jos haluat laajentaa joogaopettajan tai liikunnanohjaajan osaamistasi.

Image

20 tunnin koulutus aerial-joogan ohjaukseen. Saat monipuolinen kattauksen joogaliinan hyödyntämisestä ja turvallisten tuntien suunnittelusta. Sisältää myös yin-tylisiä harjoitteita.

Image

Luontoyhteyttä kasvattava koulutus, josta saat työkaluja järjestää joogaa salin ulkopuolella. Lahden alueen metsissä järjestettävä inspiroiva paketti kaikille liikunta- ja hyvinvointialan osaajille.

LÖYDÄT MEIDÄT TÄÄLTÄ

Alkuperäinen toimipisteemme sijaitsee Lahden Saksalassa, toinen aivan keskustan tuntumassa Aleksanterinkadulla.
Tuntikalenteria katsellessa huomiothan kummassa toimipisteessä tunti järjestetään!

YOGAROCKS SAKSALA
Saksalankatu 26
15100 Lahti

Asiakaspalvelu, studiotunnit ja kiipeily

YOGAROCKS ALEKSI 1
Aleksanterinkatu 1 (sisäpihalla)
15110 Lahti

Aukiolo vain studiotuntien yhteydessä (Vähintään 15 minuuttia ennen tunnin alkua)

Image